Cansız (Yorumlar)
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Birbilgisayar oyunu vardı "Planescape Torment". Onda da buna benzer bir zombiyi oynuyordun ve zombi ne kendini hatırlıyor, nede neden hala haytta olduğunu. oynamak ne yazıkki nasib olmadı ama hikaye olarak baldursgate, fallout yada diğer oyunlar ytarafından eline su dökülemez diye söyleniyordu. Oyunun sonunda adamın bulduğu cevapları söylemeyeceğim burada ama gerçekten çok güzel kurgulanmış bir hikayeydi.
Senin hikayende gerçekten çok güzel başlamış. Sade ve gayet açık cümleler akıcılığı getirmiş. Ortamı hayal gücümde kolaylıkla canlandırabiliyorum ve okurken gerçekten de zevk alıyorum. Hikayenin çok daha ucu açık ve renkelenebilecek bir alt yapısı var.
Ayrıca bilgisayar başında öylesine başlamadığın ve düşünerek tasarlayarak yazdığın belli.
Devamını bekliyorum ama bu kalitede devam etmeyecekse yavaş yavaş ilerlese de olur.
Senin hikayende gerçekten çok güzel başlamış. Sade ve gayet açık cümleler akıcılığı getirmiş. Ortamı hayal gücümde kolaylıkla canlandırabiliyorum ve okurken gerçekten de zevk alıyorum. Hikayenin çok daha ucu açık ve renkelenebilecek bir alt yapısı var.
Ayrıca bilgisayar başında öylesine başlamadığın ve düşünerek tasarlayarak yazdığın belli.
Devamını bekliyorum ama bu kalitede devam etmeyecekse yavaş yavaş ilerlese de olur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Beğenin için teşekkürler Darkgnome.Darkgnome wrote:Birbilgisayar oyunu vardı "Planescape Torment". Onda da buna benzer bir zombiyi oynuyordun ve zombi ne kendini hatırlıyor, nede neden hala haytta olduğunu. oynamak ne yazıkki nasib olmadı ama hikaye olarak baldursgate, fallout yada diğer oyunlar ytarafından eline su dökülemez diye söyleniyordu. Oyunun sonunda adamın bulduğu cevapları söylemeyeceğim burada ama gerçekten çok güzel kurgulanmış bir hikayeydi.
İşin doğrusu Torment'i oynamıştım, fakat insan hafızası garip, benzerliği sen yazana kadar farketmemiştim. Çizgi-roman Spawn'da benzer tip bir konu içeriyor.
Kahramanımızın çizimini de ekliyorum.

-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Gerçekten uzun bir aradan sonra Zrail yeni böümüyle karşımıza çıktı.
Yeni bölümle ilgili düşüncelerime gelince. Büyücü lich olabileceğini düşünüyor. Ben lich olduğunu pek düşünmüyorum. Galiba lich olmak için belirli bir seviyheye gelmiş büyücü olması gerekiyor. Ama bu sonuçta bir hikaye ve kuralları yazar koyuyor. Belki Zrailin ölümü onun içindeki potansiyeli ortaya çıkartmış olabilir.
Devrimk hikayenin devamını bu kadar çabuk eklediğin için teşekkür ederim. Bu kadar güzel giden bir hikayenin yarım kalmasına gönlüm razı olmadı.
Yeni bölümle ilgili düşüncelerime gelince. Büyücü lich olabileceğini düşünüyor. Ben lich olduğunu pek düşünmüyorum. Galiba lich olmak için belirli bir seviyheye gelmiş büyücü olması gerekiyor. Ama bu sonuçta bir hikaye ve kuralları yazar koyuyor. Belki Zrailin ölümü onun içindeki potansiyeli ortaya çıkartmış olabilir.
Devrimk hikayenin devamını bu kadar çabuk eklediğin için teşekkür ederim. Bu kadar güzel giden bir hikayenin yarım kalmasına gönlüm razı olmadı.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>