hayır ısrar etmeyin!!!!!

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

hayır ısrar etmeyin!!!!!

Post by ketchup »

değerli adminler,biliyorum beni konu ötesinin serbest kürsüsüne moderatör yapmak istiyorsunuz,ama lütfen ısrar etmeyin,uğraşabilecek durumda değilim :D
ama sizleride kırmak istemem,ketchup seni moderatör olarak görmek istiyoruz diyorsanız bunuda kabullenir ve moderatörünüz olabilir,ama bunu moderatör olmak istediğim için değil,sırf sizin güzel hatırınız için yaparım :D
Yoksa hiç istemiyorum. Zaten siteye de pek sık girmiyorum bildiğiniz gibi :D
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Sanırım bu bir moderatörlük başvurusu Sarayda oylamya sunacağım.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Sevgili Ketchup, öncelikle senden özür diliyorum çünkü sana cevap vermemiz biraz geçikti.

Dilek Kuyusu'na yaptığın moderatörlük başvurun sitemizin yöneticileri - yani adminlerimiz, alt adminlerimiz ve moderatörlerimiz- tarafından değerlendirildi. Ancak bize yaptığın başvuru, saraya ve moderatörlük başvurusu formatlarına uymayan bir başvuru oldu. Bunun için en kısa zamanda saraya uygun bir mesaj atarsan ve moderatörlük isteyip istemediğini -ve nereye moderatör olmak istediğini - en kısa zamanda bize tekrar bildirirsen sevinirim.

Bunun yanı sıra sitemizin politikası gereği moderatör seçimleri adminler, alt adminler ve moderatörler tarafından değerlendirilmektedir. Yöneticilerimize kendini tanıtan ve biraz öncede dediğim gibi neden serbest kürsüyü istediğine dair detaylı bir bilgi verirsen sevinirim.

Siteye olan ilginden ve çabalarından dolayı teşekkür ederim.

Teşekkürler...
Cüceler her zaman son sözü söyler...
Post Reply