Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
.
Bu arada gün devam ediyor; Hope hariç diğerleri daily powerlerini harcamış ona göre.
Mağarada kendinizi iyileştirirken şöyle bir tablo oluştu:
Hit Points:
Darthu: 46 olmak için 3 healing surge harcadın kalan: 8
Winter: 29 olmak için 1 healing surge harcadın kalan: 5
Hope: 40 olmak için 2 healing surge harcadın kalan: 8
Hepinizin 1'er action pointi var.
.
Bu arada gün devam ediyor; Hope hariç diğerleri daily powerlerini harcamış ona göre.
Mağarada kendinizi iyileştirirken şöyle bir tablo oluştu:
Hit Points:
Darthu: 46 olmak için 3 healing surge harcadın kalan: 8
Winter: 29 olmak için 1 healing surge harcadın kalan: 5
Hope: 40 olmak için 2 healing surge harcadın kalan: 8
Hepinizin 1'er action pointi var.
.
dwaxer wrote:.
Anlaşılan çoğunluk direk ormana girelim diyor:
O zaman size gidebileceğininz yön alternatiflerini sunayım, birini seçin hemen. Batı tarafı dağlıktı hatırlayacağınız gibi.
Gidebileceğiniz yönler:
1-Kuzey: Dağın ve ormanın arasından kuzeye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
2-Kuzey-doğu: direk ormana dalar, bazen ağaçların izin verdiği yerlerde gökyüzüne bakarak yönünüzü tayin edersiniz.
3-Doğu: bu da direk ormana...
4-Güney-doğu: bu da direk orman...
5-Güney: Dağın ve ormanın arasından güneye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
Not: "Kuzey haritanın yukarısı, güney aşağıya, batı sola, doğu sağa gider" dememe gerek yok herhalde?![]()
.
Mark, Edmond, Clicks; sizin seçimleriniz?
.
Ben dağa çıkıp bakmadan "Hadi buraya doğru yürüyelim" demeyi hiç ama hiç düşünmüyorum ya, neyse.dwaxer wrote:dwaxer wrote:.
Anlaşılan çoğunluk direk ormana girelim diyor:
O zaman size gidebileceğininz yön alternatiflerini sunayım, birini seçin hemen. Batı tarafı dağlıktı hatırlayacağınız gibi.
Gidebileceğiniz yönler:
1-Kuzey: Dağın ve ormanın arasından kuzeye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
2-Kuzey-doğu: direk ormana dalar, bazen ağaçların izin verdiği yerlerde gökyüzüne bakarak yönünüzü tayin edersiniz.
3-Doğu: bu da direk ormana...
4-Güney-doğu: bu da direk orman...
5-Güney: Dağın ve ormanın arasından güneye doğru (bu yol çok zikzak çizerek ilerler; normalin 2 katı zaman alır)
Not: "Kuzey haritanın yukarısı, güney aşağıya, batı sola, doğu sağa gider" dememe gerek yok herhalde?![]()
.
Mark, Edmond, Clicks; sizin seçimleriniz?
.
Ã?yleyse yerimizi tahmin edebiliyorum, Güneydoğuya gitmemiz gerekiyor.Tahminen kuzeye gitmek bizi hapishaneye götürür.Ama tam anlamıyla Güneye gitmek ise istediğim şeyleri bulamamızı sağlar.Güneydoğuya gitmeliyiz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Aslında keşke çıkıp baksaydınız, görseydiniz nerede olduğunuzu ama o zaman da 4d3 saat vakit kaybedecektiniz ve peşinizdekiler size biraz daha yaklaşacaktı. Ama körü körüne ilerleyerek de onlara doğru gidiyor olma ihtimaliniz var. :schemes:dwaxer wrote:.
Clicks'i beklememize gerek yok, oy çokluğuyla karar verilmiştir o zaman.
.
.
Ben 8d3 saat bile beklemeye razıydım.Hata yaptığımıza inanıyorum.Eğer doğru yola gitsek bile, hata yaptık.dwaxer wrote:Aslında keşke çıkıp baksaydınız, görseydiniz nerede olduğunuzu ama o zaman da 4d3 saat vakit kaybedecektiniz ve peşinizdekiler size biraz daha yaklaşacaktı. Ama körü körüne ilerleyerek de onlara doğru gidiyor olma ihtimaliniz var. :schemes:dwaxer wrote:.
.
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Kusura bakmayın ama; Yön seçiminiz bu kadar berbat olamazdı herhalde; haritayı hiç mi incelemediniz, batınızda dağlar, doğunuzda orman olan yeri nasıl bulamadınız hayret.Edmond wrote:Ben 8d3 saat bile beklemeye razıydım.Hata yaptığımıza inanıyorum.Eğer doğru yola gitsek bile, hata yaptık.dwaxer wrote:Aslında keşke çıkıp baksaydınız, görseydiniz nerede olduğunuzu ama o zaman da 4d3 saat vakit kaybedecektiniz ve peşinizdekiler size biraz daha yaklaşacaktı. Ama körü körüne ilerleyerek de onlara doğru gidiyor olma ihtimaliniz var. :schemes:dwaxer wrote:.
.
.
.
.
Devrimk ve Aegron
.
Devrimk ve Aegron
Code: Select all
Sizler goblin kampında esirsiniz. Elleriniz ayaklarınız sıkıca bağlanmış, yerde yatar vaziyettesiniz; hatta Aegron senin nefes atmayasın diye ağzını bile bağlamışlar. Nöbetçiler eğer iplerinizi çözmeye çalıştığınızı görürlerse sizi yanınıza gelip mızraklarıyla dürtüklüyorlar. İkinizin de 2'şer healing surge düşüyorum günlük hakkınızdan.
Sizi ayrı ayrı yakalamışlar. Ormanda tek başınıza kamp yaparken; belki de uyukladınız ve üzerinize bir ağ atıldı, kafanıza vurup bayılttılar, belki de uyuşturucu bir ok yediniz. Ama kendinizi burada buldunuz. Burası başkasının kampıymış; bu köle avına çıkmış goblin grubu ele geçirmeye çalışırken onları yanlışlıkla öldürmüş ve bu günü burada geçirerek, cesetleri ziyan olmasın diye yediler, sizin gözünüzün önünde ızgara yapıp afiyetle yediler, kampın eski sahiplerini. Anlaşılan sizi de köle olarak satacaklar.
Yakalandığınız ana kadar olan hikayenizi; ilk mesajlarınızdan birinde yazarsanız sevinirim. Böylece karakterlerinizi tanımış oluruz.
.-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı