Hayırlı olsun temamız... Madem böyle başladık. Bu yıl belki Türkiyenin farklı yörelerini tema olarak belirlemeye de devam edebiliriz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yaz teması demişlerdi ama ben de beklemiştim. Kapadokya yaz teması değil mi? Ben Türkiye ye gelip öyle yazayım demiştim çünkü.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
2009 bahar teması başlığını yaz teması olarak belirlemiştik en son konu da kapadokya idi, bu yüzden başlığı da buna göre yeniden düzenledim. öykü, şiir, çizim her türlü kapadokya teması çerçevesinde eserlerinizi bekliyoruz, onların hepsini ocakbaşı yaz teması altında toplayacağız bu başlıkta da yorumları yazabilirsiniz...
Mutlaka yazacağım ama önce yollarda olmak lazım. Yolları özlemişim.
HARBE GİDEN
ben kimsenin kapadokya üzerine yaz teması adı altında öykü veya şiir yazmak istediğini sanmıyorum artık, ben de bu konu üzerine öykü yazamıyorum çünkü hiç kapadokyaya gitmedim bile hayatımda. bu yüzden temanın değiştirilmesinden yanayım, bu konuda başka fikri olan var mı?
site ölmüş diyenlere hak veriyorum hem de yüzde yüz, bir fikir bile beyan etmekten usanmışız demek ki, oooooooo gerçekten de kaç aydır bakıyorum da sitede yapılmaya çalışılan ne olursa olsun her şey ya başlamadan bitiyor ya da başlıyormuş gibi oluyor ve yine bitiyor.
Dwaxer oyun açar çok ilginç konusu olan ama ya başlayamaz ya da 2-3 sayfa ya sürer ya sürmez. Ortak öykü başlatır insanlar, kimse ilgilenmez. Yarışma yapılır öykü yazmaya teşvik için, hiç kimse yazmak için çaba göstermez. Umarım ki Darkgnome'un oyunu Androner, Logan ve Dwaxer'in bir türlü sonunu getiremedikleri oyunlar gibi olmaz da hak ettiği ilgiyi görür, çünkü artık bu sitede bir şeylerin olmasını istiyorum yoksa ben de çoğu kişi gibi artık bu siteden umudu keseceğim...