2009 Yaz Teması (Kapadokya) - Yorumlar
2009 Yaz Teması (Kapadokya) - Yorumlar
Fikrimce bu bahar için de bir öykü teması belirlemenin zamanı gelmiştir ey güzide diyar!
Benim içimden Kapadokya ile ilgili bir öykü yazmak geçiyor.
Kapadokya nasıl bir tema olur sizce?
Benim içimden Kapadokya ile ilgili bir öykü yazmak geçiyor.
Kapadokya nasıl bir tema olur sizce?
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Temaları görmeyeli uzun zaman oldu. Gerçi ben bir temaya hikaye yazamadan yeni tema gelirdi ama olsun. Benim tembelliğim 
Kapadokya... :plotting: şimdiik aklıma pek bir fikir gelmedi ama ilginç olabilir diye düşünüyorum.
Lugtarias eski bir geleneği devam ettirdiğin için seni kutluyorum
Kapadokya... :plotting: şimdiik aklıma pek bir fikir gelmedi ama ilginç olabilir diye düşünüyorum.
Lugtarias eski bir geleneği devam ettirdiğin için seni kutluyorum
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Teşekkür ederim ejderhaşövalyecim =)
Ben bahara kendi adıma öykü yetiştiririm. Bugün konuştum birkaç arkadaşla, yazacaklarını söylediler onlarda. Resim çizmesi için bir arkadaşla konuşuyorum şu anda msn'den. Bence baharı kaçırmış sayılmayız. Yazın da bir tema oluştururuz!
Ben bahara kendi adıma öykü yetiştiririm. Bugün konuştum birkaç arkadaşla, yazacaklarını söylediler onlarda. Resim çizmesi için bir arkadaşla konuşuyorum şu anda msn'den. Bence baharı kaçırmış sayılmayız. Yazın da bir tema oluştururuz!
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Benim için öykü yazmak mayıs ayına kadar çooook zor olacak ama bakalım belki şiir yazarım gerçi öncesinde ansiklopedi de var.
Bir de kardeşler bu konu sanırım Ocakbaşına uygundur oraya taşıyorum. : ) ) ) )
Bir de kardeşler bu konu sanırım Ocakbaşına uygundur oraya taşıyorum. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yav Boguscum ben mi karar veriyorum. : ) ) ) Eğer ben karar veriyorsam... Ã?yküler olsun... İçinde ayrıca bir hikayeden bahsedilen bir öykü yazalım... Bak bu yaz teması da olabilir.
HARBE GİDEN
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Lugtarias 'ejderhaşövalyecim' çok hoşuma gitti. Bundan sonra bana böyle hitap etmeni istiyorumLugtarias wrote:Teşekkür ederim ejderhaşövalyecim =)
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Peri bacaları bölgede yaşayan halkın ürettiği bir efsaneye göre periler ve insanların tanrıyı kızdırmaları sonucu taş olmuşlar diye bilinir zaten
Yani var öyle bişi...
Kapadokyada eskiden perilerle insanlar bir arada yaşarmış. Sonra Bi çoban günün birinde bir periyi görüyor ve aşık oluyorlar birbirlerine sonrası klasik hikaye. Yasak aşk. Yakalanıyorlar falan filan...
Hatta ordaki şekilleri insanlar sıksık bir şeylere benzetirler. Develerle giden bir kervan. Anne,baba ve çocukların olduğu bir yapı gibi...
Kısa bilgi vereyim dedim ama üşengeçliğim tuttu yine
Kapadokyada eskiden perilerle insanlar bir arada yaşarmış. Sonra Bi çoban günün birinde bir periyi görüyor ve aşık oluyorlar birbirlerine sonrası klasik hikaye. Yasak aşk. Yakalanıyorlar falan filan...
Hatta ordaki şekilleri insanlar sıksık bir şeylere benzetirler. Develerle giden bir kervan. Anne,baba ve çocukların olduğu bir yapı gibi...
Kısa bilgi vereyim dedim ama üşengeçliğim tuttu yine
Bence ortam oluştu
O yöreye hiç yabancı olmayan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki halk arasında onlarca efsane var kapadokya ile ilgili... Yani müthiş zengin bir tema olacağını tahmin ediyorum şayet kabul görürse.
-
Possessed
- Site Çizeri
Aaa, Kapadokya müthiş fikir!
Aslında Anadolu'muz kadar zengin bir kaynağımız varken neyi düşünüyoruz
Ne öykülerin çıkacağını çok merak ettim. Yalnız catboy'a katılıyorum, bahar için sanki biraz geç kaldık. Yaz mı yapalım bu temayı?
şimdi öykü deyince fark ettim, neden temalar sadece öykülerle sınırlı kalıyor? Kapadokya üzerine şarkı besteleyen, söz yazan, resim çizen arkadaşlar da işin boyutunu çok güzel bir yönde değiştirebilirler.
Aslında anasayfaya bir banner konsa ve altında açıklama olsa, her temaya göre değişse... Ooo, ilginç olurdu ama kim yapacak
Konuşmak kolay oturduğumuz yerden.
---
Bu arada Lugtarias, ileti sayın 666 olmuş
Kusura bakma ama tutamadım kendimi; şunu çizmeden geçemedim:

şimdi öykü deyince fark ettim, neden temalar sadece öykülerle sınırlı kalıyor? Kapadokya üzerine şarkı besteleyen, söz yazan, resim çizen arkadaşlar da işin boyutunu çok güzel bir yönde değiştirebilirler.
Aslında anasayfaya bir banner konsa ve altında açıklama olsa, her temaya göre değişse... Ooo, ilginç olurdu ama kim yapacak
---
Bu arada Lugtarias, ileti sayın 666 olmuş

I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Tamam o zaman yaz teması Kapadokya. Mayıs'ı da alıversin içine bir şey olmaz. Ben bir başlık açarım. canozer82@yahoo.com adresine çizim göndermek isteyen olursa onu da koyarız.
Bu arada fikir çok hoşuma gitti. şarkı, resim, şiir, öykü... Yaratıcılığınızı konuşturduğunuz her şeyi başlığın altına ekleyebilirsiniz. İlle de öykü olmak zorunda değil.
Bu arada fikir çok hoşuma gitti. şarkı, resim, şiir, öykü... Yaratıcılığınızı konuşturduğunuz her şeyi başlığın altına ekleyebilirsiniz. İlle de öykü olmak zorunda değil.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>