isterseniz pinokyonun boyunu da uzatalım yalan söleyince,hayret bişi ya. Hatta gelin perisinin de burnunu uzatalım.O da doğru söyleyince uzasın.Çok iyi bi ikili olurlar.
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
feryat wrote:
abi inanamıyom o kadar. BEn frp ye masallarla başladım senin rütbende b,ir insan nasıl böle der.
off abi be bi geyik yaptırmıyosun adama he.. biz de biliyoz yalandan uzadığını. pinokyoyu okumuştum sen kafana takma... bu arada pinokyoyu okumadan mesaj atılımıyo mu? (çok mu defansif takıldım.. galiba evet ) neyse neyse benim sorum frp de yada şöle soriim dnd de varmı böle adamın burnunu falan uzatan lanetler. players hb de olmadığını biliyorum çünkü onun büyü kısmını nerdeyse ezbere biliyorum ama başka büyüler literatüre geçmiş olabilir. evet biliyorum isterse bir üyücü böyle bir lanet oluşturabilir ama ben sadece kitaplarda var mı diye merak ediyorum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Valla bilmem ama çok zor bişi olmasa gerek.Biz büyücüler adamı ölümcül hastalıklara bulaştırabiliyosak,heralde bi burun parçasını da uzatıp kısaltabiliriz gibime geliyo.İstersen bunu yeni büyü olarak yarat FRPWORLD BÃ?YÃ?LERİ başlıklı yerde.
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.