Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Ya dwaxer aslında olayların akışı soz konusu değil karışıklıkta şu anda mesela ben nerdeyim tam olarak. şu zavvllı çocuğun orlardayım bildiğim kadarıyla...
Tamam oradasın. Yani kasaba meydanını görecek bir noktadasın.

Zaten herkes ne yaptığını bildiğinden nerede olduğunu da biliyordur.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote: Ayrıca ben şimdi Monk'luktan düşünce ne olmuşum
Sen artık level atlasan bile başka bir classtan level alıp multi class oluyorsun. Araştırdım ben onu. şu andaki monk kabiliyetlerin aynen kalıyor, korkmana gerek yok.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
Edmond wrote: Ayrıca ben şimdi Monk'luktan düşünce ne olmuşum
Sen artık level atlasan bile başka bir classtan level alıp multi class oluyorsun. Araştırdım ben onu. şu andaki monk kabiliyetlerin aynen kalıyor, korkmana gerek yok.

.
O zamaaaaaan

MONK-BARD YAPACAğIM!!!!!!!OLEEEEEEEEEEEY :D

şaka.

Ninja yapacağım.Ninja'da Nunchaku (Mançuka) ve Sai kullanıyor.Ninja da AC'ye Wisdom'u ekliyor falan hoş yani :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

dwaxer wrote:
Aegron wrote:Ya dwaxer aslında olayların akışı soz konusu değil karışıklıkta şu anda mesela ben nerdeyim tam olarak. şu zavvllı çocuğun orlardayım bildiğim kadarıyla...
Tamam oradasın. Yani kasaba meydanını görecek bir noktadasın.

Zaten herkes ne yaptığını bildiğinden nerede olduğunu da biliyordur.

.
Tamam dwaxer belki bana öyle geldi birden. Starfell ve Edmond hzılı hızlı oynuyorlar ya ondan biraz takip edemedim.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

hızlı mı oynuyorum bence sen yavaş oynuyorsun Aegron çamur atma şimdi. Ben görüyorum seni forumda oyundada aynı sıklıkta görmek isteriz...
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Yok starfell kotu manada değil benim oyunlara yeteri kadar zaman ayıramamamdan kaynaklanan bir sorun bu bence.

Yoksa senin hızlı oynaman aslıdan daha iyi oyunlar daha hızlı ilerliyor ve zevki de çıkıyor bence. 3.5 edition hakkında pek bir bilgim olamdığı için yazıpta yanlış birey yapmaktan korktuğum için belki katılamam.

Bu arada ben şu anda o edmond un saldırdığı askerleri görebiliyormuyum bulunduğum mesafeden..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:. 3.5 edition hakkında pek bir bilgim olamdığı için yazıpta yanlış birey yapmaktan korktuğum için belki katılamam.

Bu arada ben şu anda o edmond un saldırdığı askerleri görebiliyormuyum bulunduğum mesafeden..
O askerleri göremezsin hayır.

3,5 bilmesen bile şöyle düşün: Ağır zırhlar içinde bir savaşçısın. O durumda neyepabiliyorsan yapmakta özgürsün. 4e gibi power ismi söylemen de gerekmiyor. Normal muhabbetlerini edersin, gereğinde diplomatik konuştuğunu, gereğinde göz korkutucu konuştuğunu belirtirsin. Kavga filan olursa da baltamı şu adama doğru savuruyorum demen yeterli. :-P Fighter oynaması kolaydır.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Sağol dwaxer.....

Bu arada Mark Starfell in adı oyunda Eric :D
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Dwaxer gidiyoz biz meva ağıcının oraya kaçırdıysan söyleyim dedim :-P
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Aegron wrote:Sağol dwaxer.....

Bu arada Mark Starfell in adı oyunda Eric :D
Hehe unutmuştum :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Liero; kemerindeki para kesesinde kaç parça madeni para vardı? :mrgreen:

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

162 pp 1 gp 1 sp vardı. ağaç, para kese mi aldı mı şimdi? :-o neyse cana geleceğine mala gelsin diyeceğim ama can da gitti.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:162 pp 1 gp 1 sp vardı. ağaç, para kese mi aldı mı şimdi? :-o neyse cana geleceğine mala gelsin diyeceğim ama can da gitti.
:mrgreen: Hayır almaya çalışıyor henüz. (istersen vermeyebilirsin) Ama ben bütün paralarını tek bir kesede sakladığını düşünmedim doğrusu. Ã?ünkü 160 parça metal para 3 lb eder yani yaklaşık 1,5 kilogram! Taek bir kesede taşınmaz bu kadar para. Büyük bir kısmı sırt çantanın içindeki keseciklerdedir; yanında ise alışveriş filan yapmak için kemerinde 1 kese vardır diye hesapladım. (ki normali öyle olması lazım) 1 keseye 25'ten fazla metal para koymak yanlış olur. (hatta ben oyunumda 10'ar 10'ar dağıtıyorum keselere.
O zaman ben belirleyeyim miktarı: 1d20=4 pp varmış kesende (ballısın fazla değil :-P 20 de olabilirdi)

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

İyi yırttın :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Ya oyun Lioro nun üstünde döner oldu biz kaldık ole :D
Post Reply