Başlığı baştan sona birkez daha okudum, güzel bir tarzın var. Duygularını -ya da duyguları- söylemekten çekinmiyorsun. Cesurca savaşıyorsun mısralarla. Ama bazı mısralar yeniyor seni. Ya da bilmiyorum, bana öyle geliyor.
Söylemek istediğim şey, şiirlerinin ortak sıkıntısı, onlarda sırıtan bir iki mısra olması. "Ben burdayım" diyor okura, "Beni okudun ama, şimdi bir daha okuyacaksın, ne demek istediğimi soracaksın." Evet, aslında bu iki yönlü birşey. İyi anlamda da olabilir, kötü anlamda da. "Bu ne, şair saçmalamış" da diyebilir okuyan, "Vay canına, bunu iyi demiş" de diyebilir. Senin şiirlerin de 2. si daha çok olmakla beraber 1.sinden de var yer yer. Bunları şurda var, burda var diyerek de belirtmek istemiyorum, bundan sonra yazdıklarında 2.leri arttırıp 1.leri yok etmeye çalışabilirsin. Tavsiyem budur.
Onun dışında, uyak uydurduğun takdirde konudan sapacaksın diye birşey de yok. şiir yazmak ciddi bir zihin aktivitesidir. Olasılıkları sürekli düşünmene sebep olur. Ã?nerim, fazla acele etme, ama yazmaktan da vazgeçme. Uyak bulman şart değil, ama hem uyağı, hem de konuyu oturtursan güzelce, ilerlediğin yolda daha emin adımlar atacaksındır.
Kalemin asla kırılmasın üstad!
Hayat dediğin şey
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Bazen mısralarla özgürce savaşmak ve yenilmek de iyidir be Artemis... Bazen sen kendini mısralara bırakıp bakalım beni nereye götürecekler dersin... Bilmiyorum ben de bazen öyle yapıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Estafurrullah hocam! Ne haddimize. Ben daha yeni yetme bebeyim sizin yanınızda (Artemis,firble,efla) Ama yinede gururlandım Artemis saolArtemis Entreri wrote:Kalemin asla kırılmasın üstad!
Uyarılarını dikkate alacağım ama yapamadığım yerler olacaktır mutlaka. O noktalarda da yardımlarını esirgemeyeceğini düşünüyorum.