Power play tabanlı eğlencesine oyun

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Reflex ve Grapple için yazdıkların doğru.

Toplama pdf kitabına baktım orada eksik yazılmış Races of Stone kitabında:
+4 racial bonus on Hide and Move Silently checks: Whisper gnomes have an uncanny knack for stealth.

Yazıyor Spell like abilityleri eksik yazmıştım Cha:8 idi, fakat onu yükselttim ve spelleri ekledim.

Mithral Chain shirt mw. olduğu için 150 gp daha yüksek yazdım.

Buraya yazıyorum, kitapları ele geçirince bakarsın.
Alternative Class Feature:
Penetrating Strike

Creatures that have immunity to extra damage from sneak attacks are a bane to rogues everywhere. Particularly in ancient tombs where undead are common, rogues must
rely on their wits to survive. You have spent a signifi cant amount of time studying this problem and have learned ways to harm even such resilient opponents.
Level: 3rd. Replaces: If you select this alternative class feature, you do not gain trap sense.
Benefi t: Whenever you fl ank a creature that is immune to extra damage from sneak attacks, you still deal extra damage equal to half your normal sneak attack dice. This
benefi t does not apply against creatures that cannot be fl anked, nor against foes that are otherwise denied their Dexterity bonus to AC or fl at-footed but not fl anked.

Craven:
Like most sly rogues, you are a dangerous coward. However, your sneak attacks deal more damage than normal.
Benefit: You take -2 penalty on saving throws against fear effects. However, when making a sneak attack, you deal an extra 1 point of damage per character level.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Karanlıkların içinden çıkarak gelen cokrail ile 6 tane karakterimiz oldu. Ancak cokrail'in gerçek biri olduğunu ispat etmesi için buraya da bazı yorumlar atması gerekmekte. Aksi taktirde elimde sadece bir karakter kağıdı olacak.

Cokrail: Lütfen karakter kağıdını benim gösterdiğim formata döndürebilir misin?

1- Edmond
2- Dwaxer
3- Devrimk
4- Cliks
5- Mathius
6- Cokrail

Kontenjanımız dolmuştur.

Not: Yeterince güçlü olmayan ölürse bana kızmasınlar. Dediğim gibi, karşınıza çıkanlar powerplay oyununa göre hazırlanmış yaratıklardır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:
devrimk wrote:Cunning Ambush:
Task Leader Prerequisite: Hide 8 ranks and Listen 8 ranks.
Team Member Prerequisite: Hide 1 rank.
Benefit: If the team members allow the task leader to prepare their hiding positions, he can make a special Hide check to camouflage them. This check is modified by each
team member’s armor check penalty and Dexterity rather than the task leader’s, and the camouflage effect lasts until the team member moves. Hiding a team member in this
manner requires 10 minutes of work.

Dwaxer Hide'a 1 verebilirsen bunu alabiliriz.
Verdim gitti! :mrgreen: Ayrıca bir feat almam gerekmiyordur inşallah çünkü onu alamam.

.
Gerekmiyor anladığım kadarıyla, karakter kağıdına;
Teamwork Benefit:
Cunning Ambush

ekledim.

Ayrıca ben Summon monster wandı aldım, bunu sana vereyim mi? Flank opsiyonu olsun diye bu wandı almıştım. UMD skillini kaldırayım madem ortaksak.

Darkgnome Tome of Battle'ı aklıma düşürdün, ileride feat sayesinde "Assassin's Stance" almayı düşünüyorum. (+2d6 sneak attack) İki feat alarak bu özelliği alabiliyorum sanırım ne dersin?
Martial Study "Shadow Stride"
Martial Stance "Assassin's Stance"
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Cliks'in karakter kağıdında bazı düzeltmeler yapılacak.

Mathius:
1- Traits kısmında verilen dez avantaja karşı verilmiş avantajı alabilirsin sadece.
2- War domain speacialization vermiyor. Sadece proficiency ve focus veriyor.
3- Turn gibi güçlerini günde kaç defa kullandığını yazman benim için iy olur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

hımm peki focus ile specialization ı yanlış yere yazmışım.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk wrote:
dwaxer wrote:
devrimk wrote:Cunning Ambush:
Task Leader Prerequisite: Hide 8 ranks and Listen 8 ranks.
Team Member Prerequisite: Hide 1 rank.
Benefit: If the team members allow the task leader to prepare their hiding positions, he can make a special Hide check to camouflage them. This check is modified by each
team member’s armor check penalty and Dexterity rather than the task leader’s, and the camouflage effect lasts until the team member moves. Hiding a team member in this
manner requires 10 minutes of work.

Dwaxer Hide'a 1 verebilirsen bunu alabiliriz.
Verdim gitti! :mrgreen: Ayrıca bir feat almam gerekmiyordur inşallah çünkü onu alamam.

.
Gerekmiyor anladığım kadarıyla, karakter kağıdına;
Teamwork Benefit:
Cunning Ambush

ekledim.

Ayrıca ben Summon monster wandı aldım, bunu sana vereyim mi? Flank opsiyonu olsun diye bu wandı almıştım. UMD skillini kaldırayım madem ortaksak.

Darkgnome Tome of Battle'ı aklıma düşürdün, ileride feat sayesinde "Assassin's Stance" almayı düşünüyorum. (+2d6 sneak attack) İki feat alarak bu özelliği alabiliyorum sanırım ne dersin?
Martial Study "Shadow Stride"
Martial Stance "Assassin's Stance"
Tamam kabul ediyorum. Hatta elindeki silahları değiştirmen durumunda shadow blade marifeti de senin işine oldukça yarayabilir. Ayrıca silahlarını değiştirmende yarar var çünkü elven thinblade 1hand silah ve full attack yaptığında 12/12/7 ile değil 10/10/5 ile saldırmana sebep olur.
Eskisi ka
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Bonus Feat:Martial Weapon Specialiaty(Battleaxe) (war domain)
Weapon Focus(Battleaxe)(War Domain)
Weapon Speciality(Battleaxe) (level 1 fighter bonus)
Quick Draw (level 3 fighter bonus)

Böyle yazmışım bonus featler için,yani war domainden specialization almamışım,

Ayrıa sana pm attığım gibi büyü sayılarım;
5 tane level 0
3+1 tane level 1
2+1 tane level 2

+1 yazdıklarım domain spell olmak durumunda

Turn Undead sayım 3 adet/günde

Traits kısmını yeniledim, böylece anlaşılır oldu;
1- Aggresive;+2 initiative veriyor ve -1 armor class yani ac'm 19 ve initiative 1(dex mod)+4(feat)+2(trait) oldu
2- Dinstictive; +1 reputation veriyor, daha koaly tanınıyorum yüzümdeki yara yüzünden ama -1 disguise alıyorum çünkü tanınıyorum.Disguise -1 i önceden skill chartıma işledim diye hatırlıyorum, flawlara baktım f den başlıyorlar dolayısıyla bu traitlerin bir flaw karşılığı yok.

Uyarı için teşekkür ederim.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yannız assasin massasin, yine evile kaymayalım yahu. Devrimk kiralık katil çetesi olmayalım, ben chaotic good oynuyorum ha! :mrgreen: Araklamaya evet ama gaspa hayır. :-P
Bir de aramıza lawful bir arkadaş katılmış, nası yapcaz bilmem. Ben de alignmentlere taktım nedense. :mrgreen:

Devrimk; Wandı bana verebilirsin; sen istediğinde flankına summon ederim canavarı

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edebiyat konusunda pek başarılı değilimdir ve hatta oldukça kötüyümdür. Bunu zaten yazılarımdan da anlayacaksınız. Sizden ricam bana bu konuda oyun boyunca destek olmanız. Anlaşılması zor, akcılığı yada tasvirleri yetersiz veya gereksiz cümlelerle fazla kalabalıklaşmış, kendini tekrar eden yazılarımda bana vereceğiniz tavsiyeler sizin daha iyi bir oyun oynamanızı sağlayacaktır.

Oyunun ikinci mesajını atıyorum ve artık ışıklar size dönüyor. Denemelerinizin ne oalcağını yazın. Karakter denemeleri karşıdakilari etkiler oyuncular rollerini ona göre yapmalıdırlar.

İyi oyunlar dilerim efenim.
Eskisi ka
cokrail
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by cokrail »

Dm aydınlat beni bir kere sen nistediğin formata çok uğraştım ama acemi frp ciyim hatamın nerde olduğunu sölersen değerlendirebilirim..
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Martial Study "Cloak of Deception" 3/encounter (ToB sf76)

Bu feati aldım Elven blade yerine, yanlış anlamadıysam bu yeteneği her savaşta 3 kere kullanabiliyorum.

Dwaxer wand almaktan vazgeçtim haberin olsun.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

cokrail wrote:Dm aydınlat beni bir kere sen nistediğin formata çok uğraştım ama acemi frp ciyim hatamın nerde olduğunu sölersen değerlendirebilirim..
AC bonusları nereden geliyor, save bonusları nasıl toplanmış gibi yani.

Benim örnek karakter kağıdını kopyalayıp ilgili alanları seninkinin bilgileri ile doldurabilirsen daha rahat edeceğim. Yapamayacaksan ben üstünde biraz çalışayım istersen.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Maşallah komik bir oyun olacağa benziyor. :mrgreen: Grup elemanlarının isimleri bile hoş. :-P
Darkgnome güzel senaryolar yazıyorsun ha. Bardın minator arkadaşını kamçılaması kopardı beni! :mrgreen: Puhahaha!..
.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bana da gayet eğlenceli olacak gibi geldi. daha ilk sayfadan benimseme ve kaynaşmayı başardık. İnşallah hep böyle gider.
Eskisi ka
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

umarım darkgnome'un oyunu başarılı olur, ocakbaşına yazdığım durum tespitlerimi okuyor musun artık ona bile emin değilim ama farkındaysınız bu sitede kaç aydır yapılmaya çalışılan ne olursa olsun ya başlamadan bitti, ya da başladıktan bir kaç gün sonra yarım kaldı.
Post Reply