Hikayeyi yazarken bu platformda adını duyurmuş belli eserlerden cesaret aldım (Mafia, the Godfather, Chicago 1930 gibi). 1930'lu yılları seçmemin nedeni ise Tommy-Gun adı verilen silaha olan hayranlığım olarak değerlendiriyorum. Sanırım ana karaktere Thomas ismini vermem de bu hayranlıktan kaynaklanıyor. Neyse, Sánchez ismi tamamen rasgeleydi. Aslında orjinal olarak "Corleone ailesi" diyecektim ki meğersem the Godfather filmindeki en önemli ailenin ismiymiş (maalesef hiç izleme şansım olmadığı için bilmiyordum) (ve gerçekten, ismi bir yerde duyduğumu hatırlıyordum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim).
Özellikle eleştirilerinizi yazmanızı rica ediyorum (ne kadar küçük ya da ne kadar büyük bile olsa). Kesinlikle eleştirilerinizi hiç bir şekilde yanlış anlamayacağımı garanti edebilirim. İstediğiniz gibi, özgürce eleştirebilirsiniz
Not: Hikayeyi bir kaç ay önce yazmıştım ve uyku tutmayınca ancak gecenin dördünde düzenleme fırsatım oldu. O yüzden devrik cümleler ya da anlamsız kelimeler kullanmış olabilirim, uyarırsanız çok memnun olurum.
Not 2: Muhtemelen bu düzenlemem daha başlangıç. Tahminimce tekrar düzenlememeye karar verebilirsem (ki bunun için çok zorlanabilirim) hikayenin anlatım şekli ve gidiş yönü tabiri caizse mutasyona uğrayacaktır

(yazdıklarımı milyon kere tekrar okumak gibi sinir bir alışkanlığı olunca insanın değiştirmeden duramıyor) (şunu yazarken bile kaç kere editledim).