Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Photoshop, gölge ya da kabartı vermek istediğin Layer'a sağ tıkla tıklayacaksın. Ã?ıkan menüde "Blending options" u seçeceksin.dwaxer wrote:.
Ooo, imrendim doğrusu Devrim!
Bu çizim tekniğinin sırrı nedir, böyle 3 boyut gölgelemelerini veren teknoloji nedir lütfen söyle bize de!
.
Drop shadow ve Bevel Emboss seçeneklerini işaretlersen aynı buradaki görüntüyü elde edersin. Ayarlarıyla oynayarak daha kabartılı yada daha gölgesi uzun yapabilirsin keyfine kalmış.
Devrimk, müsait olduğunda benim de 4 mesaj önceki sorulara bir bakıp cevap verebilirmisin. Ã?nceki sayfada kaldığından gözden kaçabilir.
Benim karakterin resimine bayıldım. Tam da savaşın havasına girmiş, bakışlar süper. Asalarımdan dellenmiş şekilde ateş ederken, tam da bu şekilde düşünüyordum bakışlarımı.
Edmond, bu çarpışma için sen kime saldırırsan, Benjamin yaratsına ona saldırmasını söyleyecek. Yani saldıracağın zaman yalnız kalmayacaksın. Hatta benim yerime Benjamin'in senin saldırdığın kişiye saldırması için bağırdığını yazabilirsin.
Benim karakterin resimine bayıldım. Tam da savaşın havasına girmiş, bakışlar süper. Asalarımdan dellenmiş şekilde ateş ederken, tam da bu şekilde düşünüyordum bakışlarımı.
Edmond, bu çarpışma için sen kime saldırırsan, Benjamin yaratsına ona saldırmasını söyleyecek. Yani saldıracağın zaman yalnız kalmayacaksın. Hatta benim yerime Benjamin'in senin saldırdığın kişiye saldırması için bağırdığını yazabilirsin.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Süper olmuş, eline sağlık. İlk fırsatta ben de yapacağım bunu mahsuru yoksa. (bende gördü özendi filan olmasındevrimk wrote:Photoshop, gölge ya da kabartı vermek istediğin Layer'a sağ tıkla tıklayacaksın. Ã?ıkan menüde "Blending options" u seçeceksin.dwaxer wrote:.
Ooo, imrendim doğrusu Devrim!
Bu çizim tekniğinin sırrı nedir, böyle 3 boyut gölgelemelerini veren teknoloji nedir lütfen söyle bize de!
.
Drop shadow ve Bevel Emboss seçeneklerini işaretlersen aynı buradaki görüntüyü elde edersin. Ayarlarıyla oynayarak daha kabartılı yada daha gölgesi uzun yapabilirsin keyfine kalmış.
.
Edmond herhâlde charge ile azman babaya saldırır.Darkgnome wrote:Edmond, bu çarpışma için sen kime saldırırsan, Benjamin yaratsına ona saldırmasını söyleyecek. Yani saldıracağın zaman yalnız kalmayacaksın. Hatta benim yerime Benjamin'in senin saldırdığın kişiye saldırması için bağırdığını yazabilirsin.
Ama Darkgnome senin wandlar da neymiş öyle; level drain filan! Aynı tarafta olduğumuza sevindim doğrusu.
.
O wandlerin değil benim sınıfın özelliği. Bildiğim bir metamagic marifeti, seviyesi kadar fazladan şarjını harcayarak asamdan çıkan büyüye ekleyebiliyorum. Sanırım bu artificierlerin sahip olduğu en güçlü özellik o en güzel oluyor. Bu özellik olmasa aslında başka bir prestijde ilerleyecektim daha hızlı ve ucuza büyülü aletleri yapmamın önünü açan ve tek bakışıyla her büyülü aletin ne olduğunu anlayabilen. Ancak grubun şu anki hali için daha güçlü bir yandaşa ihtiyacınız olduğunu düşündüm.
Devrim, acaba bizim hala elimizdeki para ile gereken bir büyülü için gerekli malzemeleri almışız ve onu yapabiliyoruz gibi davranma hakkımız var mı yoksa o sadece orada gruba daha yeni girdiğim için verilen bir hakmıydı. Yok ise bundan sonra sonra benim gerekli malzemelri toplamam için öncesinde gerekli malzemeleri belirleyeceksin de onların peşinede mi düşeceğiz, yoksa yeni bir şehire girdiğimizde mi bu eşyaları alabileceğiz.
Devrim, acaba bizim hala elimizdeki para ile gereken bir büyülü için gerekli malzemeleri almışız ve onu yapabiliyoruz gibi davranma hakkımız var mı yoksa o sadece orada gruba daha yeni girdiğim için verilen bir hakmıydı. Yok ise bundan sonra sonra benim gerekli malzemelri toplamam için öncesinde gerekli malzemeleri belirleyeceksin de onların peşinede mi düşeceğiz, yoksa yeni bir şehire girdiğimizde mi bu eşyaları alabileceğiz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome para ayırınca o tip malzemeleri almışsın gibi kabul ediyorum. Ã?nceki soruna gelince bir mahsur yok gibi gözüküyor kitaptan da bakarım bir ara.Darkgnome wrote:O wandlerin değil benim sınıfın özelliği. Bildiğim bir metamagic marifeti, seviyesi kadar fazladan şarjını harcayarak asamdan çıkan büyüye ekleyebiliyorum. Sanırım bu artificierlerin sahip olduğu en güçlü özellik o en güzel oluyor. Bu özellik olmasa aslında başka bir prestijde ilerleyecektim daha hızlı ve ucuza büyülü aletleri yapmamın önünü açan ve tek bakışıyla her büyülü aletin ne olduğunu anlayabilen. Ancak grubun şu anki hali için daha güçlü bir yandaşa ihtiyacınız olduğunu düşündüm.
Edmond sana İntimidate vermiştim Tumble ile değiştirdim.
Sebebi savunmada faydası olması. Gerçi 7. seviye olman gerekecek ama 5 rank olduğunda:
Fighting Defensively: -4 Attack, +2 AC yerine, -4 Attack +3 AC olacak. (Combat expertise ile kullanılabilir.)
Standart action: Total defense +4 AC yerine +6 AC olacak.
Sebebi savunmada faydası olması. Gerçi 7. seviye olman gerekecek ama 5 rank olduğunda:
Fighting Defensively: -4 Attack, +2 AC yerine, -4 Attack +3 AC olacak. (Combat expertise ile kullanılabilir.)
Standart action: Total defense +4 AC yerine +6 AC olacak.
Hadi ya
Hiç dikkat etmemişim, neyse Devrimk bunları kafayı sıyırdığımı varsayarak önemsemeyebilir
Neyse evet her tur Save atabilirim Paraliz olduğum için.Donmuş vaziyetteyim yani
Full-Time Action harcadığım için bir sonraki tur kurtulsam bile bir işe yaramayacağım.
Neyse evet her tur Save atabilirim Paraliz olduğum için.Donmuş vaziyetteyim yani
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
devrimk wrote:Olaf PfE'yi savaşçıya yapsaydı önceden daha hayırlı olurdu sanki.
.
Ben bu savaştan sağ kurtulamam gibime geliyor.Allah'tan düşmana AoO vermiyorum (galiba). Yoksa hâlim kötüydü
Gerçi zaten bir sonraki tur da son gücüyle gömecekler bana, ondan sonraki tur belki kaçabilirsem kaçarım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury