Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Vay talancı senii!Mark wrote:Magistra öldü diye ağlayacak değilim![]()
Kötü olduğuma göre, ilk konuşan ilk alır derler. Amulet of protection benimdir. :schemes:
O yüzden mi intihar etmeye çalışıyorsun?Aegron wrote:Artık bizim karakter değiştirme gibi bir imkanımız yok değil mi ben de değiştircem ona göre de??
Mağaradan çıktıktan sonra kendi yoluna gidersin. Bir sonraki istasyonda hazırladığın yeni karakteri bindiririz otobüse.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hahahaha o aletin ilk kapışmasını ben yaptım. Özel dövüş istiyorum :schemes: Dwaxer bize diyar dışı bir dövüş hazırlarmısınMark wrote:Magistra öldü diye ağlayacak değilim![]()
Kötü olduğuma göre, ilk konuşan ilk alır derler. Amulet of protection benimdir. :schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Matematiğim tahmin ettiğimden daha kötü değilse Mark, Clicks, Aegron ve ben kaldık geriye düzenli oynayan bu oyunu.
Ben yeni bir karakterle katılmayı düşünüyorum.Sanırım Paragon Fight oynunda aşırı karakter var, dolayısıyla orada bir Sorcerer olarak başlamam imkansız, ben burada bir Sorcerer olarak devam etmeyi düşünüyorum, yine büyüsel bir tip olacağım için karakterlerin görev dağılımında bir değişiklik yapmayacağım.Yani diğer karakterleri etkilemeyecek bu değişim.Tabiî Aegron'un hırsızdan Warlock'a geçmesi bizim bir Rogue eksiğimize yol açacağı için aramızda Dex ability'si en fazla olan kişininin bir featini feda etmesi suretiyle Rogue Multiclass alması gerektiğini düşünüyorum.
Ben yeni bir karakterle katılmayı düşünüyorum.Sanırım Paragon Fight oynunda aşırı karakter var, dolayısıyla orada bir Sorcerer olarak başlamam imkansız, ben burada bir Sorcerer olarak devam etmeyi düşünüyorum, yine büyüsel bir tip olacağım için karakterlerin görev dağılımında bir değişiklik yapmayacağım.Yani diğer karakterleri etkilemeyecek bu değişim.Tabiî Aegron'un hırsızdan Warlock'a geçmesi bizim bir Rogue eksiğimize yol açacağı için aramızda Dex ability'si en fazla olan kişininin bir featini feda etmesi suretiyle Rogue Multiclass alması gerektiğini düşünüyorum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Sorcerer ne ya?
Bu 4ed PHB-2 çıkmış orda sorcerer diye bir class mı varmış?
Ben almadım PHB-II'yi ve...
Aegron oyuna çakma katıldı, zoraki olarak ona rogue Akmenos'u verdik diye ben değiştirmesine izin verdim. Mağaradan çıktıktan sonra karşılaşacağınız bir... yanında bir iki tane esir kişi olacak, kurtaracağınız bu esirler de oyuna yeni girecek Aegron ve Quarion (ve hatta istekli olursa a new guy) olacaktı.
Yani yürümekte olan bir senaryo var; herkes karakterini değiştirmeye kalkarsa hikaye olmaz. Benim şimdi size, "oyundaki amacınız neydi?" diye sormam lazım. Başkentteki kralın sarayına girip kendinize birer af belgesi temin etmeyecek miydiniz?
.
Sorcerer ne ya?
Ben almadım PHB-II'yi ve...
Aegron oyuna çakma katıldı, zoraki olarak ona rogue Akmenos'u verdik diye ben değiştirmesine izin verdim. Mağaradan çıktıktan sonra karşılaşacağınız bir... yanında bir iki tane esir kişi olacak, kurtaracağınız bu esirler de oyuna yeni girecek Aegron ve Quarion (ve hatta istekli olursa a new guy) olacaktı.
Yani yürümekte olan bir senaryo var; herkes karakterini değiştirmeye kalkarsa hikaye olmaz. Benim şimdi size, "oyundaki amacınız neydi?" diye sormam lazım. Başkentteki kralın sarayına girip kendinize birer af belgesi temin etmeyecek miydiniz?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Benim tek değiştirme amacım da zaten o...
Baskasının karakteriyle artık devam etmek istemiyorum. Ayrıca Rogue yi pek sevmememde bunun cabası oluyor...
Dwaxer e katılıyorum herkes karakterini değiştirmeye kalkmamalı eğer sorun olcaksa ben bile değiştirmesem olur ama değiştirirsem daha iyi olur zevk almam açısından
Birde yeni class ların katılması dogru değil sanırım dwaxer içinde zor olacaktır..
Dwaxer phb 2 yi iyice anladıktan sonra eminim bir oyun açacaktır....
Gönderme gibi olmasın....
Baskasının karakteriyle artık devam etmek istemiyorum. Ayrıca Rogue yi pek sevmememde bunun cabası oluyor...
Dwaxer e katılıyorum herkes karakterini değiştirmeye kalkmamalı eğer sorun olcaksa ben bile değiştirmesem olur ama değiştirirsem daha iyi olur zevk almam açısından
Birde yeni class ların katılması dogru değil sanırım dwaxer içinde zor olacaktır..
Dwaxer phb 2 yi iyice anladıktan sonra eminim bir oyun açacaktır....
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Tamam
Ben bu oyuna devam ederim, Wizard'dan şikayetim yok zaten, sadece herhângi bir oyunda Sorcerer olmak istiyorum
Ve evet PHB-2'de Sorcerer var.
Ben karakterimden şikayetçi değilim hocam, başka bir oyun açılır zaten yakında (inşallah
)
Ben karakterimden şikayetçi değilim hocam, başka bir oyun açılır zaten yakında (inşallah
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yok ben daha fazla 4Ed. oyunu açmam. Yıpratıcı oluyor benim için. Ama D&D3,5 oyunu açabilirim.Aegron wrote:Dwaxer phb 2 yi iyice anladıktan sonra eminim bir oyun açacaktır....
4ed. artık sitenin müdavim oyuncuları tarafından öğrenildi, (sanırım benim de katkım olmuştur bu misyona
Mark-Hope, ölenin eşyasını aldınız hadi; ayrılanın eşyasını almak da ne demek?
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı