Ankara'ya gitmek!
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
-
ketchup
- Kullanıcı

-
flintfireforge
- Kullanıcı

Arkadaşlar siz Ankara'ya gelin ben valla sizi dövmekten vaz geçerim. Ayrıca Quel buraya geldiğinde beraberce işlerimizi yürütürüz. Ben İstanbul'a geleceğim ama benim gelme işim haftaya kesinleşecek, İstanbul' kesinlikle geleceğim ama günü belli değil. Zaten ben İstanbul'a geldiğimde hepinizin haberi olur. Ben İstanbul'a şubatın ikinci haftası gelirsem sizinle Ankara'ya geleceğim ya da daha sonra sizinle İstanbul'a gideceğim ama dediğim gibi zamanı belli değil. Ã?ünkü ben de abime bağlıyım. O ne zaman gelecek bir bilsem size kesin bir cevap veririm.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Arkadaşlar artık bir organizasyon yapın ve bana kaç kişi geleceksiniz, kaç gün kalacaksınız ve hangi gün geleceğinizi, hatta burada nerelere gitmek istediğinizi de söylerseniz sevinirim ve bunları en kısa zamanda belirtin lütfen. Tabi bu söylediklerim Ankara'ya gelemek isteyen herkes için geçerli, sadece İstanbullular için geçerli değil. Büyük ihtimalle sizleri garda karşılayan ben olacağım ve benden kırmızı halı isteyen arkadaşımın kanıyla sizlere güzel mi güzel bir kırmızı halı sererim.
Tabi bu işin şakasıydı..
Eğer siz bize önceden haber vermezseniz bizim içinde baya sorun yaratacak arkadaşlar ve buraya gelmek isteyenler benim bu mesajımın altına gelip gelmeyeceklerine dair bir mesaj atsınlar.
Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz ve elimizden her türlü yardımı da yaparız.
Eğer siz bize önceden haber vermezseniz bizim içinde baya sorun yaratacak arkadaşlar ve buraya gelmek isteyenler benim bu mesajımın altına gelip gelmeyeceklerine dair bir mesaj atsınlar.
Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz ve elimizden her türlü yardımı da yaparız.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

Aslında bizden gelmek isteyenlerin durumu kesin olmadığı için isim veremiyoruz.Ama gelirsek bu kurban bayramından sonraki hafta olacak orası kesin,yani şubat tatilinin ikinci haftası.
Kendi adıma konuşayım,beklenmedik bir şey olmassa büyük ihtimalle geliyorum Ankaraya.
Gördüğünüz gibi tarih belli ama sayı kesin değil.
Kendi adıma konuşayım,beklenmedik bir şey olmassa büyük ihtimalle geliyorum Ankaraya.
Gördüğünüz gibi tarih belli ama sayı kesin değil.
-
Hükümlü
- Kullanıcı

-
ketchup
- Kullanıcı

bu konuda adminimizi sonuna kadar destekliyorum. Büyük ihtimalle sizleri garda karşılayan ben olacağım ve benden kırmızı halı isteyen arkadaşımın kanıyla sizlere güzel mi güzel bir kırmızı halı sererim
evet hükümlü zaten gezip hovardalık edeceğiz
ama bunlar kim diye sorma sakın,bende kesin olarak bilemiyorum ama mesela pyros lighttır derim
-
WarlorD
- Kullanıcı

-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

-
Quel-Shin
- Kullanıcı