Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben çok sevinirim. :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Illyra wrote:İş çokluğundan sessiz sedasız kardeşikte kayıplara karıştığımı biliyorum - ve utanıyorum da - ama yeniden dönmek istesem arkadaşlarım bu konu hakkında ne düşünür acaba....
Zaten;
1. Gizli işleri yapması için, bir düzenbaz karaktere
2. Köşeyi dönünce ne olacağından korkmamız için, gizlenmesini bilen bir karaktere
3. Konuşmadan çok hareket etmemizi sağlaması için, konuşmaktan çok araştıran bir karaktere
4. Savaşımıza anlam katması için, bir bayan karaktere
...ihtiyacımız var.

Persitent büyü listem
Magic circle agains evil: Olaf
Lesser Mass Vigor: Olaf, Viafgar, Benjamin
Haste: Olaf, Viafgar, Benjamin, Velador, Duladin, Scot (Son içlüden biri büyücü gibi bir şey ise yenedittas ile değiştirelim)

Yenendittas'a büyü yapmadım. Sanırım benim büyülerime en az ihtiyacı olacak kişi kendisi. Yine de Yenendittas'ı ayrı bir ihtimamla korumamız gerekecek.

Reinforce construct: Dedicated wright ( 7 saat)

Bu arada eğer izniniz olursa mithral full plate armor'u bu savaşlığına giyebilir miyim? Üstümdeki zırh gerçekten çok acınacak halde. Ancak kullanmama değerinden düşürecekse giymemiş olmayı yeğlerim :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

3 round yazacağımızı duyunca baştan rolümü yazdım. Son attığım mesajımdaki hareketlerimi yapıyorum, öncekileri değil.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk, bize küstün mü?
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:devrimk, bize küstün mü?
Hayır, diğer oyunu pazartesi başlatacağım demiştim onunla biraz uğraştım. Mark'ta bir şey yazmamış, neyse oyunu o şekil devam ettireceğim.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk wrote:
Darkgnome wrote:devrimk, bize küstün mü?
Hayır, diğer oyunu pazartesi başlatacağım demiştim onunla biraz uğraştım. Mark'ta bir şey yazmamış, neyse oyunu o şekil devam ettireceğim.
Sanki bize küsmüşsün gibi bir gava aldım yazında. ( :D )
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Devrimk yok ortada birkaç gündür. :roll:

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Kusura bakmayın geçen hafta yoğun olarak dışarıdaydım, bir süre daha böyle gidecek. Gelince de siteye giremedim. Oyun oynatmayı biraz erteleyeceğim, ayıp olmaması için sadece oynadığım yerlere mesaj atıp çıkacağım.
Post Reply