ISLANDA ..... MACERA!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Buna pek vaktimiz yokmuş gibi görünüyor. "
" Söylediği doğru olabilir. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"İki seçenek var. Ya bu mektubun sahipleri dediğim gibi Kaptanı tanıyorlar. Ya da kaptanı tanıyanlar tarafından tehdit altında olduğumuz için bizi korumak istiyorlar, ki bu işten o elemanların nefretinden başka hiç bir şey kazanmayacakları için bu bana bir hayli uzak bir olasılık gibi geliyor."
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Grup tartışırken yanlarına bir mesajcı çocuk daha gelir ve Jones'e bir mektup verir. (çocuğa tanımadığı bir adam vermiş mektubu size iletmesi için)

Mektupta şunlar yazmaktadır:
Sizi zehirleyerek maçı kaybetmenize sebep olanların kimliğini biliyorum. Benimle hemen mezarlığın arkasında buluşun size nasıl bir tehlike altında olduğunuzu açıklayayım. İmza: Bir Dost.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AlenthasLeasess wrote:"İki seçenek var. Ya bu mektubun sahipleri dediğim gibi Kaptanı tanıyorlar. Ya da kaptanı tanıyanlar tarafından tehdit altında olduğumuz için bizi korumak istiyorlar, ki bu işten o elemanların nefretinden başka hiç bir şey kazanmayacakları için bu bana bir hayli uzak bir olasılık gibi geliyor."
Kaddim düşünceli bir şekilde:

"Belki de bizim valinin sevgisi, o elemanların nefretinden baskındır?"

Dedi dostuna.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones

" Peki, buna ne diyorsunuz? " şimdi aldığı mektubu gösterir.

" Bu daha çok tuzak kokuyor gibi. Bilemiyorum. Neden mezarlık? Hem ikisi de, aynı zamanda. Bir dolap dönüyor ama anlamamızın tek yolu gidip öğrenmek gibi görünüyor. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Artık ödül töreni bitmiş seyirciler vs dağılmakta. Karşı takımın çalıştırıcısı bir adam gelerek size, “Işıldıyan Unicorn Hanı'nda galbiyet kutlama partisi yapmaya gidiyoruz isterseniz siz de gelebilirsiniz!" der.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim dostlarına baktı.

"Sanırım Orbis'e gelen yazı doğru."

Sonra biraz somurtarak ekledi.

"Galiba Lonca'ya gitmek daha iyi bir fikir."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

dwaxer wrote:.
Artık ödül töreni bitmiş seyirciler vs dağılmakta. Karşı takımın çalıştırıcısı bir adam gelerek size, “Işıldıyan Unicorn Hanı'nda galbiyet kutlama partisi yapmaya gidiyoruz isterseniz siz de gelebilirsiniz!" der.

.
"Dalga mı geçiyorsun? Dalga geçiyorsan söyle çünkü algılarım biraz zayıfımdır. Bazen yanlış anlayabliyorum. Bir yanlış anlamadan dolayı kimsenin canını yakmak istemem." dedi yumruğunu sallayarak.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:
dwaxer wrote:.

.
"Dalga mı geçiyorsun? Dalga geçiyorsan söyle çünkü algılarım biraz zayıfımdır. Bazen yanlış anlayabliyorum. Bir yanlış anlamadan dolayı kimsenin canını yakmak istemem." dedi yumruğunu sallayarak.
Adam aceleyle uzaklaştı.

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Kaybol!" diye bağırdı adamın arkasından. Sonra umursamaz bir tavırla arkadaşlarına döndü. "Bence hiç uğraşmayalım, gemimize dönüp yelken açalım. Kısa ve öz. Belli ki burası pek canayakın bir şehir değil."
Image