En çok zevk aldığınız oyun?
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

FALLOUT 3!!!! Kesinlikle başlayın uzun süredir bir oyuna bu kadar bağlanmamıştım, telefonum cevapsız aramalarla doldu, sevgilim benimle konuşmuyor, ama değer
Tam Vampire: The Masquerade tarzı RPG/Action/Survival oyunu. Gerçi VTM'de olay bir anda Survival'dan Hunting'e dönüşebiliyordu ama 
Code: Select all
Özellikle bütün Capital Wastlelands'i dolaşabilmemiz (yani Washington D.C.) çok güzel, aynı VTM'de ki güç çatışması gibi bir çatışmanın içerisinde hiç bir şeyden haberiniz yokken buluyorsunuz kendinizi, hala Amerikan propogandası yaparak insanların beynini kemiren Enclave, her tarafta cirit atan aşırı güçlü Super Mutantlar, yeni bir uygarlık hayaliyle bir düzen kuran Brotherhood of Steel (zırhları çok karizma bu tiplerin), sağı solu dağıtan Raiderlar, sizin gibi bu vahşi dünyadan anlamayanları köle eden Slaverlar, kendi başlarının çaresine bakan Megaton (şehirdeki patlamamış atom bombasına dikkat :D ) ve Rivet City gibi yerler, kendilerini yer altına kapatmış olan Vault halkları ve sürekli olarak sizi tetikte tutan, kendi bölgelerine giren herşeye saldıran ve genelde zarar vermeyi başaran eciş bücüş yaratıklar (Underdark'tan farkı yok Wastelands'in) çok etkileyici ve zorlayıcı bir oyun. -
lightflarer
- Kullanıcı

özellikle kocaman bir super mutanta saldırı bölümü vardı ya GNR'ın önünde orada dedim ki bu adamlar işi biliyor, ama çok fazla belge var oyunda BoS ile ilgili bir pislik çıkacak sanki, ama kibar ve sevecenler en azından Wastelands'deki standart insanlarla karşılaştırılınca özellikle.AlenthasLeasess wrote:Brotherhood of Steel (Duyduğumda Legion of Steel gelmişti aklıma) (bkz: Dragonlance) çok karizma ya! Keşke Fallout 3'de katılmanın bir yolu olsa ama yokmuş. Onun için ek paket gelmişti. Eğer oyunun setup dosyasını silmeseydim indirir oynardım şimdi...
edmond çok teşekkür ederim, çok büyük bir doğum günü hediyesi oldu benim için, sayende artık canım sıkılmıypr pc başında. Prototype çok iyi geldi bünyeme, şehir semalarında süzülmek, korkusuzca dolaşmak yam aradığım oyunmuş...
tabi oyunda rahatsızlık verici eksiklikler olsa da (yapay zeka pek bir nanay, ana görevlerin anlatıldığı videolar pek bir kişiliksiz yani görevi veren şöyle yap, sonra şunu yap hadi şimdi git der, ana karakter aslında böyle olmamalıydı bakışı atar ve video sona erer şeklinde. neyse yine de oyun daha kendini geliştirse daha güzel olur diye düşünsem de şu anda bana çok iyi geldi prototype!)
tabi oyunda rahatsızlık verici eksiklikler olsa da (yapay zeka pek bir nanay, ana görevlerin anlatıldığı videolar pek bir kişiliksiz yani görevi veren şöyle yap, sonra şunu yap hadi şimdi git der, ana karakter aslında böyle olmamalıydı bakışı atar ve video sona erer şeklinde. neyse yine de oyun daha kendini geliştirse daha güzel olur diye düşünsem de şu anda bana çok iyi geldi prototype!)
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Orada ağzım açık kalmıştı benim ya! Dedim yuh artık, aşmışlar (gerçi Bethesta çok seviyor böyle devasa şeyler yapmayı)! Gerçi o elindeki (adını unuttum şimdi) şeyi nasıl bulmuşsa?!?!lightflarer wrote:özellikle kocaman bir super mutanta saldırı bölümü vardı
Eğer "daha iyisi var mı?" diye düşünüyorsanız sıkı durun!
Ã?ünkü Battlefield Heroes beta sürümünden çıktı! Sıcağı sıcağına karşınızda! Bilgisayarınıza hiç bir şey yüklemeden, hiç bir para vermeden, direkt sitesine girip oradan login oluyor, oradan açıyorsunuz oyunu. Browser tabanlı değil tabii ki. Bildiğin 3rd person shooter ve çizgifilm grafikleriyle. Hayatımda hiç bu kadar şirin bulut görmemiştim
şahsen ben National Commando olarak oynuyorum. Görünmez olup, etrafa mayınlar döşeyip, Royalların arkasından dolaşıp şişliyorum! Olmadı sniperımla uzaktan indiriyorum
Her iki levelda bir Valor Point alıyorsunuz, bunlarla mayın gibi, zehirli bıçak gibi özellikler satın alabiliyorsunuz.

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Tüm karakterlerin aynı olmamasını da sayarsak. Mesela her iki levelda bir aldığımız Valor Pointlerle herkes farklı ability alıyor, ya bir ability'i çok geliştireceksin, ya da hepsinden azar azar alacaksın. Böylelikle her karakter birbirinden farklı oluyor. Team Fortress'de böyle bir şey var mı bilmiyorum ama muhtemelen yoktur. Tabii eğer bulabilseydim (?!?!?!) TF2 oynamayı tercih ederdim. Piyasadan kalkmış yahu! Sadece PS3 için var :\catboy wrote:team fortress 2'nin başarısına özenerek yapılan bir oyun, ama daha başarılı olma potansiyeli de var ücretsiz olması yönünden...
edit: Yalnız bir şey fark ettim: bizim kendini beğenmiş, daha ne olduğunu bile bilmeden eleştiren, oyun grafiklerinin iyi olmasının hatta onu bıraktım, OYUNUN iyi olmasını grafiklerin gerçekçiliğine bağlamış güzelim Türk insanı Team Fortress 2'nin grafiklerini beğenmeyerek en büyük geri zekalılığı yapmıştır.
Bu aynı Happy Tree Friends izleyip "aaa çizgi film!" diyen moronları hatırlatır bana...
edit2: Valor point dediğim bildiğin paraymış, silah aldığın. Ability içinse Hero pointmiş...
Ya şey bana pek hoş gelmemişti, masaüstü oyun sisteminin bilgisayara direkt uyarlanması. Mesela NWN'de iyiydi, ama daha iyisini oynadım. KotOR da iki oyunuyla çok güzeldi, ama masaüstü sistemin doğrudan oyunda olması garip geliyor bana, ne bileyim.
Bulsam ben de TF oynayacaktım, yalnız yok, bulamadım. Zaten çok da iyi değilimdir o tarz oyunlarda aslında, ama sinsi manevralarla TF'deki Spy'ı oynamak eğlenceli olur gibi gelmişti, hevesim kırılmıştı bulamayınca. Yazık bana
Ama tabii, tek geçtiğim kimi seriler var ki, Elder Scrolls ve Heroes Of Might and Magic oluyor bunlar. Hani Heroes'da da en yetenekli oyuncu değilim, ama çok güzel ya! Cidden! Elder Scrolls zaten bilhassa Oblivion'la çok özel bir yere sahip, diğer oyunları da güzel. Heroes II de seriye başladığım oyun olduğundan ayrı bir köşede duruyor.
Bir de macera oyunları var elbet. Aslında macera oyunlarının altın çağını kaçırdım da, bulabildikçe eskilerini de oynamaya çalışıyorum. En son Ceville oynadım, çok eğlenceliydi. Bir de Sam & Max'in ikinci sezsonunu bulabilsem.
Bir de hep diyorum, hazır bahsi açılmışken yine diyeyim; Heroes oynamak isteyen varsa, 1'den 5'e, herhangi bir oyunun herhangi bir eklentisi olur bana. Yok mu oynamak isteyen? Niye yok ya...
Bulsam ben de TF oynayacaktım, yalnız yok, bulamadım. Zaten çok da iyi değilimdir o tarz oyunlarda aslında, ama sinsi manevralarla TF'deki Spy'ı oynamak eğlenceli olur gibi gelmişti, hevesim kırılmıştı bulamayınca. Yazık bana
Ama tabii, tek geçtiğim kimi seriler var ki, Elder Scrolls ve Heroes Of Might and Magic oluyor bunlar. Hani Heroes'da da en yetenekli oyuncu değilim, ama çok güzel ya! Cidden! Elder Scrolls zaten bilhassa Oblivion'la çok özel bir yere sahip, diğer oyunları da güzel. Heroes II de seriye başladığım oyun olduğundan ayrı bir köşede duruyor.
Bir de macera oyunları var elbet. Aslında macera oyunlarının altın çağını kaçırdım da, bulabildikçe eskilerini de oynamaya çalışıyorum. En son Ceville oynadım, çok eğlenceliydi. Bir de Sam & Max'in ikinci sezsonunu bulabilsem.
Bir de hep diyorum, hazır bahsi açılmışken yine diyeyim; Heroes oynamak isteyen varsa, 1'den 5'e, herhangi bir oyunun herhangi bir eklentisi olur bana. Yok mu oynamak isteyen? Niye yok ya...
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
NwN2 bence çok başarısızdı. Bir RPG oyunundan bu kadar tiksindiğimi hatırlamıyorum.
Eski adventure oyunlarını severim, 3D olanlardan nefret ederim. Monkey Island, Broken Sword, falan filan...
CoD6: MW2 geliyor, sonra SW: Old Republic geliyor, Assassin's Creed 2... Yaşadık yav! Oyun tanrıları önümüzdeki yıllar çok iyi oyunlar sunuyorlar bize!
Bunun için oyun tanrılarına bir Wolfenstein oyunu kurban etmek gerek 
Eski adventure oyunlarını severim, 3D olanlardan nefret ederim. Monkey Island, Broken Sword, falan filan...
CoD6: MW2 geliyor, sonra SW: Old Republic geliyor, Assassin's Creed 2... Yaşadık yav! Oyun tanrıları önümüzdeki yıllar çok iyi oyunlar sunuyorlar bize!