Warcraft -DOTA-

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Yok Edmond pek benzemiyo aslında :)

Dota'da heroların kendilerine has itemları olduğunu düşünmüyorum. Yani her yerde yazar ya hero açıklamaları altına item build falan filan. Yapılacak itemlar hem kendi takımınzdaki hem karşı takımdaki herolara, oyunun gidişatına, hatta oyuncuların nasıl oynadıklarına göre bile değişir. Hatta sürekli değişir.

6.49 da çıkan yeni itemlar da son derece mantık dışı ve abartı olmuş. Hiç beğenmedim.

Ama loading screen dehşet ötesi...
Been there. Seen that. Got the scars.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

6.49 daki itemları bende begenmedim 3 de dandik...

Naix cok kötü olmus.Pitlord un ultisi deismis.

Bide bulamadım bilginiz varsa; öle kasarkan falan etragta "quest" adı tasıyan soru isaretleri buluoruz ama bi ise yaradıgı söylenemez yani belki 2. si olsa bir seye yarıcak ama sadece harf var bilgisi olan varsa eger yazabilir mi?
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

ben sadece q harfini bulabildim ama ne ise yarıyor bilmiyorum
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

bende a buldum acaba birlesiomu ki ?

Cok garip bisey.
DragonForce
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DragonForce »

Nasıl dandik yaw o kadar kral itemler varki Shiva's Guard etrafa alan büyüsü yapmamızı sağlıyor.Yeni çıkardıkları staff silence büyüsü atıyor.Diğer Armlet of Mordiggan ise senin aktive ettiğin zaman sürekli canını götürüyor ama aynı zamanda str ve damage bonus veriyor.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bence yenisi çok güzel.Ama artık yenilere yetişemiyorum 2 haftada bir yeni harita çıkarıyorlar..Ama bence gelişmesi çok güzel yeni itemler yeni geçitler herolar falan müttelası olan adamlar için çok güzel.İtemler falan herkese göre değişir yok çok güzel çok güzel değil bunlar kişisel fikirler.Genel bir tabirle sürekli gelişmesi hoş..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Evet deismesi baya güsel oluo.Bi yerden sonra farklı seyler istiyorsunuz oynadıkca.

Ayrıca yeni itemları ben hiç denemedim :D her gün oynadıgım halde.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ben böyle bir baslık acmısmıyım ya :D

Arkadaslar Waxxi server'ında Cythraul benim Eurobattle'da Asphyx benim :]

ilk mesajıda son mesajıda ben atmısım.Simdilerde 6.59 map cıktı.Cok garip sistemler eklendi falan da filan.İki Cranium Basher kasamıosunuz eger bi heroda Bash özelligi varsa ayrıca Cranium Basher kasamıyorsunuz gibi garip kurallar.

Ayrıca Wow'dan sonra attan inip essege binmek gibi bir sey degil dota assagı yukarı 1 saat alan, Sürüyle Heroları ve itemlarıyla Wow'la ilgisi olmayan bir oyun.Oynarsınız kasarsınız yenersiniz yada yenilirsiniz ve oyun biter :] Sonra tekrardan oynarsınız bambaska bir heroyla :]

Wow'la kıyaslanması cok yanlıs bir sey bence cünkü bambaska oyunlar bambaska mantıklar :]

Eger yıllardır oynuyorsanız Banlistiniz kabarmıs olur ve Leaver insanları hemen oyundan atarsınız.Banlist yoksa eger zaten oynadıgınız sürec icinde herkezi tanır kimin kim oldugunu bilirsiniz :] Leaver ve Noob olmadan süper keyifli oyunlar atabilirsinz :]

Alchemist Rulez :]
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

garena'dan oynuyorum. 'Turkey Room' sayısı 3 e çıkmış güzel bir ortamdır. Tavsiye ederim
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Zevk veren bir oyun cidden, bayaa bir süredir oynuyorum, sanırım 5.84 tü naixin team-killer olduğu harita :) Oyun devamlı kendini yeniliyor, yaptıkları yeni haritalar her seferinde farklı oluyor fakat alışıyorsunuz bir şekilde ve o da hoşunuza gidiyor. Genelde LAN'da oynamayı tercih ediyorum, zaten şansıma iyi klanların oyuncularını tanıyorum o yüzden wepla'ya falan filan girmeme gerek kalmıyo.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Kaç yıldır var bu oyun ya ? Başla bırak başla bırak bir hal oldum :) Deliler gibi oynayanı kaldı mı eskilerden ?
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply