Soyacağınız ilk yer?

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lord_Feanor wrote:yakındaki silah dükkanının sahibi olan olan komşumun evine girer koli bandı ve dükkanın anahtarını çalarım, sonra gider silah dükkanından gerekli alet edevatı çalarım, ordan da direk bankaya gidip milleti rehin alır, sağını solunu bantladıktan sonra tüm parayı hortumlar toz olurum :plotting: :D

efendim?? ne prensesi abi hangi devirde yaşıyoruz!!? :schemes:
İngiltere prensesi olabilir?!?!?! Ben kaçırırım vallaha, ama güzel değil be ya :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Edmond wrote:
Lord_Feanor wrote:yakındaki silah dükkanının sahibi olan olan komşumun evine girer koli bandı ve dükkanın anahtarını çalarım, sonra gider silah dükkanından gerekli alet edevatı çalarım, ordan da direk bankaya gidip milleti rehin alır, sağını solunu bantladıktan sonra tüm parayı hortumlar toz olurum :plotting: :D

efendim?? ne prensesi abi hangi devirde yaşıyoruz!!? :schemes:
İngiltere prensesi olabilir?!?!?! Ben kaçırırım vallaha, ama güzel değil be ya :D
ingilizlerin hepsi tipsiz abi :D

bu arada beya falan.. nerelisin sen? :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yok be ya Ã?anakkale'de yaşadığım için ağız alışkanlığı yaptı.Yoksa Maraşlıyım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darklord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darklord »

ben olsam komşu yu soyar dost kazığı atar biraz para yapıp prensesin muhafızalar bişekilde veririrdim olmadı kill him :D sonrası malum :D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ben Ã?nce Banka Nın Planlarını Ele GEçirmek için şehir Kütüpanesine Bİr ziyarat. Olmadı şehir Yapılarının ARşivlerine Ziyaret...

Uzun Süreler nernde nasıl gireceğime DAir bir Plan
TAbi Öle Torba Torba Para Alacağıma ( Beni YAvaşlatır) küçük mücefer yada O anda Orda saklanan Bir Değerli taş.

KAçış Planı.yapılır. ARkasından şehirden Kaçmam Ã?ünkü Ã?abuk Dİkakt çekillir...

tabi. Gece Yapılacak Soygunda GEce Bekçisini SEsiz Bİr şekilde Öldürmekte Çok Zevkli olacaktır..

Prenses e Gelince Odasını da önce Kendisini TAvlarım ARdından Onu Sonra odasını Soyarım:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply