Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:
dwaxer wrote:
dwaxer wrote:.
Clicks'i beklememize gerek yok, oy çokluğuyla karar verilmiştir o zaman. :mrgreen:

.
Aslında keşke çıkıp baksaydınız, görseydiniz nerede olduğunuzu ama o zaman da 4d3 saat vakit kaybedecektiniz ve peşinizdekiler size biraz daha yaklaşacaktı. Ama körü körüne ilerleyerek de onlara doğru gidiyor olma ihtimaliniz var. :schemes:

.
Ben 8d3 saat bile beklemeye razıydım.Hata yaptığımıza inanıyorum.Eğer doğru yola gitsek bile, hata yaptık.
Kusura bakmayın ama; Yön seçiminiz bu kadar berbat olamazdı herhalde; haritayı hiç mi incelemediniz, batınızda dağlar, doğunuzda orman olan yeri nasıl bulamadınız hayret. :-P 100 exp ödülü de kaçırdınız.

.
Edmond kararlarının sorumluluğunu alamıyor. O, ne dese kabul edeceğimi söylemiştim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aegron, senin karaktere bir holy symbol+2 seçebilirsin. Unutmayalım konseptimiz kanun kaçağı, sen paladin seçmişsin ama biraz yoldan çıkmış bir paladin oynaman lazım. :mrgreen:

.
Ya dwaxer ben bu holy symbol olayını anlamdım ya :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Mark wrote:
dwaxer wrote:
Edmond wrote:
dwaxer wrote:
Clicks'i beklememize gerek yok, oy çokluğuyla karar verilmiştir o zaman. :mrgreen:

.
Aslında keşke çıkıp baksaydınız, görseydiniz nerede olduğunuzu ama o zaman da 4d3 saat vakit kaybedecektiniz ve peşinizdekiler size biraz daha yaklaşacaktı. Ama körü körüne ilerleyerek de onlara doğru gidiyor olma ihtimaliniz var. :schemes:

.
Ben 8d3 saat bile beklemeye razıydım.Hata yaptığımıza inanıyorum.Eğer doğru yola gitsek bile, hata yaptık.
Kusura bakmayın ama; Yön seçiminiz bu kadar berbat olamazdı herhalde; haritayı hiç mi incelemediniz, batınızda dağlar, doğunuzda orman olan yeri nasıl bulamadınız hayret. :-P 100 exp ödülü de kaçırdınız.

.
Edmond kararlarının sorumluluğunu alamıyor. O, ne dese kabul edeceğimi söylemiştim.
Hayır, kararlarım kabul görmüyor.Ben 30d3'e rağmen dağa çıkma taraftarıydım.Kaldı ki 5 kare denen mesafe yaklaşık olarak 30 ft'e eşit.Bu da hatırı sayılır bir mesafe ve ben yukarı Fey Step yapabileceğimi düşünmüştüm.Bu normal zamanda kısa görülebilir ama dağa çıkarken hatırı sayılır bir mesafeydi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Edmond wrote:
Mark wrote:
dwaxer wrote:
Edmond wrote:
dwaxer wrote:

.

.

.
Hayır, kararlarım kabul görmüyor.Ben 30d3'e rağmen dağa çıkma taraftarıydım.Kaldı ki 5 kare denen mesafe yaklaşık olarak 30 ft'e eşit.Bu da hatırı sayılır bir mesafe ve ben yukarı Fey Step yapabileceğimi düşünmüştüm.Bu normal zamanda kısa görülebilir ama dağa çıkarken hatırı sayılır bir mesafeydi.
Evet. Ben de, büyücünün kararı dağa çıkmak ise onu destekleyeceğimi yazmıştım. Sonra sen, güneydoğu dedin. Bende öyle diyorsan, güneydoğu diye onayladım.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Tamam dwaxer ama bişey sroucam hikayemzii mesela devrimk le baglıylken de konusuyor gibi anlatsa kolur herhalde...
Bu arada güzel bir şekilde bizi oyuna sokuyorsun :D
Tabii olur. Hatta iç seslerinizi, aklınızdan geçenleri, duygularınızı, anılarınızı yazabilirsiniz. Kendi kendinize düşünüyormuş gibi. Forum oyunlarında düşünceleri de yazabiliyoruz bir öykü gibi. Ama diğerleri metagame yapmasın okuduklarıyla ilgili.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Hayır, kararlarım kabul görmüyor.Ben 30d3'e rağmen dağa çıkma taraftarıydım.Kaldı ki 5 kare denen mesafe yaklaşık olarak 30 ft'e eşit.Bu da hatırı sayılır bir mesafe ve ben yukarı Fey Step yapabileceğimi düşünmüştüm.Bu normal zamanda kısa görülebilir ama dağa çıkarken hatırı sayılır bir mesafeydi.
:mrgreen: Edmond bunu zamanında dile getirseydin, (getirdin mi yoksa? :roll: ) dağa çıkmadığınız hâlde, düşüncesine bile 50 exp ödül verirdim size. Ama bu fey step encounter power yani 5 dakikada bir yapabiliyorsun bunu normal zamanlarda. Yine de dağa çıkarken avantajı olacağı kesin; buna zaman indirimi de yapardım sırf senin için.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:
Aegron, senin karaktere bir holy symbol+2 seçebilirsin. Unutmayalım konseptimiz kanun kaçağı, sen paladin seçmişsin ama biraz yoldan çıkmış bir paladin oynaman lazım. :mrgreen:.
Holy Symbols; paladin classın kullanabileceği bir implement. Nasıl ki Mark-Hope bir "rod", Winter-Edmond bir "orb" kullanıyor, sen de holy symbol kullanabilirsin. Bu genelde boynuna asabileceğin kocaman bir madalyon gibi. Avuç içini doldurabilecek büyüklükte, belki biraz daha iri. Bu madalyon senin "yukardan" aldığın gücü düşmanına daha rahat yansıtmanı sağlar. Yani özetle attack ve dmg'a artı verir. Senin de bir +2 holy symbol sahibi olmanı istiyorum; yani attack ve dmg +2 alacaksın.

Adventurer’s Vault-83 ve PHB-236’da çeşitli holy symboller var. Bunlardan birini seçebilirsin, istersen arkadaşların da sana tavsiye verebilir.
Symbol of Battle+2 (PHB-237) tam sana göre; bir de daily poweri var: günde 1 kere vurduğun kişiye ekstradan +1d10 dmg verebiliyorsun.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:Hayır, kararlarım kabul görmüyor.Ben 30d3'e rağmen dağa çıkma taraftarıydım.Kaldı ki 5 kare denen mesafe yaklaşık olarak 30 ft'e eşit.Bu da hatırı sayılır bir mesafe ve ben yukarı Fey Step yapabileceğimi düşünmüştüm.Bu normal zamanda kısa görülebilir ama dağa çıkarken hatırı sayılır bir mesafeydi.
:mrgreen: Edmond bunu zamanında dile getirseydin, (getirdin mi yoksa? :roll: ) dağa çıkmadığınız hâlde, düşüncesine bile 50 exp ödül verirdim size. Ama bu fey step encounter power yani 5 dakikada bir yapabiliyorsun bunu normal zamanlarda. Yine de dağa çıkarken avantajı olacağı kesin; buna zaman indirimi de yapardım sırf senin için.

.
Dwaxer bu kural nerede yazıyor? Biz bunu arayıp bulamamıştık o yüzden soruyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Dwaxer bu kural nerede yazıyor? Biz bunu arayıp bulamamıştık o yüzden soruyorum.
Nerede olduğunu hatırlamıyorum ama birçok kere, "encouenter boyunca ya da 5 dakika boyunca," gibi ibarelerle karşılaştım.

Kural olarak görmedim ama encounter powerların tazelenmesi için, encounterlar arasında en az bir 5 dakika dinlenilmesi gerektiğine göre; kendi düşüncem encounter harici kullanılan encounter powerların da, normal zamanda 5 dakikada bir yapılabileceği. (ne kadar çok "encounter" dedim yahu! :-P )

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:
Aegron wrote:
Aegron, senin karaktere bir holy symbol+2 seçebilirsin. Unutmayalım konseptimiz kanun kaçağı, sen paladin seçmişsin ama biraz yoldan çıkmış bir paladin oynaman lazım. :mrgreen:.
Holy Symbols; paladin classın kullanabileceği bir implement. Nasıl ki Mark-Hope bir "rod", Winter-Edmond bir "orb" kullanıyor, sen de holy symbol kullanabilirsin. Bu genelde boynuna asabileceğin kocaman bir madalyon gibi. Avuç içini doldurabilecek büyüklükte, belki biraz daha iri. Bu madalyon senin "yukardan" aldığın gücü düşmanına daha rahat yansıtmanı sağlar. Yani özetle attack ve dmg'a artı verir. Senin de bir +2 holy symbol sahibi olmanı istiyorum; yani attack ve dmg +2 alacaksın.

Adventurer’s Vault-83 ve PHB-236’da çeşitli holy symboller var. Bunlardan birini seçebilirsin, istersen arkadaşların da sana tavsiye verebilir.
Symbol of Battle+2 (PHB-237) tam sana göre; bir de daily poweri var: günde 1 kere vurduğun kişiye ekstradan +1d10 dmg verebiliyorsun.

.
Tamam o zaman onu ekleyeyim ben :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:
dwaxer wrote:Symbol of Battle+2 (PHB-237) tam sana göre; bir de daily poweri var: günde 1 kere vurduğun kişiye ekstradan +1d10 dmg verebiliyorsun.
Tamam o zaman onu ekleyeyim ben :D
Tamam ekledim senin hesabına; bu holy symbol (kutsal sembol) of battle (savaş) üzerindeyken bütün saldırı ve hasarlarına +2 daha eklenir.

Tabii siz esirlerin silah, zırh ve eşyaları üzerinizde değil. Biraz ötenizde bir ganimet sandığı duruyor. Üzeri kilitli ve anahtarı da liderleri olan cadıda. Bütün eşyalarınızı o sandığa koymuşlar. Sandık sağlam bir şeye benziyor. :schemes:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

İş başa düşcek desene :D

Neyse ya devrinkin karakterin resmi gozukuyor arkadakşi bulnaı kresimdeki de ben miyim pek anşayamadım da? :schemes:

Neyse benim karakter kağıdıma eklememe gerek var mı holy symbol ü?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:İş başa düşcek desene :D

Neyse ya devrinkin karakterin resmi gozukuyor arkadakşi bulnaı kresimdeki de ben miyim pek anşayamadım da? :schemes:

Neyse benim karakter kağıdıma eklememe gerek var mı holy symbol ü?
Ben ekledim senin karakter kağıdına. Evet Devrimk'nın hemen bitişiğindeki karakter sensin. Dragonbornlar birbirine benziyor ve Darthu ile senin ki özellikle seçilmiş gibi aynı renk. Seninkini biraz dörtgen gibi yaptım, şekilsel olarak ayırd edilsin diye.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Çok iyisin :D Tamam iyi karakterime eklediin için teşekkürler en kısa zaman da girmemiz dileğiyle ne diyeyim :D
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer işine karışmak gibi olmasın ama verdiğin bazı büyülü eşyalar çok yüksek seviye.
En fazla seviye +5 yüksekliğinde eşya vermek lazım diye biliyorum.

Bir de wish list diye bir olay var bizim kullandığımız. (DMG 125)
Macera sonunda Lvl+1, +2, +3, +4 olmak üzere 4 eşya seçiyor herkes. DM bütün eşyalar arasında kurra çekerek belirliyor çıkacak eşyaları.
Post Reply