Cansız (Yorumlar)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Yaptığınız yorumlar gerçekten de yazma heyecanımı körüklüyor. Hikayenin bu şekilde başlamasının sebebi okuyucuda merak uyandırmaya çalışmaktı, sanırım bu konuda başarılı olmuşum. Okuyan veya yorum yapan herkese tekrar teşekkür ederim.
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Devrimk hikaye bende bağımlılık oldu :clap:
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Çok güzel oldu gerçekten, :clap: eline sağlık.
.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Simdi tamamını okudum keske devamıda olsa dedim.Mükemmel bi çalışma olmus Devrimk gercekten cok tebrik ederim :clap:
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

WeS_DeX wrote:Simdi tamamını okudum keske devamıda olsa dedim.Mükemmel bi çalışma olmus Devrimk gercekten cok tebrik ederim :clap:
Teşekkürler, devam edecek zaten, henüz bitmedi.
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Devrimk hikayeyi uzun zamandır devam ettirmiyorsun . :|
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Evet yazmaya fırsatım olmadı, bir iki bölüm taslak var elimde, toparlar toparlamaz siteye koyacağım.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Birbilgisayar oyunu vardı "Planescape Torment". Onda da buna benzer bir zombiyi oynuyordun ve zombi ne kendini hatırlıyor, nede neden hala haytta olduğunu. oynamak ne yazıkki nasib olmadı ama hikaye olarak baldursgate, fallout yada diğer oyunlar ytarafından eline su dökülemez diye söyleniyordu. Oyunun sonunda adamın bulduğu cevapları söylemeyeceğim burada ama gerçekten çok güzel kurgulanmış bir hikayeydi.

Senin hikayende gerçekten çok güzel başlamış. Sade ve gayet açık cümleler akıcılığı getirmiş. Ortamı hayal gücümde kolaylıkla canlandırabiliyorum ve okurken gerçekten de zevk alıyorum. Hikayenin çok daha ucu açık ve renkelenebilecek bir alt yapısı var.

Ayrıca bilgisayar başında öylesine başlamadığın ve düşünerek tasarlayarak yazdığın belli.

Devamını bekliyorum ama bu kalitede devam etmeyecekse yavaş yavaş ilerlese de olur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:Birbilgisayar oyunu vardı "Planescape Torment". Onda da buna benzer bir zombiyi oynuyordun ve zombi ne kendini hatırlıyor, nede neden hala haytta olduğunu. oynamak ne yazıkki nasib olmadı ama hikaye olarak baldursgate, fallout yada diğer oyunlar ytarafından eline su dökülemez diye söyleniyordu. Oyunun sonunda adamın bulduğu cevapları söylemeyeceğim burada ama gerçekten çok güzel kurgulanmış bir hikayeydi.

Senin hikayende gerçekten çok güzel başlamış. Sade ve gayet açık cümleler akıcılığı getirmiş. Ortamı hayal gücümde kolaylıkla canlandırabiliyorum ve okurken gerçekten de zevk alıyorum. Hikayenin çok daha ucu açık ve renkelenebilecek bir alt yapısı var.

Ayrıca bilgisayar başında öylesine başlamadığın ve düşünerek tasarlayarak yazdığın belli.

Devamını bekliyorum ama bu kalitede devam etmeyecekse yavaş yavaş ilerlese de olur.
Beğenin için teşekkürler Darkgnome.
İşin doğrusu Torment'i oynamıştım, fakat insan hafızası garip, benzerliği sen yazana kadar farketmemiştim. Çizgi-roman Spawn'da benzer tip bir konu içeriyor.
Kahramanımızın çizimini de ekliyorum.
Image
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Hikaye güzel devam ediyor.Tebrikler. Bu arada iki tane onbirinci bölüm olmuş :D Hatıralar ve Akkule ikiside onbirinci bölüm.
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Gerçekten uzun bir aradan sonra Zrail yeni böümüyle karşımıza çıktı.
Yeni bölümle ilgili düşüncelerime gelince. Büyücü lich olabileceğini düşünüyor. Ben lich olduğunu pek düşünmüyorum. Galiba lich olmak için belirli bir seviyheye gelmiş büyücü olması gerekiyor. Ama bu sonuçta bir hikaye ve kuralları yazar koyuyor. Belki Zrailin ölümü onun içindeki potansiyeli ortaya çıkartmış olabilir.

Devrimk hikayenin devamını bu kadar çabuk eklediğin için teşekkür ederim. Bu kadar güzel giden bir hikayenin yarım kalmasına gönlüm razı olmadı.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Zevkle okudum. Devamını beklerim. :)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply