bana kalırsada tolkienin tahtına kimse oturamaz.ama bu ölene kadar tolkien okuyup başka bişe yapmıycaz anlamına gelmiyo dimi.. açılmak lazxım sanırrım..
tolkien tabiki bizim babamız
AstYaNaX wrote:bana kalırsada tolkienin tahtına kimse oturamaz.ama bu ölene kadar tolkien okuyup başka bişe yapmıycaz anlamına gelmiyo dimi.. açılmak lazxım sanırrım..
tolkien tabiki bizim babamız
tolkien tabiiki bizim babamız mı?Ben de severim tolkieni ama hiçbirşey kesin değil değildir.yani size göre babası olabilir bu işin.ama başkasına göre öyle değildir.Ve tabii ki demek yanlış olur bence.
yeminer wrote:katılıyorum abi. mesela ben tolkien i baba olarak kabul etmem. tasvirleri iyi. bir ,ilk olarak da iyi ama ondan daha iyi yazanlar çıkacaktır elbet.
çağdaş fantezi türünün ve frpnin temellerini atan kişi olduğu için baba deniliyor
yoksa Chaos baba gibin diil
mesela Heredot'a da Tarihin Babası denilir, Herodot'tan sonra binlerce kişinin gelip geçmiş olmasına rağmen o hep Tarihin Babası olarak kalacaktır, ünvan yani
haklısın abi. adamın hakkını vermek lazım. bir ilk olarak böle iyi bi yazarın olması gerçekten büyük bi şans. şu nada bile birçok kitap yazarı ona özeniyor ve kesitler alıyor ondan
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
porco wrote:ama şimdi adamın oğlunun da hakkını yemeyelim
john ronald reuel tolkien (bizimki) öldükten sonra christopher tolkien (oğlu)
arkasını toplamış orta düntayı toplamaya çalışmış . babası tahtta ise oğlu
prenstir
kesinlikle katılıyorum kardeşim.. baştaki sozlerimin yanlış anlaşılmasına üzüldüm.. yani krondor abininde sölediği gibi ben bu işe bir başlangıç yaptığı için babamız gözüyle bakıyordum
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin