Evet... Yanlış duymadınız. Wolverine'in geçmişine ait tüm gizem açığa çıkıyor. Bu altı sayılık serinin ilki tamamen Türkçe ve ücretsiz olarak yine www.yarattik.com/rufio adresinde. Herkesi bekliyoruz.
İyi okumalar.
Wolverine Origin
-
Possessed
- Site Çizeri
Gene çok iyi bir çeviri Rufio. Ama keşke başka bir yazı tipi kullansaymışın, bu çok iyi değilmiş... Neyse, çok önemli bir ayrıntı değil. Okunabiliyor, o yeter.
Çizgi romana gelirsek... Wolverine en sevdiğim (ki çoğu X-menci için de öyledir) karakterlerden biridir ve kendisinin geçmişi ilgimi çeker; ama bu da çok geriye gitmemiş mi
Bu kadar gerisini bu kadar detaylı öğrenmesem de olabilir. Bir yerde kısa bir özet de geçse olur benim için.
Rufio, umarım devam edersiniz çevirmeye. Gözümüz çizgi roman görüyor
İnsanın ana dilinde çizgi roman okuması ayrı tat.
Çizgi romana gelirsek... Wolverine en sevdiğim (ki çoğu X-menci için de öyledir) karakterlerden biridir ve kendisinin geçmişi ilgimi çeker; ama bu da çok geriye gitmemiş mi
Rufio, umarım devam edersiniz çevirmeye. Gözümüz çizgi roman görüyor
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Wolverine Origin II
Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkürler.
Wolverine II. sayı "İç Ã?ocuk" yayında. www.yarattik.com/rufio adresinden ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi okumalar.
Wolverine II. sayı "İç Ã?ocuk" yayında. www.yarattik.com/rufio adresinden ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi okumalar.
-
Possessed
- Site Çizeri
Ah! Pat diye bitiverdi!
Vay canına, bu sayı iyiymiş
İlk bölüm giriş olduğu için biraz sıkılmıştım; ama ikinci sayı kesinlikle okumaya değer. İşler ilginçleşiyor!
Rufio, siteni sık kullanılanlara ekledim
Güzel, kaliteli, düzgün ve aktif bir siten var. O girişleri de sen mi yazıyorsun? Çok iyi... Kutlarım seni.
Vay canına, bu sayı iyiymiş
Rufio, siteni sık kullanılanlara ekledim
Possessed'e Yanıt
Çok teşekkür ederim Possessed. Ben de senin Deviantart'taki harika çizimlerini sık kullanılanlarıma ekledim. Gösterdiğin ilgi için ayrıca teşekkür ederim.Possessed wrote:Ah! Pat diye bitiverdi!![]()
Vay canına, bu sayı iyiymişİlk bölüm giriş olduğu için biraz sıkılmıştım; ama ikinci sayı kesinlikle okumaya değer. İşler ilginçleşiyor!
Rufio, siteni sık kullanılanlara ekledimGüzel, kaliteli, düzgün ve aktif bir siten var. O girişleri de sen mi yazıyorsun? Çok iyi... Kutlarım seni.
Evet giriş yazılarını ben hazırlıyorum. Bu biraz sayı üzerine Editör'ün Notları gibi bir şey oluyor ve bunu yapmaktan gerçekten müthiş bir zevk alıyorum. Belki de bunu yapmayıp okuru hemen çizgi romanla baş başa bırakmam gerekir, ne dersin?
Ama izninle şunu söylememe izin ver: Wolverine Origin çok özel altı sayı kabul. Hatta son sayısı olan altıncı sayısı Amerika'da yayınlandığı ay 334.000 sattı. Ama şunu soruyorum, burada "Fantazi Edebiyatı" seven var mı? Ya da "DragonLance" ya da "Forgotten Realms" seven?!
şu ana kadar coşku veren muhteşem şeyler okuduğunuzu düşünüyorsunuz değil mi? Bir Raistlin'i Elminster'la kapıştırmayı kaç kez aklınızdan geçirdiniz örneğin??? O zaman sıkı durun... Siz daha hiçbir şey okumadınız çünkü size fantazinin kökenini getiriyorum, hem de Marvel'dan:
THOR MİTOLOJİ YILLIKLARIı'nı!!!
-
Possessed
- Site Çizeri
Re: Possessed'e Yanıt
Ã?ncelikle bu başlığı bulamıyordum, sonunda buldum. O nedenle geç yanıtlıyorum kusura bakma. Önemli değil, asıl ben teşekkür ederim. Gerçi uzun zamandır Deviantart'ı da güncellemiyorum...Rufiotrk wrote:Çok teşekkür ederim Possessed. Ben de senin Deviantart'taki harika çizimlerini sık kullanılanlarıma ekledim. Gösterdiğin ilgi için ayrıca teşekkür ederim.
Wolverine Origin projesinin yarım kalmasına üzüldüm, tam da heyecanlı bir noktada bitmişti. Neyse, Türkçe basılıp satılacağını duymak ayrı bir sevinç bizim için