PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar
mathius wrote:Satıcıdan o druidin kokusu olan birşeyi isteyin bana koklatın ben iz süreyim bulurum gayet(eşim de bana yardım eder)
.
Zaten bende onu druid denen varlığı doğada arıyacağım,
Başkalarının da eli değmiş olabilir sonuçta druidin bıraktığı koykuyu tanırım.Yani demek istediğim şu hım bu o rangerın ya da druidin kokusu. şEhirde elleyen harhangi biri bence buraya girmiş olamaz...Ha, evet koku kaybolup gidebilir ama yine de şansımızı denemek pek te kötü bir seçenek değil. Trackless Step olsun ben zaten kokusunu arayacağım...
Başkalarının da eli değmiş olabilir sonuçta druidin bıraktığı koykuyu tanırım.Yani demek istediğim şu hım bu o rangerın ya da druidin kokusu. şEhirde elleyen harhangi biri bence buraya girmiş olamaz...Ha, evet koku kaybolup gidebilir ama yine de şansımızı denemek pek te kötü bir seçenek değil. Trackless Step olsun ben zaten kokusunu arayacağım...
Aslında Werewolf için bir olay daha var. Kendileri sadeec 3LA ile kalmıyor ayrıca kurdun HD'si sebebiyle 2 HD daha alıyorlar ve toplamda karakter sınıflarından 5 seviye kaybediyorlar. Bu durumda Ranger ve barbarian toplam seviyeleri 5'i geçmemesi gerekiyor normalde. Ama gitesine çokta gerek yok. Böyle daha eğlenceli oldu bencedevrimk wrote:Doğrusu şöyle olmalı:
3d12 barbar+ 4d8 ranger+ 14 con mod
Werewolf levelin için:
+1d8+ 2 con mod + 2d8+6 con mod (animal form conu)
Toplam: 116 hp
Bu aldığın templete yüzünden
Base attack bonusuna +1 ekleyeceksin.
Fort ve Ref saving throwuna +2 ekleyeceksin.
Bir de Iron Will featini vermiş bedava onu eklememişsin.
İsterseniz 12. seviye olun, ellerinizde anti psişik kelepçeler ve ağlar ile gelin ve hatta kalabalık olun psişikler ile başa çıkamazsınız. Ben... Biz Devrimk, Mark ve Ben yani... Hepimiz, hep beraber... Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!... Hepimiiiiiiz, kardeeeeeşiiiiiiiz...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Oyuna da yazsan da ilerlesek keşke. Yoksa karakterini değiştirecek misin?Darkgnome wrote:Aslında Werewolf için bir olay daha var. Kendileri sadeec 3LA ile kalmıyor ayrıca kurdun HD'si sebebiyle 2 HD daha alıyorlar ve toplamda karakter sınıflarından 5 seviye kaybediyorlar. Bu durumda Ranger ve barbarian toplam seviyeleri 5'i geçmemesi gerekiyor normalde. Ama gitesine çokta gerek yok. Böyle daha eğlenceli oldu bencedevrimk wrote:Doğrusu şöyle olmalı:
3d12 barbar+ 4d8 ranger+ 14 con mod
Werewolf levelin için:
+1d8+ 2 con mod + 2d8+6 con mod (animal form conu)
Toplam: 116 hp
Bu aldığın templete yüzünden
Base attack bonusuna +1 ekleyeceksin.
Fort ve Ref saving throwuna +2 ekleyeceksin.
Bir de Iron Will featini vermiş bedava onu eklememişsin.![]()
İsterseniz 12. seviye olun, ellerinizde anti psişik kelepçeler ve ağlar ile gelin ve hatta kalabalık olun psişikler ile başa çıkamazsınız. Ben... Biz Devrimk, Mark ve Ben yani... Hepimiz, hep beraber... Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!... Hepimiiiiiiz, kardeeeeeşiiiiiiiz...
Değiştireceğim ya. Kadın karakter oynamayacaktım. ancak karakteri değiştirmek için önce resimini bulmam gerekiyor. Zaten Markında gelmesi gerekecek sanırım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Karakterin resmini ismini değiştir bir de kısa hikayesini editle tamam; yeniden karakter dizayna gerek mi var? Bir de hafiften oynayalbilirsiniz karakter tam hazır olmasa da )(gerçi size ekşın çabuk gelecekDarkgnome wrote:Değiştireceğim ya. Kadın karakter oynamayacaktım. ancak karakteri değiştirmek için önce resimini bulmam gerekiyor. Zaten Markında gelmesi gerekecek sanırım.
..............
Bir de arkadaşlar ben karakterlerinizi tam kontrol edemiyorum; herkes kendinin ve arkadaşlarınınkini kontrol etsin
.
Karakter bitti ama bazı sorularm olacak.
Benim bu uçan halı tam hızla giderken hızı ne oluyor. Onu hiç bir yerde bulamadım. Hızı 40 diye verilmiş. Tam hız acaba 200 mü yoksa 160 mı oluyor? Eğer hızı hep böyle ise değiştirmek isterim o zaman büyülülerimden bazılarını.
Bu arada benimle birlikte diğerlerini de taşısın diye aladım bu halıyı aslında. Ama en fazla 2 kişiyi taşıyacak sanırım. O zaman da hızı 30'a düşüyormuş. en yüksek hızı ne olacak onu da yazmıyor.
Benim bu uçan halı tam hızla giderken hızı ne oluyor. Onu hiç bir yerde bulamadım. Hızı 40 diye verilmiş. Tam hız acaba 200 mü yoksa 160 mı oluyor? Eğer hızı hep böyle ise değiştirmek isterim o zaman büyülülerimden bazılarını.
Bu arada benimle birlikte diğerlerini de taşısın diye aladım bu halıyı aslında. Ama en fazla 2 kişiyi taşıyacak sanırım. O zaman da hızı 30'a düşüyormuş. en yüksek hızı ne olacak onu da yazmıyor.
Eskisi ka
Eskisi ka
Maalesef tam hızı 40 gözüküyor.Darkgnome wrote:Karakter bitti ama bazı sorularm olacak.