Power play tabanlı eğlencesine oyun
sick ne ki
Sözlüğe baktım hastaymış, biladerim hasta olanlar sizlenlersin, benim psişik hasta falan değil, gerçi Con değeri düşük ama olsun.
Absurd Brothers
nasıl?
Absurd Brothers
nasıl?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Oyun ile ilgilenirken bunu kontrol etmeye zamanım olmamıştı. 3/encounter olayını anlayamadım. Encounterda bir kere kullanasan geri gelmiyor bildiğim kadarıyla bu güç. Ancak encounter sona erdiğinde geri geliyor.devrimk wrote:Martial Study "Cloak of Deception" 3/encounter (ToB sf76)
Bu feati aldım Elven blade yerine, yanlış anlamadıysam bu yeteneği her savaşta 3 kere kullanabiliyorum.
Dwaxer wand almaktan vazgeçtim haberin olsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Evet oradaki bir cümleyi anlayamamışım, hala da tam anladığım söylenemez.Darkgnome wrote:Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Oyun ile ilgilenirken bunu kontrol etmeye zamanım olmamıştı. 3/encounter olayını anlayamadım. Encounterda bir kere kullanasan geri gelmiyor bildiğim kadarıyla bu güç. Ancak encounter sona erdiğinde geri geliyor.devrimk wrote:Martial Study "Cloak of Deception" 3/encounter (ToB sf76)
Bu feati aldım Elven blade yerine, yanlış anlamadıysam bu yeteneği her savaşta 3 kere kullanabiliyorum.
Dwaxer wand almaktan vazgeçtim haberin olsun.
If you do not have martial adept levels, you can use this maneuver once per encounter as a martial adept with an initiator level equal to 1/2 your character level.
Bu 1/2 yüzünden 3 zannettim ama başka bir yerde encounter power şeklinde açıklanmış.
- Sosyal beceriler ile NPC'ler oyuncuların hareketlerini etkileyemez ama oyuncular oyuncuların hareketlerini etkileyemez diye bir şey görmediğimden etkileyebilir diye düşünüyorum. Acaba atladığım bir nokta mı var.
- Bilgisayar başında çok durmam sebebiyle, bir kaç gündür muzdarip olduğum baş ağrılarım azdı. Siz rolünüz yapmaya devam edebilirsiniz ama cevap gelmezse sebebi budur. Beceri denemeleriniz ve benzerleri için zar atacağım ama şu halimdeyken son mesajımdaki gibi oyunun kalitesinden götürecek oyun etkileyici mesajlar atmayacağım. Bu sebeple oyun biraz durağanlaşırsa lütfen soğumayın. İyi olduğum taktirde hemen oyunu hızlandıracağım.
- Bilgisayar başında çok durmam sebebiyle, bir kaç gündür muzdarip olduğum baş ağrılarım azdı. Siz rolünüz yapmaya devam edebilirsiniz ama cevap gelmezse sebebi budur. Beceri denemeleriniz ve benzerleri için zar atacağım ama şu halimdeyken son mesajımdaki gibi oyunun kalitesinden götürecek oyun etkileyici mesajlar atmayacağım. Bu sebeple oyun biraz durağanlaşırsa lütfen soğumayın. İyi olduğum taktirde hemen oyunu hızlandıracağım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome wrote:- Sosyal beceriler ile NPC'ler oyuncuların hareketlerini etkileyemez ama oyuncular oyuncuların hareketlerini etkileyemez diye bir şey görmediğimden etkileyebilir diye düşünüyorum. Acaba atladığım bir nokta mı var.
Ne yani birbirimizi kurduğumuz cümlelerle değil de, attığımız zarlarla mı ikna edeceğiz?
.
Zorunluluk şu şekilde oluyor. Biri mantıklı bir kaç kelam ile karşısındakini ikna edici söz söyledimi yeterince yüksek diplomasi felan ile diğer oyuncunun karakterini ikna edebilir. Eğer rolünü beğenmezsem o zaman "d(Hade len)" zarımı atarım, iki arada bir derede kalır oyuncu isterse inanır. Oyuncuların karakterlerinin sosyal becerilere bağışık olması ve bu sebeple kendi dediğini yapan sosyal becerilerden yoksun karakterli oyuncuların oyunda kafasına göre davranması da bence bir nevi metagamedir.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Bana mantıklı bir şey söyleyen grup arkadaşıma ben zaten kılllık çıkarmam. Ama benim babamın oğlu bile istese kabul etmeyeceğim -bence- mantıksız bir şeyi de arkadaş diplomasi 35 attı diye kabul etmek zorundayım şimdi.
Ã?rnek Senaryo:
-"Ya Thorkill ayaklarım ağrıdı bütün gün yürümekten, hade güzel kardeşim, şu pis kokulu çoraplarımı çıkar da iğrenç terli ayaklarıma o küçük zarif ellerinle bir masaj yapıver. Hadi canısı, sana zahmet. Hanimiş benim tatlı gnome arkadaşım!
Diplomasi:20!!+15=35 başarılı.
-"Tabii ne demek. Bende hindistan cevizi yağı olacaktı, şimdi bir güzel ovarım ayakcağazlarını."
Evet, koskoca level-7 sorcerer ayak masajı yapıyor, grup arkadaşlarına.
Fireball atarım daha iyi.
Neyse zamanla görürüz bakalım ne o9lacağını ama ilk etapta grup elemanları birbirine intimidate tarzında laflar atıyorlar. Bizler small yaratıklar olduğumuzdan ayrıca penaltı alırız göz korkutmalara; bana intimidate filan yapan olmaz inşallah grup içinde, yoksa shaken olabilirim.
.
Bana mantıklı bir şey söyleyen grup arkadaşıma ben zaten kılllık çıkarmam. Ama benim babamın oğlu bile istese kabul etmeyeceğim -bence- mantıksız bir şeyi de arkadaş diplomasi 35 attı diye kabul etmek zorundayım şimdi.
Ã?rnek Senaryo:
-"Ya Thorkill ayaklarım ağrıdı bütün gün yürümekten, hade güzel kardeşim, şu pis kokulu çoraplarımı çıkar da iğrenç terli ayaklarıma o küçük zarif ellerinle bir masaj yapıver. Hadi canısı, sana zahmet. Hanimiş benim tatlı gnome arkadaşım!
-"Tabii ne demek. Bende hindistan cevizi yağı olacaktı, şimdi bir güzel ovarım ayakcağazlarını."
Evet, koskoca level-7 sorcerer ayak masajı yapıyor, grup arkadaşlarına.
Neyse zamanla görürüz bakalım ne o9lacağını ama ilk etapta grup elemanları birbirine intimidate tarzında laflar atıyorlar. Bizler small yaratıklar olduğumuzdan ayrıca penaltı alırız göz korkutmalara; bana intimidate filan yapan olmaz inşallah grup içinde, yoksa shaken olabilirim.
.