Yine bir anket de koymak istiyorum, ama bir kaç bölüm geçsin öyle. Ã?ykümde beş ana karakter var, hangi karakter size göre grubun en faydalı üyesi bu sefer onu soracağım.
Son Hazine (Yorum)
Son Hazine (Yorum)
Burada değerli yorumlarınızı bekliyorum. Starfell o zaman okumamıştın, belki bu sefer okursun diye umuyorum 
Yine bir anket de koymak istiyorum, ama bir kaç bölüm geçsin öyle. Ã?ykümde beş ana karakter var, hangi karakter size göre grubun en faydalı üyesi bu sefer onu soracağım.
Last edited by catboy on Mon Feb 16, 2009 9:00 am, edited 1 time in total.
Okudum Catboy. Okumamışmıyım ben bu öyküyü allala
Bence gayet iyi bi giriş bilmiyorum belki evreni bilmeyenler için çok tatmin edici olmayabilir ama benim için ölüm labirenti çok keyifli vakit geçirdiğim bi ortak öyküydü. Bunuda ilgiyle okucam
Bu arada bana attığın Pm de Adriana da deydirdim dedin ama Adrianla ilgili birşey yakalayamadım. Sadece cücenin siniri ve küstahlığını yakın buldum. Aydınlatırsan beni sevinirim.
Devamnı bekliyorum...
Bence gayet iyi bi giriş bilmiyorum belki evreni bilmeyenler için çok tatmin edici olmayabilir ama benim için ölüm labirenti çok keyifli vakit geçirdiğim bi ortak öyküydü. Bunuda ilgiyle okucam
Bu arada bana attığın Pm de Adriana da deydirdim dedin ama Adrianla ilgili birşey yakalayamadım. Sadece cücenin siniri ve küstahlığını yakın buldum. Aydınlatırsan beni sevinirim.
Devamnı bekliyorum...
En nihayetinde okuyabildim, nedense sonunu bildiğim için çok heyecanlı gelmiyor
Fakat yine de sonunu değiştirdiğini düşünüyorum
Ayrıca öyle çok da genişletmemişsin sanki? Sadece replikler biraz uzamış gibi geldi bana.
Onun dışında hikaye gayet eğlenceli, Lydon da hoşuma gitti
Olevia vs. geçince bir hoş oldum
Yakında hUor'u da görürüz:D
Onun dışında hikaye gayet eğlenceli, Lydon da hoşuma gitti
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
daha önceden bu kadar uzun versiyonunu okumadığım için bu çok hoşuma gitti. yaşasın kırpılmamışlığın gücü ve özgürük !
son hazineyi zaten beğeniyordum, bu iki bölümde güzel olmuş. paskalya yumurtalarından ikisi bu iki bölümde yer almakta zaten
ama benim için olanı en son bölümdeydi diye hatırlıyorum...
üçüncü bölümüde böyle uzun uzun okumak için merakla bekliyorum efendim, çok güzel bir hikaye son hazine...
son hazineyi zaten beğeniyordum, bu iki bölümde güzel olmuş. paskalya yumurtalarından ikisi bu iki bölümde yer almakta zaten
üçüncü bölümüde böyle uzun uzun okumak için merakla bekliyorum efendim, çok güzel bir hikaye son hazine...

Yeni bölümü okudum Catboy (belirtmeden edemeyeceğim, saat sabahın 8'i
) . Gayet güzel ve tam anlamıyla genişletilmiş bir bölüm olmuş
Ã?nceki bölümlerde bu genişletmeyi hissedememiştim ben sanki.Ama bu bölümü tamamen ejderhaya ayırmış olman gerçekten genişlediğini gösteriyor 
Ama Ejderha'nın ne niyetle kalkıp nasıl olup bayıldığını hâlâ çözebilmiş değilim
Bir de ankete çok sevdiğim Cassia'yı seçtim.Bir önceki bölümdeki duası yüzünden değil, "Cassia'nın Ã?yküsü" gibi bir hikayen vardı tam hatırlayamadığım ismini
Ondan dolayı.Gerçi Caster'ın ileride neler yapabileceğini biliyoruz ama henüz oraları yazmadığın için bilmiyor sayılırız 
Ama Ejderha'nın ne niyetle kalkıp nasıl olup bayıldığını hâlâ çözebilmiş değilim
Bir de ankete çok sevdiğim Cassia'yı seçtim.Bir önceki bölümdeki duası yüzünden değil, "Cassia'nın Ã?yküsü" gibi bir hikayen vardı tam hatırlayamadığım ismini
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
4. bölümü de ekledim 
Bu bölümde itibaren her bölümde bir karakterin geçmişini anlatacağım. Bu bölümde Caster'ın geçmişinden bir kesit var mesela
Aynı zamanda bu bölümde yavaşça karakterleri daha yakından tanımaya başlıyoruz. Gelecek bölümlere yönelik ipucuları da söz konusu. Özellikle Silven'in bu bölümde demiş olduğu bir söz çok önemli
Leoric aşağılık kompleksine sahip birisi, Silven duygusuz ve bencil bir insan, Nerd çabuk sinirlenen ama aslında yumuşak başlı klişe cüce karakterine sahip biri, Caster meraklı, geveze ve sakar bir büyücü ve son olarak Cassia! Cassia'yı çözmek size kalsın artık
Bu bölümde itibaren her bölümde bir karakterin geçmişini anlatacağım. Bu bölümde Caster'ın geçmişinden bir kesit var mesela
Aynı zamanda bu bölümde yavaşça karakterleri daha yakından tanımaya başlıyoruz. Gelecek bölümlere yönelik ipucuları da söz konusu. Özellikle Silven'in bu bölümde demiş olduğu bir söz çok önemli
Leoric aşağılık kompleksine sahip birisi, Silven duygusuz ve bencil bir insan, Nerd çabuk sinirlenen ama aslında yumuşak başlı klişe cüce karakterine sahip biri, Caster meraklı, geveze ve sakar bir büyücü ve son olarak Cassia! Cassia'yı çözmek size kalsın artık
Okudum Catboy, bence gayet güzel bir bölüm olmuş, aşırı derecede olaysız olmasına rağmen hiç de sıkıcı değildi.Üstelik gerçekten herkesin karakterini çok açık ve net bir şekilde anlatmışsın.
Özellikle Cüce'yi çok seviyorum
Caster ise güç peşinde koşan koç bir eleman. Ama asıl olay tabîi Cassia'da 
Özellikle Cüce'yi çok seviyorum
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Çok kısaydı.Yani diğer bölümlerin kadar güzel ve hızlı ilerlemesine rağmen, onlar kadar zevk vermedi çünkü çok kısaydı.Ayrıca şovalyenin duygularına fazla değinmemişsin sanki.Genişletilmiş Sürümün bu kadar dar olmaması lazım
Bir de Caster'ın utanç duygusuna ilk bölümlerden sonra bir daha değinmedin sanki.Hâlbuki hikayenin en güzel yanı herkesin kendine has duyguları idi.şovalyenin Alçaklık hissi gibi.
Bir de Caster'ın utanç duygusuna ilk bölümlerden sonra bir daha değinmedin sanki.Hâlbuki hikayenin en güzel yanı herkesin kendine has duyguları idi.şovalyenin Alçaklık hissi gibi.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury