Player Handbook 2 Görüş yorum vs..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Player Handbook 2 Görüş yorum vs..
Evet arkdaşlar bildiğiniz üzere player handbook 2 çıktı ve yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl begendiniz mi??
Doğrusu ben begendim özellikle Invoker şu anda favorim....
Doğrusu ben begendim özellikle Invoker şu anda favorim....
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

Çokta bir şey katmamış bence ama içindeki sınıflar sanki ilk sınıflara göre daha güçlü yaratılmış. Barbar oldukça sağlam. Striker dersen kesin bir üstünlüğü var bence. Ayrıca Avenger, striker'ın özelliklerini değiştirerek daha grup oyuncusu bir striker yaratmış. Defenderlık ta yapabilecek bir striker.
Diğer sınıflara fazla bakmadım aslında. Heyecanla eberron'daki Artificier karakterini bekliyorum. 4e yi beğenemedim ama o sistemdeki Artificier'ın da yerini öğrenmeyi isterim. Bakalım playtestteki gibi ezik bir şey mi yaratacaklar yoksa hgerçekten büyülü aletlerin efendisi diyebileceğiiz bir sınıf çıkacak mı
Diğer sınıflara fazla bakmadım aslında. Heyecanla eberron'daki Artificier karakterini bekliyorum. 4e yi beğenemedim ama o sistemdeki Artificier'ın da yerini öğrenmeyi isterim. Bakalım playtestteki gibi ezik bir şey mi yaratacaklar yoksa hgerçekten büyülü aletlerin efendisi diyebileceğiiz bir sınıf çıkacak mı
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka