Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Starfell - Eric, platformun ortasında delik, kapak vs yok. Darağacında makaramsı düzenek var; asılan kişiyi ipe asılan görevliler yukarıya çekiyor. Kenardan çıkman lazım ve ipini keseceğin adamın en fazla 2-3 metre ötesinde duruyor nöbetçiler. Arkaları dönük de olsa duyma ihtimalleri kuvvetli. İpi kesince genci yere düşürmeden tutabilir misin? Bu sırada nöbetçilerin gözucuyla da olsa sizi görmeleri ihtimali çok büyük. Epic hırsız filan olman lazım bunu becermek için. Ama imkansız değil yani. Gizli hareketlerine -5 ceza yazarım ve 1/10 ihtimalle seni başka birileri de görebilir ve gören kişi 1/3 ihtimalle ihbar eder. Bu şartlarda yapacaksan kurtarma operasyonunu atarsın mesajını tekrar.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Dwaxer iyi diyonda sanki benden başka kimse bişi yapmıyo gibi :s

Teki kişilik dev kadro olamam ki. Lafım size ey yanımda duran oyuncular niye hiç birşey yazmıyorsunuz oyuna.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Diyodum ki adamlardan birine vurup kaçıyım beni kurtaracak kimse yok ki ya napsam acaba.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Dwaxer iyi diyonda sanki benden başka kimse bişi yapmıyo gibi :s

Teki kişilik dev kadro olamam ki. Lafım size ey yanımda duran oyuncular niye hiç birşey yazmıyorsunuz oyuna.

Haklısın. Ne desen haklısın ama ne yapabiliriz ki. Bazılarının işleri güçleri var, belki de başını kaşıyacak vakitleri yok. Baştan heves etmişler ama artık programları değişmiş. Ya da başka başka sebeplerle, hatta büyük ihtimal bu oyunda oynadıklarını unutan bile vardır 8 kişi arasında.

Ama sen tek başına büyük işlere kalkışmasaydın yine de, bari Edmond ve Mark'ı bekleseydin.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ben sen diğer adamları yönlendirirsin diye çıktım platforma öyle olmıcaksa sil benim mesajı :roll:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Ben sen diğer adamları yönlendirirsin diye çıktım platforma öyle olmıcaksa sil benim mesajı :roll:
Seninle birlikte kim var ki? Aegron mu?

Oyuncu Arkadaşlar bir ses verin bakalım! Herkes şu anda nerede olduğunu bir söylesin! Edmond ve Mark ara sokakta, Starfell meydanda. Androder kasaba dışındaydı sanırım. Hem herkes mevkisini bildirsin hem de hâlâ oyunda olanlar, en azından," ben oyundayım" diye söylesin ki aydınlanalım biz de.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ben oyundayım :D

Ama biraz takip edemedim ve kafam karıştı :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ã?yleyse bir oynayanlar bir grup olalım da, oyun canlansın. Starfell, aegron biz geliyoz. edmond la :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Mark batırdın beni ya :D Ben oradan sağ çıkamayabilirim :D Usta işi Sai'm adamın ayaklarının arasında :D Onu almadan gelemem :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Ben de oyundayım. Ben de takip edemedim, kafam karıştı
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:Ben de oyundayım. Ben de takip edemedim, kafam karıştı
Liero sen Oswaldo ile birlikte kalabalığı mı takip ettin yoksa meydanda mı kaldın? Buna karar verip yazman gerekiyordu. Ama sanırım sen Oswaldo ile birlikte gidiyordun. Yani insanların asılmayan mahkumu kutsal Meva ağacına atmalarını seyrediyorsunuz.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Nasıl takip edemediniz yahu; o kadar karmaşık mı yazıyorum olayları arkadaşlar? Gerçekten de karmaşık mı yazıyorum?

Özet geçeyim bari:
Kasabaya geldiniz.
Oswaldo denen adamın yardımcılarıydınız, ona kaybolan kardeşini bulmakta yardım edecektiniz.
Kasabada festival vardır.
Oswaldo handaki son kalan 2 odayı tutar ve o gece bu kasabada kalacağınızı söyler.
Oswaldo ayrıca kardeşinin kaybolmasını araştıracağını ama grubun bu arada festival eğlencelerine katılmasında bir sakınca olmadığını bildirir.
Kasaba meydanına gidenler iki mahkumun asılma oylamasını görürler.
Oylar eşit çıkınca Liero'ya soruldu ve o da köleyi asın der. (bunun sebebi olarak; köle olarak yaşayacağına ölsün daha iyi gibi bir cevap verseydin exp ödülü vardı)
Dellanor devlet temsilcisi rahibeye suikast girişiminde bulundu ve işler karıştı.
Liero askerleri yanlış yönlendirdi ama yönlendirdiği yerde bir çocuk varmış ve yakalanır.
Ã?ocuğu bacaklarından asar ve annesini gözaltına alırlar.
Edmond geldi ve metagame yaparak aksiyona girdi; çocuğu kurtarmak için ama aslında exp kazanmak için (ama kazanamaz) askerlere saldırır.

İşte bunlar oldu. Aslında oyun başlamadan önce sizi güdümleyecek bir senaryo olduğunu, senaryodan saptırmayacağımı söylemiştim ama sizleri hafife almışım. Aranızdaki kaotik oyuncular birden allak bullak ettiler ortalığı. Özellikle Illyra bir ok sallayıp ortalarda bir daha gözükmemen gerçekten de çok "hoş" :mrgreen: Ama olsun böylesi de renkli oldu. Kurtulsanız bile daima arananlar listesinde olmak, vs gibi senaryolara gebe bir durum oluştu böylece.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
Edmond geldi ve metagame yaparak aksiyona girdi; çocuğu kurtarmak için ama aslında exp kazanmak için (ama kazanamaz) askerlere saldırır.

????!!!!####Ha????? Nasıl ya :D :D :D :D :D Diyecek laf bulamıyorum Dwaxer :D Ayrıca ben şimdi Monk'luktan düşünce ne olmuşum :D Ya da düşmüş müyüm, kaldı ki ben tanrımın kurallarına uyuyordum, devletin değil :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:
dwaxer wrote:
????!!!!####Ha????? Nasıl ya :D :D :D :D :D Diyecek laf bulamıyorum Dwaxer :D Ayrıca ben şimdi Monk'luktan düşünce ne olmuşum :D Ya da düşmüş müyüm, kaldı ki ben tanrımın kurallarına uyuyordum, devletin değil :D
Lütfeen Edmond, kasaba meydanına koşa koşa geldin ve yakalanmış çocuğun gözüne bakarak bu çocuk suçsuz! Sonra da anneyi götüren askerleri (ne olduğunu bile bilmeden) sırtından bıçakladın. Hangi tanrının buyruğuymuş bu! Mesele şu ki, senin o çocuğun suçsuz olduğunu anlaman imkansız, çocuğun gerçekten de suikastçı olup olmadığını şimdi söyleyemem ama damda ok ve yayıyla pusuya yatmış birinin göz altına alınması gayet doğal. Belki de o çocuğu gerçeklik büyüsü ile test edecekler ve doğru söylüyorsa bırakacaklardı.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya dwaxer aslında olayların akışı soz konusu değil karışıklıkta şu anda mesela ben nerdeyim tam olarak. şu zavvllı çocuğun orlardayım bildiğim kadarıyla...
Post Reply