Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Kusura bakmayın ama bir bayanın bu kadar üstüne gitmenize izin veremem arkadaşlar. Benim feminist damarımı kabartmayın, siteye zaten az girebiliyorum bu sıralar ve siz squvamı yalnız bulup lütfen yüklenmeyin ona yoksa baltamın ve şerrimin tadına bakmak zorunda kalırsınız ona göre

Cüceler her zaman son sözü söyler...
eh biraz ustume geldiler belki ama onlari bole kabul edip sevmek gerek...
aldirmamayi orendim Flint , sen merak etme ben senin yerine de ugrasirim onlarla...
aldirmamayi orendim Flint , sen merak etme ben senin yerine de ugrasirim onlarla...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış kardeşim... Ne demek Raistlin'i listeden sildim.squva wrote:sizi de silerim listeden Raistlin gibi haberiniz olsunn..
AÃ?IKLAMA BEKLİYORUM!
Sarımsaklarla, kazıklarla, gümüş kılıçla, kutsal sombol ve kutsal suyla getirtmeyin beni oraya sayın "elf hampiri".
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
elf hampiri haSarımsaklarla, kazıklarla, gümüş kılıçla, kutsal sombol ve kutsal suyla getirtmeyin beni oraya sayın "elf hampiri".
gülmekten öleceğim....
bu arada bende merak etmedim değil bu muhabbeti
3999+1=raistlin listeden silindiii
ordaki H harfinin anlami ne aciklayabilir misin? biz vampiriz, vampir olmaktan da memnunuz...
ordaki H harfinin anlami ne aciklayabilir misin? biz vampiriz, vampir olmaktan da memnunuz...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Yoruldum senin yüzleri saymaktan, işlerimi aksatan bir tembelim ya da işime gelmiyor diyemiyorsun yani.squva wrote:3999+1=raistlin listeden silindiii
Hampirsiniz işte
Bu arada boru görmemişsiniz siz daha, savaş borularını ve borazanlarını duymamışsınız bayanlar
That which doesn't kill you, makes you stronger
senin yuzlerini ozellikle saymiyorum
10 dakka içinde atamadini gorduk 1 tane masaji biraktikkkkk seninkileri saymayi
10 dakka içinde atamadini gorduk 1 tane masaji biraktikkkkk seninkileri saymayi