Powerplay: Macera1: şeytan kuyusu
Diğer gnome'a kaşlarını çatarak baktı. "O zaman ayı senlen doysun.Yedii balıklar bilen daha çok doyur onu. Toorkil sen takma onu. Ayım için de yicek parası. Hepnizden fazla yer onun içinde istiyom." dedi sonra kafasını diğer tarafa döndürerek kollarını göğsünde kavuşturdu.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
"Yok şimdi güzel kardeşim sen olaya yanlış yaklaşıyorsun. Senin ayın ayrı bir karakter değil; CR olarak ikiniz bir hesaplanıyorsunuz, ayrı ödül ayrı ganimet olmaz. Ona bakarsan benim de familiarım var yarasa şeklinde, ben de onun için ayrı ödül mü isteyeyim. Birazdan kendisini kuyuya salacam ortalığı araştırsın diye, mazallah başına bir şey gelse benim levelim düşer, ama bunca tehlikeye rağmen ekstra ücret istemiyorum bak."CLiCKs wrote:Diğer gnome'a kaşlarını çatarak baktı. "O zaman ayı senlen doysun.Yedii balıklar bilen daha çok doyur onu. Toorkil sen takma onu. Ayım için de yicek parası. Hepnizden fazla yer onun içinde istiyom." dedi sonra kafasını diğer tarafa döndürerek kollarını göğsünde kavuşturdu.
.
"Lan o diğil de, bir leveli wizard veya bard olarak alıp, Illusion büyüsü ile girmek lazım bu serüvene.Her ilizyon başına 100 altın, oha be!"
Dedi psişik sırıtarak.
Dedi psişik sırıtarak.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
İhtiyar heyetinin sözcüsü olduğu belli olan sarı saçlı yaşlı adam elinde bir tomar kağıdı maceracılara göstererek
"Özgünüm ama zeka seviyesi 4'ün altındaki hiç bir canlı anlaşmaya dahil edilemez. Bunun yanında anlaşmamız valilik yardımı dolaysıyla sadece 6 kişiyi kapsayabilir ve 100 altın üstündeki her türlü ücretlendirme..." diyerek kağıtlardan birini diğerlerinin arasından çıkarttı "...gördüğünüz gibi, vergiye tabiidir." Bu durumda biraz daha fazladan alacak olursanız zaten vergi sebebiyle daha çoğunu kaybedeceksiniz."
Bu sırada yaşlılar heyetinin Thorkil'in yazmış olduğu anlaşmayı inceliyorlar ve bazı yerlerini çiziyor ya da düzeltiyorlardı. Sonunda ortaya çıkan işyle bir şey olmuştu.
"İş bu belgeyle; başta Thorkil Zanaid olmak üzere ve arkadaşları Bela Van der Wonder, Edmond Dantes, Tikel Daldırmaldır, Yukarin Fellow, Saint Anger'den oluşan gruba, köyümüz arazileri dahilindeki köy ahalisi tarafından onaylanmış bütün canavarları öldürme veya köy halkı isteğince yakalama ve ganimetlerini alma, ayrıca her türlü serüvencilik kapsamına giren problemlerin köy halkı rızası alınmak koşuluyla hakkından gelme yetkisini, yukarıda belirtilen ücret ve şartlar altında vekaleten teslim ediyoruz. Adı geçen şahıslar bu belge yasal olarak ge.erli olduğu sürece handa yatma, konaklama ve doğal ihtiyaçlarını giderme masraflarını kendileri karşılayacak ve köy ihtiyar heyetinin ortak kararı ile işlerine son verilebilecektir. Bu sözleşme geçerli olduğu sürece grup ihtiyar heyeti için çalışmalı ve aksi bir durumda işlerinin son verilmesini kabul etmektedir. ... İmza Köy İhtiyar Heyeti. ... İmza ..."
Son cümlenin yazılışında heyet hep birden maceracılarımıza baktı. "Grubunuzun adı nedir?"
"Özgünüm ama zeka seviyesi 4'ün altındaki hiç bir canlı anlaşmaya dahil edilemez. Bunun yanında anlaşmamız valilik yardımı dolaysıyla sadece 6 kişiyi kapsayabilir ve 100 altın üstündeki her türlü ücretlendirme..." diyerek kağıtlardan birini diğerlerinin arasından çıkarttı "...gördüğünüz gibi, vergiye tabiidir." Bu durumda biraz daha fazladan alacak olursanız zaten vergi sebebiyle daha çoğunu kaybedeceksiniz."
Bu sırada yaşlılar heyetinin Thorkil'in yazmış olduğu anlaşmayı inceliyorlar ve bazı yerlerini çiziyor ya da düzeltiyorlardı. Sonunda ortaya çıkan işyle bir şey olmuştu.
"İş bu belgeyle; başta Thorkil Zanaid olmak üzere ve arkadaşları Bela Van der Wonder, Edmond Dantes, Tikel Daldırmaldır, Yukarin Fellow, Saint Anger'den oluşan gruba, köyümüz arazileri dahilindeki köy ahalisi tarafından onaylanmış bütün canavarları öldürme veya köy halkı isteğince yakalama ve ganimetlerini alma, ayrıca her türlü serüvencilik kapsamına giren problemlerin köy halkı rızası alınmak koşuluyla hakkından gelme yetkisini, yukarıda belirtilen ücret ve şartlar altında vekaleten teslim ediyoruz. Adı geçen şahıslar bu belge yasal olarak ge.erli olduğu sürece handa yatma, konaklama ve doğal ihtiyaçlarını giderme masraflarını kendileri karşılayacak ve köy ihtiyar heyetinin ortak kararı ile işlerine son verilebilecektir. Bu sözleşme geçerli olduğu sürece grup ihtiyar heyeti için çalışmalı ve aksi bir durumda işlerinin son verilmesini kabul etmektedir. ... İmza Köy İhtiyar Heyeti. ... İmza ..."
Son cümlenin yazılışında heyet hep birden maceracılarımıza baktı. "Grubunuzun adı nedir?"
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
mathius wrote:Ama Cohortum ayrı bir varlık onun için ona bir pay vermenizi beklediğinden eminim,
Hiçbir grup kendi ganimet ve exp’lerini cohortlarla paylaşmak istemez. Baştan sorman gerekirdi. Bir feat karşılığında kendine kaliteli bir yardımcı bulmuşsun, bir de ona ayrıca ganimet payı mı istiyorsun? Herkes kendi cohortunu beslesin arkadaşım bir zahmet. Bir de diplomasi vs PC’lere değil NPC’lere yapman lazım.
Darkgnome wrote:İhtiyar heyetinin sözcüsü olduğu belli olan sarı saçlı yaşlı adam elinde bir tomar kağıdı maceracılara göstererek
"Özgünüm ama zeka seviyesi 4'ün altındaki hiç bir canlı anlaşmaya dahil edilemez.
devrimk wrote:"...zeka seviyesi 4'ün altındaki hiç bir canlı anlaşmaya dahil edilemez. ha?"
Bela Thorkil'in kulağına fısıldar "Fazla pazarlık etmeyelim yoksa partinin yarısı para alamayacak bunların kurallarına göre.
Thorkil düşünceli bir şekilde çenesini kaşır, "hımmm, bak bunu hiç düşünmemiştim; benim familiarın Int:9 olduğuna göre ayrı bir eleman sayılabilir aslında ama 6 kişi sınırlamasını zorlamak istemiyorum. Bence fazla uzatmayalım pazarlığı, işi bitirip şu dışardaki ahmakları gönderelim bir an önce.”
.
Psişik, kendisini zeki zanneden Bela'ya baktı.
"Ulan Kerbela olsan ne yazar! Sen kimsin de beni yardımcı yapıyon lan kendine!"
Sonra Saint'e baktı.
"Grubumuzuda İnsan-Elf-Gnom-Dwarf var, sanırım Order of the Others tarzında absürt bir isim koyabilirizş.Bütün ırkları toplamışız buraya."
"Ulan Kerbela olsan ne yazar! Sen kimsin de beni yardımcı yapıyon lan kendine!"
Sonra Saint'e baktı.
"Grubumuzuda İnsan-Elf-Gnom-Dwarf var, sanırım Order of the Others tarzında absürt bir isim koyabilirizş.Bütün ırkları toplamışız buraya."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Pöh! Cücük gnome'un soyad olmaz!"der kaşlarını çatarak. Gözü kırmızı adama baktı.devrimk wrote: "Van der Wonder ve yardımcıları" yaz ihtiyar. şanlı soyadımı duymadın galiba?"
"Order of the Others"dedi başını sallayarak.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein