. Starfell - Erica;
Hırsızlık aletlerin olmadan yapacağın Disable Device ve Open Lock checklerine -2 ceza alırsın; haberin olsun. İlk fırsatta kendine maymuncuk seti bulmanı tavsiye ederim. Ama bakkala gidip de maymuncuk isteme hırsız olduğun belli olmasın.
Dwaxer maymuncuk setinin komple kırılması sencede biraz şaçma değil mi ya Benim bildiğim maymuncukta bi kaç tane alet oluyo ?? Birde Disable Device denemelerime -2 almam konusunda hırsızlık aletlerinin içinte testereden tut. Kerpetene kadar herşey var nasıl kırıldı hepsi. Hadi open locklara -2 alayımda diğerlerini anlamadım.
Starfell wrote:Dwaxer maymuncuk setinin komple kırılması sencede biraz şaçma değil mi ya Benim bildiğim maymuncukta bi kaç tane alet oluyo ?? Birde Disable Device denemelerime -2 almam konusunda hırsızlık aletlerinin içinte testereden tut. Kerpetene kadar herşey var nasıl kırıldı hepsi. Hadi open locklara -2 alayımda diğerlerini anlamadım.
Maymuncukta asıl kilide soktuğun "master" demir kırıldı. Diğer aletlerin dursa da kapıyı açamazsın bu kırıkla; yani açarsın da +2 alıyordun -2'ye düştün, biraz zor olacak. Ama stres altında değilken tekrar tekrar deneme şansın var tabii. Fakat şunu da belirteyim: Open Lock denemelerinde sadece ilk seferinde başarılı olursan exp veriyorum.
Disable Device olayı; dediğin mantıklı geldi; ona ceza yazmayacağım; mini tornavidan filan duruyormuş hesabu.
Edmond wrote:Sen kocan hakkında bir şeyler bilmediğine emin misin?Nedense senin bir şeyler bildiğini düşünmeye başladım!"
Sense Motive
Ama eğer doğru söylediğini zannetsem bile yalan söylediğini biliyor olacağım.
Aegron sen hala aşağıda ne yapıyosun merak ettim. Sana kadına göz kulak ol gitmesin bi yere dedim. Kadını elinden kaçırdın hadi neyse niye peşine düşmüyon kardeş ? Gelsene üst kata
Starfell wrote:Aegron sen hala aşağıda ne yapıyosun merak ettim. Sana kadına göz kulak ol gitmesin bi yere dedim. Kadını elinden kaçırdın hadi neyse niye peşine düşmüyon kardeş ? Gelsene üst kata
Ya ben zaten yukardayım şu anda
Aşşağı inip bana nasıl bakış attın
Birde sen bize aşşağıda kalın ehrhangi birşey olursa dedin ondan yukarı gelmedik.
Starfell wrote:Kılıcımı çekip kadınları engelliyorum. Kimse bişeye dokunmayacak. "Siz burda kalın ben muhafızlara haber vermeye gidiyorum ve bunlara dikkat edin kimse bişeye dokunmasın bunlar yaptıkları pisliği temizlemeye çalışıyorlar."
Ardından yıldırım hızıyla garnizona koşuyorum.Muhafızlara yada garnizon komutanıyla konuşup olanları anlatacağım.
Peki bu arada diğerleri ne yapıyor? Erica dönene kadar odada mı bekliyorsunuz?