Serüvenciler3,5 ... OYUN

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

"Bakın sizinle gelmeyi isterdim ama Meva ağacı daha çok ilgimi çekmiyor."
"Pff !.. Oswaldo benide bekle !!"

Oswaldoya doğru hareketlendi.Ardından durdu ve arkasına baktı.

Eric yavaşça ensesini kaşıdı. Etrafına bakındı.Ardından bakışları kurtarma planları yapan gruba takıldı. Sonunda güçlü cleric ve yanındaki küçük çocuğu süzdü. Bakışları en son üzerindeki platemail la ağaca tırmanmaya çalışan yarım akıllı savaşçıya takıldı.

"Ama şuda bi gerçek ki Arkanızı kollayacak birine ihtiyacınız var.Çok safsınız"

Gruba biraz daha yaklaşır ve sesini alçaltır."Entrika doslarım. Entrika..." Ã?antasından çıkardığı elmadan kocaman bi ısırık alır ve onlara gösterir.

"Bu adamlara kafadan dalarsak burdan sağ çıkma ihtimalimiz yok. Onun için Dikkat dağıtmalıyız. şimdi keşiş ve sen(Tend'rin ni işaret eder) kadının peşinden gidin. Diğerleride beni şurdaki sokakta beklesin. Belayı peşimde getireceğimden emin olabilirsiniz o yüzden hazırlıklı olun." Kahkahasına engel olamaz elf.

"Anlaştıysak hadi herkes harekete geçsin"
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş somurtarak:

"Bence onlara daha değişik bir bela bulmalıyız.Aranızda en hızlınız benim.Aklıma bir fikir geliyor.Ben yanlardan bir yerlerden gidip onların önünü kesersem eğer, ve kendimi takip ettirerek size doğru çekersem, daha hoş bir şeyler olabilir."

Aklına bir fikir geliyordu ama uçuktu.Bir şeyler bulmalıydı yine de.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Diplomacy check Eric vs Edmond
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin Dharra

" Zaman yok. Kadın uzaklaşıyor! "
" Planı yapalım. Umalım, başarılı oluruz. "
Bu arada, zihni ileri doğru akmaya başladı. Lady Brich'in bir adım önüne geçmeliydi. Ve kendi kafasını isteyen adamın. Bu kasabada psionic adı altında toplanmış hiç bir grup büyücü olup olmadığını düşündü. (Check) Psionic bulamazsa bile, bulabildiği herhangi büyücü grubundan yardım isteyeme karar verdi. Yerel ulaşabileceği bir lonca ya da büyü malzemesi satılan bir yer hatırlamaya çalıştı.

" Eğer size not bırakmadan ortadan yokolursam, kaçırılmışım demektir. "

Kadının yanındaki adamlar ağır zırhlı ya da metal taşıyorsa; zihninde, elektrikden bir enerji oluşturmaya başlar. Keşişi takip edicektir.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

"Tamam o zaman siz(Edmon ve tendrin) koşmaya başlasanız iyi olur."

Keşişe bakarak "Hem sende onları yığabilcek güç var gibi" Göz kırpar hatun.

"Bizde adamı ipten indirelim." Geri kalanlara kafasıyla arkadaki sokağı işaret eder.

"Vakit kaybetmeden başlasak iyi olur ve bişey daha olaki bişey oldu. Ahırın arkasında buluşalım."
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş var gücüyle kadını götüren askerlerin arkasından koşmaya başladı.Rakiplerine yetişirken ne yapacağını düşündü.

Keşiş var gücüyle kadını sürükleyen adamlardan soldakinin üstüne zıplayarak bütün gücüyle uçan bir tekme attı.

Adama varmadan 10 ft önce zıplıyorum, ve havada Charge attack yaparak sağ yumruğumu indiriyorum.

Hiç vakit geçirmeden Sai'mi çıkarıyorum.(Quick Draw feat var)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin Dharra

Keşişin arkasında ve uzağında kalarak bir binanın köşesine gölgeli yere geçti. Keşişin saldırmadığı adama odaklandı. Astrala uzanarak oradan kaotik düşünce zerrecikleri topladı. Karmaşık yapımı madde düzlemine çekerek, adamın bedenine dolanmasını sağladı. Bu arada görülmeye çalışıyordu. ( Entangling Ectoplasm )

Code: Select all

http://www.d20srd.org/srd/psionic/powers/entanglingEctoplasm.htm
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Keşiş var gücüyle kadını götüren askerlerin arkasından koşmaya başladı.Rakiplerine yetişirken ne yapacağını düşündü. Keşiş var gücüyle kadını sürükleyen adamlardan soldakinin üstüne zıplayarak bütün gücüyle uçan bir tekme attı. Adama varmadan 10 ft önce zıplıyorum, ve havada Charge attack yaparak sağ yumruğumu indiriyorum. Hiç vakit geçirmeden Sai'mi çıkarıyorum.(Quick Draw feat var)
Charge Unarmed Attack(14):21 başarılı – Hit:1d6+2=2+2=4
Keşiş süpriz yapmıştı adamlara! (Muhafız süprize uğradığından sanal ve gerçek HP zararı 2/2 şeklinde etki eder)

Initiative:
Askerler(13):16
Tendrin(13):15
Edmond(5):8

Asker1:
“Aaahh!” diye bağırır can acısıyla ama kendini çabuk toparlar ve Edmond’a kılıcıyla saldırır!
Longsword Attack(4):10 başarısız
Ama keşiş güzel bir manevrayla sıyrılmıştı bundan.

Asker2:
“Alarm alarm! Suikastçiler burada!” diye bağırmıştı kılıcını savurmadan önce.
Longsword Attack(12):18 başarılı – Hit:1d8+3=3+3=6
Bu asker yaralamıştı keşişi.

Tendrin:
Keşişin arkasında ve uzağında kalarak bir binanın köşesine gölgeli yere geçti. Keşişin saldırmadığı adama odaklandı. Astrala uzanarak oradan kaotik düşünce zerrecikleri topladı. Karmaşık yapımı madde düzlemine çekerek, adamın bedenine dolanmasını sağladı. Bu arada görülmeye çalışıyordu. ( Entangling Ectoplasm )
Ranged Touch attack(16):19 başarılı – Hit:5 round “Entagled”
Yapışkan bir enerji Asker2’yi sarmıştı. (-2 penalty on all attack rolls and a -4 penalty to Dexterity)

Hit Pointler:
Edmond: 27/27-6=27/21
Tendrin: 26/26
Asker1:36/36-2/2=34/34
Asker2:36/36

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş şaşırttığı adama sırıtarak Sai'siyle birlikte ardarda 2 kez bütün gücüyle indirdi.

Flurry of Blows

Ben Monk olduğum için Sai'yi Unarmed Damage'm ile kullanıyor ve 1d4 değil 1d6 olarak kullanıyorum.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ã?antamda bir parça bez arıyorum yüzümü gizleyebileceğim. Podyuma adamların beni görmeden çıkabileceğim bir yer arıyorum.

* podyumun altında boşluk yok mu ?
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin Dharra

Keşişin askere doğru koşarak uçan tekme attığını gördü. Tend'rin, ektoplazmasına yapışan askerin artık yerinden ayrılamayacağını biliyordu. Kadını bıraktılarsa, onu çağırmak için elini salladı. Alevlerin seslerini duyuyordu. Zihninden dışarı fırladılar. Oluşan alev havada ikiye bölündü, iki askere doğru hızlıca çarptılar. (Energy Missile)

PP: 16
Energy Missile: 3 + Augment 1
Kalan pp: 12

http://www.d20srd.org/srd/psionic/powers/energyMissile.htm

Damage:
+3d6 fire damage, +1d6 augment, +1 damage fire damage 

DC:16+1 augment
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Edmond:
Keşiş şaşırttığı adama sırıtarak Sai'siyle birlikte ardarda 2 kez bütün gücüyle indirdi. Flurry of Blows
Sai 1.attack(9):13 başarısız
2.attack(11):15 başarısız
Üst üste ıskalamıştı keşiş.

Asker1:
Longsword Attack(6):12 başarısız

Asker2: (5 round; hız:10, att:-2, Dex:-4)
Longsword Attack(12):16 başarılı – Hit:1d8+3=7+3=10
Yapışkanlara bulanmış hâliyle Edmond’u biraz çizmişti asker.

Tendrin:
Keşişin askere doğru koşarak uçan tekme attığını gördü. Tend'rin, ektoplazmasına yapışan askerin artık yerinden ayrılamayacağını biliyordu. Kadını bıraktılarsa, onu çağırmak için elini salladı. Alevlerin seslerini duyuyordu. Zihninden dışarı fırladılar. Oluşan alev havada ikiye bölündü, iki askere doğru hızlıca çarptılar. (Energy Missile)
Sawing Throw Asker1(19):24 başarılı Asker2(11):16 başarısız
Hit:4d6+3=17+3=20 (Asker1:10dmg aldı)
İki muhafız da alevlerin tadına korkunç bir şekilde bakmıştır!

Bu arada şaşıran kadın koşa koşa kasaba meydanına doğru kaçar. Yaşadığı olaylar iyice serseme çevirmişti zavallı anneyi.

Hit Pointler:
Edmond: 27/27-6=27/21-10=27/11
Tendrin: 26/26
Asker1:36/36-2/2=34/34-10=34/24
Asker2:36/36-20=36/16

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş somurtarak dibindeki askerin ayağına elindeki Sai'yi doladı. (Trip)

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aegron kalanlara baktı ve:

'' Neden duruyoruz bizde şu zavallıyı kurtaralım'' dedi arkdaşlarına ve onların onaylamasını beklercesine onlara baktı.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tend'rin Dharra

Yeniden alevleri oluşturdu. Ve iki askere doğru hızlıca çarptılar. (Energy Missile)

PP: 12
Energy Missile: 3
Kalan pp: 9

http://www.d20srd.org/srd/psionic/powers/energyMissile.htm

Damage:
+3d6 fire damage, +3 damage fire damage 

DC:16
Post Reply