Karanlıkta Uyanış ( Yorumlar-karekterler-haberler al

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Karanlıkta Uyanış ( Yorumlar-karekterler-haberler al

Post by Logan »

Günler karanlık geçmeye başlıyordu. Kara bulutlar güneşi her daim saklıyor, etrafta gölgeler geziyor, kimse neden olduğunu bilmiyordu.

Bu olay kasabaya gelen bir yabancıdan sonra olmuştu. Tesadüf müydü? Kimilerine göre evet, kimilerine göre ise lanetli idi bu adam.

Kasabanın genç çiftlerinden biri çocuk bekliyordu, onlar için dünyaya getirecekleri küçük bebekten daha önemli bir şey yoktu.
Kadının sancıları tutu, kocası hemen kucakladığı gibi götürdü doktora. Doktor ve hemşireler hemen kadını bir odaya aldılar. Odaya sürekli hemşire girip çıkıyordu, sıcak havlular sıcak sular giriyordu. Heycanlı ve mutlu baba adayı ise her seferinde soruyordu ‘’karım iyi mi? ‘’
Hemşireler iyi deyip geçiştiryordu.

Saatler geçti.Bir ağlama sesi ile irkildi baba.Ama fark eti. Ağlamadan cok çığlık gibiydi.

Doktor’’ Lanet olsun Tanrılar adına bu da ne böyle? İblis bu!’’ Arkasından bir çığlık sesi daha...
Hemşire çığlık çığlığa bir bağırma ile odadan çıktı.
Baba hemen odaya girdi. Yerde yatan kapkara bir yaratık insan yada elf değildi. Neşterle boğazı kesilmişti. Gözleri karısına baktı.Ölmüştü çok kan kaybetmişti.
’’Lanet olsun….. ‘’
Yıkılmıştı baba...
Bir ay böle olaylar geçti ölü doğan bebekler,toprağın kabul etmediği cesetler.Hastalıklar...
Neler Oluyor bu kasabada… ?

Evet Frpworld'ün değerli sakinleri, sizce neler oluyor bu kasabada? Bunu çözecek 6 tane gönüllü aranıyor,kendine güvenen ben bu işi yaparım diyen.
Belki Usta bir savaşçısın, nelki kadim bir büyücü, çok kurnaz bir hırsız da olabilirsin. Sadece kaslarına güvenen bir barbar, tanrı yolunda yürüyen bir din adamı yada tanrının savaşçısısın..
Ama bu kasabanın içindesin, yüreğin kaldırmıyacak, korkup kaçarım diyorsan; hiç bu kasabaya gelme bile.

Kurallar.

DnD Oynatıyorum 3.5 lvl 6 karekter istiyorum.Daha düşük yapabilirsinizde;)

Dungen Magazinden karekter istemiyorum :)

Prestij class alabilirsiniz. +3Level Adjustment Alabilirsiniz.
oyun Rp ağırlıklı olup.

Karekter kağıtlarınızı. spkberk@hotmail.com adresinden ekleyip berabar inceledikten sonra kabul edeceğim

Oyuna 6 kişi alacağim.

’’ Bu karanlık Diyarda Başarılar. ‘’
:evil:
spkberk@hotmail.com
Last edited by Logan on Thu Jun 04, 2009 12:01 am, edited 1 time in total.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

6 kişi Alacağım ve buraya yazan ilk 6 kişi olacaktır.
En geç 3 gün içinde oyunu başlatacağım.

Kısa bir öz geçmişte istiyorum.
Ve Karektelerin;
-Hobilerini
-Sevdiklerini
-Değerli eşyalarını
-Korkularını
-Fobilerini

yazmanızı istiyorum.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ben fighter olarak katılmak isterim. O zaman karakterimi yaın hazırlayıp sana yollarım 6 level.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Arkaşlar Stat DAğıtımı 80 olacak.

18 den yukarı stat veremiyecek
ama elf sen mesala +2 dex geldiği için 20 olacak.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

BEn oynarım oyunu. Ama belli bir yönelim kısıtı var mı? Grup olarakmı başlayacağız yoksa hiç kimse birbirini tanımayacak mı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

şu edit yetkisi olmaması cok kötü burda.:D unutuğum şeyleri yazamıyorum:.:

Yönelim kısıtlaması yok.
Ama Grup olmak zorunda olacaksınız... :evil:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ARkaşlar 2 kişi oldu şimididen...
:)
HAdi bakalım...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

O zaman büyü kullnıcısı bir karakter yaratmanın zamanı gelmiş sanırım. Mesela bir barbarian :D Yada bir barbarian, rogue, mage multisi olabilir.

Takım olarak başlayacaksak elimizdeki becerilere göre takım çalışması özellikleri ile de başlayabilir miyiz?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Dark Zorlma 2 clastan fazlası olmıyacağını sende biliyorsun:D:D

ALmıyacam oyuna seni:D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Oyuna baslayınca edit yetkisi istersin yönetimden artık onlara kalmış.. :D

Ben Figherim ona göre seçin :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben varııııııııııııııııım!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Aegron wrote:Oyuna baslayınca edit yetkisi istersin yönetimden artık onlara kalmış.. :D

Ben Figherim ona göre seçin :D
Bende DM im Ona göre SEçin:D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

5 Level Sorcerer, 1 Level Dragon Disciple olacağım!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bur Da karekterleriniz sölemeseniz iyi olur..;)
sizin için :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Neden ki grup halinde olmayacak mıyız?
Post Reply