Grubun coğunluğu sanki büyümk bir savaştan cıkmışcasına sarkı söliyip eyleniyordu.
Kurt kensinine Tükürenlere nefret dolu gözlerle bakıyor,hırlıyordu. ''Küçük ahmaklar başlarına geleceklernde haberleri yok'' diye geçirdi İÃ?İNDEN.
''Sen Akkılısın Git buralaradan bu salakları bırak burda.Ahhh ''Yaraları kanamaya dewam ediyordu Yağan yamurla beraber,yerden cıkkan ellerin üstünden yavaş yavaş çamurlar kurdun üstüne dökülüyordu.Darkgnome wrote:
"Sanırım sende bizim kadar konuşmasını bilen birisin. O zaman bu sorunumuzu dövüşmekten çok konuşarak da çözebilirdik demekki."
Gelde Ormana bir bak Orda yaşıcak yer bile kalmadı, kurtları açlık ormanlarından cıkkartır. dostum. Ben istemezdim bir ceset yemek ama yeni ölmüş biri,ve sonuçta toprak kabul etmiyecek.benim miğdemde daha iyi durur diye düşündüm.''kendisine HAyvan diyen savaşcıya bakarak'' Biz hayvanlarında beslenemye ihtiyacı vardır. Bana yiyecek bul her istediğini yapıyım.Darkgnome wrote:"Acaba senin gibi bir kurt adam neden bir rahibin cesedi ile bu kadar ilgilensin? Yani ormanda yeterince et varken, yaşlı, kart bir adamın cesedi için kasabanın ortasında kendini tehlikeye atıyorsun. Acaba göründüğünden daha yüce bir amacın mı peşindesin, yoksa sadece aptal mısın?" (Diplomacy)
(Diplomacy Denemesi: Başarılı (kurt artık yardıma istekli))
Ortamdaki herkez Fred in konusmasından etkilenmişti,belli ki büyüsel yetenekleri dışında başka yetenekleri de olduğu ap acıktı.
Rp dışı : Dark Bütün chack lerin başarılı... Kimsede art niyet yok şimdilik.Yarın Akşam asıl rp niz geliyor...