Hangi sitelere giriyorsunuz ?
-
lightflarer
- Kullanıcı

Tabi popmundo.com hakkında her türlü soruyu bana da sorabilirsiniz.Online olabildiğim müddetçe cevap vermeye çalışırım.Fakat herşeyi sormaya başlamadan önce biraz hırs yapın bir hedef belirleyin (1 numaralı heavy metal sanatçısı mı olmak istiyorsunuz ? Hırsız mı ? Polis mi ?) ondan sonra zaten kılavuzları ister istemez yalayıp yutuyorsunuz D&D gibi düşünmeniz rahatlık sağlar sanırımChade_Fallstar wrote:Bende popomundo oynuyorum. Hemde baya uzun süredir. Gerçekten iyi düşünülmüş bir oyun. Gerçekten çok iyi birşeyler yapmak için uzun bir zaman geçmesi gerekiyor ama vakit geçirmek için iyi bir yöntem olduğu görüşündeyim:)
Adım leyton Hiltz oyunda, oyuna kaydolupta takıldığınız bir konu olursa çekinmeden sorabilirsiniz
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Possessed
- Site Çizeri
vikipedi'de napıyorsun? Araştırma mı yapıyorsun, yoksa bildiklerini mi yazıyorsun? Hani herkes bir katkı da bulunabiliyor ya..lightflarer wrote:wikipedia.com zevkli aslında, facebook'ta da bayağı bi vakit geçiriyorum zaten benim bilgisayardan zevk aldığım şeyler çok sınırlandı, bg, iwd, nwn serileri, godfather, sevgilimle ve arkadaşlarla msn muhabbet bi de bi kaç site eskiden bayağı bi iş yapardım gece yarıları (gündüzü unut zaten)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
www.diziport.com TVde dizilerimi sürekli kaçırdığım için 
www.southparkstudios.com yeni bölümler geldiği gibi, daha Türkiyede gösterilmeden atlıyorum.
www.southparkstudios.com yeni bölümler geldiği gibi, daha Türkiyede gösterilmeden atlıyorum.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

araştırıyorum genelde, ama türkçe, ingilizce, almanca üç dilde de bakıyorum çünkü farklılıklar olabiliyor. Ama tarih konuları falan güzel genel olarak.Possessed wrote:vikipedi'de napıyorsun? Araştırma mı yapıyorsun, yoksa bildiklerini mi yazıyorsun? Hani herkes bir katkı da bulunabiliyor ya..lightflarer wrote:wikipedia.com zevkli aslında, facebook'ta da bayağı bi vakit geçiriyorum zaten benim bilgisayardan zevk aldığım şeyler çok sınırlandı, bg, iwd, nwn serileri, godfather, sevgilimle ve arkadaşlarla msn muhabbet bi de bi kaç site eskiden bayağı bi iş yapardım gece yarıları (gündüzü unut zaten)