Max Payne

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Hayatımda gördüğüm en bayık aksiyon filmlerinden biriydi Max Payne !!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

aksiyon açısından bence de bayık bir filmdi, bekleneni pek vermiyor ama konuyu işleyişi güzeldi bence, ama işte aksiyon anlayışı kişiden kişiye göre değişebiliyor. benim aksiyon diye bahsettiğim şey aegron ve starfell'in de sanıyorum düşündüğü şeyle aynı silahlı, dövüşlü, kovalamacalı filan işte onlar vasatın biraz üzerindeydi, hele ki bazıları sadece max payne hatrına konsun gibi duruyordu o yavaşlama sahneleri işte.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Code: Select all

Bu konuda haklı olabilirsiniz, gerçekten Max Payne'in aksiyon adamı olduğunu yalnızca Desert Eagle (hiç şaşmaz, oyunda da hep bu silahla gezdim sniper bile farken) 'den anlayabiliyorum.Bir de sonlara doğru denizden deli gibi çıktıktan sonra elindeki silahtan.Onun dışında pek aksiyon yoktu.

Ama zaten ben Max Payne'in o denizden kurtulurkenki sahnesinde:

"Not yet Max, not yet..."

Dediğinde kadın, coşmuş gibiydim.

Bir de nedense benim sevdiğim adamlar hep buz gibi sudan sağ salim kurtulan tipler.Edmond Dantes gibi, Max Payne gibi.Belki de soğuk suya dayanamamamdandır :D 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Zaten oyunda öyle buz gibi suya BB tarafından atıldığı bir sahne yoktu, BB ile bir otoparkta silahlı çatışmaya giriyorduk oyunda :)
Post Reply