Bu olay kasabaya gelen bir yabancıdan sonra olmuştu. Tesadüf müydü? Kimilerine göre evet, kimilerine göre ise lanetli idi bu adam.
Kasabanın genç çiftlerinden biri çocuk bekliyordu, onlar için dünyaya getirecekleri küçük bebekten daha önemli bir şey yoktu.
Kadının sancıları tutu, kocası hemen kucakladığı gibi götürdü doktora. Doktor ve hemşireler hemen kadını bir odaya aldılar. Odaya sürekli hemşire girip çıkıyordu, sıcak havlular sıcak sular giriyordu. Heycanlı ve mutlu baba adayı ise her seferinde soruyordu ‘’karım iyi mi? ‘’
Hemşireler iyi deyip geçiştiryordu.
Saatler geçti.Bir ağlama sesi ile irkildi baba.Ama fark eti. Ağlamadan cok çığlık gibiydi.
Doktor’’ Lanet olsun Tanrılar adına bu da ne böyle? İblis bu!’’ Arkasından bir çığlık sesi daha...
Hemşire çığlık çığlığa bir bağırma ile odadan çıktı.
Baba hemen odaya girdi. Yerde yatan kapkara bir yaratık insan yada elf değildi. Neşterle boğazı kesilmişti. Gözleri karısına baktı.Ölmüştü çok kan kaybetmişti.
’’Lanet olsun….. ‘’
Yıkılmıştı baba...
Bir ay böle olaylar geçti ölü doğan bebekler,toprağın kabul etmediği cesetler.Hastalıklar...
Neler Oluyor bu kasabada… ?
Evet Frpworld'ün değerli sakinleri, sizce neler oluyor bu kasabada? Bunu çözecek 6 tane gönüllü aranıyor,kendine güvenen ben bu işi yaparım diyen.
Belki Usta bir savaşçısın, nelki kadim bir büyücü, çok kurnaz bir hırsız da olabilirsin. Sadece kaslarına güvenen bir barbar, tanrı yolunda yürüyen bir din adamı yada tanrının savaşçısısın..
Ama bu kasabanın içindesin, yüreğin kaldırmıyacak, korkup kaçarım diyorsan; hiç bu kasabaya gelme bile.
Kurallar.
DnD Oynatıyorum 3.5 lvl 6 karekter istiyorum.Daha düşük yapabilirsinizde;)
Dungen Magazinden karekter istemiyorum
Prestij class alabilirsiniz. +3Level Adjustment Alabilirsiniz.
oyun Rp ağırlıklı olup.
Karekter kağıtlarınızı. spkberk@hotmail.com adresinden ekleyip berabar inceledikten sonra kabul edeceğim
Oyuna 6 kişi alacağim.
’’ Bu karanlık Diyarda Başarılar. ‘’
spkberk@hotmail.com