PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Mark ne zaman gelecek bir haber var mı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Satıcıdan o druidin kokusu olan birşeyi isteyin bana koklatın ben iz süreyim bulurum gayet(eşim de bana yardım eder)
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Dwaxer bir kaç power değiştirdim Xan'da. Darkgnome'dan kopya çekip Metamorphosis aldım.
Bir de Attraction, Empathy gibi güçleri seçtim.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

mathius wrote:Satıcıdan o druidin kokusu olan birşeyi isteyin bana koklatın ben iz süreyim bulurum gayet(eşim de bana yardım eder)
Druidlerin Trackless step özelliği yüzünden bulmak oldukça zordur.
Koku olayında ise DC: 10 +2 per hour formülü uygulanıyor.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:Mark ne zaman gelecek bir haber var mı?
Geçen gün aşağıdaki yazıyı yazmış.
Mark wrote: Geldim. Psion, Psychokinesis hazırlıyorum. Tendrin Dharra.
Senin Jean gibi Kineticist.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

mathius wrote:Satıcıdan o druidin kokusu olan birşeyi isteyin bana koklatın ben iz süreyim bulurum gayet(eşim de bana yardım eder)
:D Druidlerin banyo alışkanlığından emin olmasam da kokularının o kadar uzağa geleceğini sanmıyorum. :-P Satıcı da o söz konusu druidin dokunduğu bir eşya olsa bile (emin değilim var mı yok mu; ama adam size var diye kakalar bir şeyler :mrgreen: ) eşyayı bir başkası şehre getirmiş o9lduğundan, yani druid o yollardan geçmediği için koku izi olmaz. Olsaydı bile bu kalabalık ortamda ve aradan geçen zamanla kaybolur giderdi. Koku alma sihirli bir şey değil; ancak uygun şartlar oluşursa kullanılabilecek bir yetenek. şehirde zor ama doğada daha kolay.

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Zaten bende onu druid denen varlığı doğada arıyacağım,
Başkalarının da eli değmiş olabilir sonuçta druidin bıraktığı koykuyu tanırım.Yani demek istediğim şu hım bu o rangerın ya da druidin kokusu. şEhirde elleyen harhangi biri bence buraya girmiş olamaz...Ha, evet koku kaybolup gidebilir ama yine de şansımızı denemek pek te kötü bir seçenek değil. Trackless Step olsun ben zaten kokusunu arayacağım...
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Olabilir; zaten siz aşşa yukarı hangi ormanda, ya da ormanın neresinde öğrenseniz, tüccarın göndereceği avcı veya kolcudan çok daha başarılı olacağınız kesin; siz yüksek seviyelisiniz ne de olsa.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk wrote:Doğrusu şöyle olmalı:
3d12 barbar+ 4d8 ranger+ 14 con mod
Werewolf levelin için:
+1d8+ 2 con mod + 2d8+6 con mod (animal form conu)
Toplam: 116 hp

Bu aldığın templete yüzünden
Base attack bonusuna +1 ekleyeceksin.
Fort ve Ref saving throwuna +2 ekleyeceksin.

Bir de Iron Will featini vermiş bedava onu eklememişsin.
Aslında Werewolf için bir olay daha var. Kendileri sadeec 3LA ile kalmıyor ayrıca kurdun HD'si sebebiyle 2 HD daha alıyorlar ve toplamda karakter sınıflarından 5 seviye kaybediyorlar. Bu durumda Ranger ve barbarian toplam seviyeleri 5'i geçmemesi gerekiyor normalde. Ama gitesine çokta gerek yok. Böyle daha eğlenceli oldu bence :D

İsterseniz 12. seviye olun, ellerinizde anti psişik kelepçeler ve ağlar ile gelin ve hatta kalabalık olun psişikler ile başa çıkamazsınız. Ben... Biz Devrimk, Mark ve Ben yani... Hepimiz, hep beraber... Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!... Hepimiiiiiiz, kardeeeeeşiiiiiiiz... :cry:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:
devrimk wrote:Doğrusu şöyle olmalı:
3d12 barbar+ 4d8 ranger+ 14 con mod
Werewolf levelin için:
+1d8+ 2 con mod + 2d8+6 con mod (animal form conu)
Toplam: 116 hp

Bu aldığın templete yüzünden
Base attack bonusuna +1 ekleyeceksin.
Fort ve Ref saving throwuna +2 ekleyeceksin.

Bir de Iron Will featini vermiş bedava onu eklememişsin.
Aslında Werewolf için bir olay daha var. Kendileri sadeec 3LA ile kalmıyor ayrıca kurdun HD'si sebebiyle 2 HD daha alıyorlar ve toplamda karakter sınıflarından 5 seviye kaybediyorlar. Bu durumda Ranger ve barbarian toplam seviyeleri 5'i geçmemesi gerekiyor normalde. Ama gitesine çokta gerek yok. Böyle daha eğlenceli oldu bence :D

İsterseniz 12. seviye olun, ellerinizde anti psişik kelepçeler ve ağlar ile gelin ve hatta kalabalık olun psişikler ile başa çıkamazsınız. Ben... Biz Devrimk, Mark ve Ben yani... Hepimiz, hep beraber... Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!... Hepimiiiiiiz, kardeeeeeşiiiiiiiz... :cry:
Oyuna da yazsan da ilerlesek keşke. Yoksa karakterini değiştirecek misin?
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Değiştireceğim ya. Kadın karakter oynamayacaktım. ancak karakteri değiştirmek için önce resimini bulmam gerekiyor. Zaten Markında gelmesi gerekecek sanırım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Değiştireceğim ya. Kadın karakter oynamayacaktım. ancak karakteri değiştirmek için önce resimini bulmam gerekiyor. Zaten Markında gelmesi gerekecek sanırım.
Karakterin resmini ismini değiştir bir de kısa hikayesini editle tamam; yeniden karakter dizayna gerek mi var? Bir de hafiften oynayalbilirsiniz karakter tam hazır olmasa da )(gerçi size ekşın çabuk gelecek :-P

..............

Bir de arkadaşlar ben karakterlerinizi tam kontrol edemiyorum; herkes kendinin ve arkadaşlarınınkini kontrol etsin :-P bak sonradan hata çıkarsa xp penaltı yazarım haaa! :mrgreen: şaka şaka :roll:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Karakter bitti ama bazı sorularm olacak.

Benim bu uçan halı tam hızla giderken hızı ne oluyor. Onu hiç bir yerde bulamadım. Hızı 40 diye verilmiş. Tam hız acaba 200 mü yoksa 160 mı oluyor? Eğer hızı hep böyle ise değiştirmek isterim o zaman büyülülerimden bazılarını.

Bu arada benimle birlikte diğerlerini de taşısın diye aladım bu halıyı aslında. Ama en fazla 2 kişiyi taşıyacak sanırım. O zaman da hızı 30'a düşüyormuş. en yüksek hızı ne olacak onu da yazmıyor.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:Karakter bitti ama bazı sorularm olacak.

Benim bu uçan halı tam hızla giderken hızı ne oluyor. Onu hiç bir yerde bulamadım. Hızı 40 diye verilmiş. Tam hız acaba 200 mü yoksa 160 mı oluyor? Eğer hızı hep böyle ise değiştirmek isterim o zaman büyülülerimden bazılarını.

Bu arada benimle birlikte diğerlerini de taşısın diye aladım bu halıyı aslında. Ama en fazla 2 kişiyi taşıyacak sanırım. O zaman da hızı 30'a düşüyormuş. en yüksek hızı ne olacak onu da yazmıyor.
Maalesef tam hızı 40 gözüküyor.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Mark yanımızda gibi mi davranacağız yoksa aramıza sonradan mı katılacak?

Bir de ben kulandığım pp'leri ekliyorum mesajlara hesabın içinden çıkılmayacak yoksa.
Post Reply