KAHRAMANLAR (Yorum)
KAHRAMANLAR (Yorum)
Yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz 
Re: KAHRAMANLAR (Yorum)
bayıldım bu bölüme. özellikle o şapşal simone yi çok güzel anlatmışsın. eğer böyle devam edecekse ilerde bol bol claire nin ciyakladığı sahneleri göreceğiz demektir.
umarım yazmaya devam edersin, gülmekten gözlerimden yaş geldi.
umarım yazmaya devam edersin, gülmekten gözlerimden yaş geldi.

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

devamını ekledim devamındaki yazdığım bir takım espriler için belirtmek istiyorum Nathan karakteri siyasi kimliği olan bir karakter olduğu için bizim ülkemizdeki şu zaman için popüler olan tüm siyasetçilere göndermeler yaparak onu anlatmak istedim, hiç bir siyasi amaç güdülmeden masumane yapılmış esprilerdir onlar 
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

iki ve üçüncü bölümlerede bayıldım. hele nathan ın "git kendine jip al, ama taksitle" demesi süperdi. tam siyasetçi kişilik olmuş :embarrass:
son yazdığında annelerini çok güzel anlatmışsın.peter şöyle böyyle deyince hiç dinlemedi sopalayıverdi.
ama ne yalan söylim simone nin şapşallıklarından daha da bekliyorum
son yazdığında annelerini çok güzel anlatmışsın.peter şöyle böyyle deyince hiç dinlemedi sopalayıverdi.
ama ne yalan söylim simone nin şapşallıklarından daha da bekliyorum

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ilyra gibi bende Simone nin şapşallıklarını bekliyorum. Hatta biraz abarta bilirsin de 
“Hayır, ağabey. Ne haddime? Ben sadece Bay Linderman’le olan telefon görüşmeni bölmeden iki gün önce yediğin tavuklu salatadan dolayı kalmış olduğunu tahmin ettiğim dişindeki maydanozu gösteriyordum.” dedi Peter nazikçe.
Bu cümleye bende koptum ya
“Hayır, ağabey. Ne haddime? Ben sadece Bay Linderman’le olan telefon görüşmeni bölmeden iki gün önce yediğin tavuklu salatadan dolayı kalmış olduğunu tahmin ettiğim dişindeki maydanozu gösteriyordum.” dedi Peter nazikçe.
Bu cümleye bende koptum ya
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Teşekkür ederim aegron beğenmene sevindim.
Peki Peter uçabilecek mi yoksa Esra Ceyhan'a katılan Sabri Bey gibi Allah Allah nidaları eşliğinde kapı dışarı mı edilecek? Nathan seçimlerden alnının akıyla mı yoksa pili bitmiş çin oyuncakları gibi mi çıkacak? Simone babasının mirasını keş erkek arkadaşının uyuşturucu tedavisine harcayacak mı?