Gülümsedi ve "Bende seni sevdim." dedi. Sonrasında cebinden 50 gp çıkarttı ve adama verdi. "Harita güvenilirdir umarım. Ya da bu dediğiniz deli druid. Hala orada yaşıyorsa.". Sonrasında gülümseyerek adamın haritayı vermesini bekledi.dwaxer wrote:Jouleah Diplomacy(13):16CLiCKs wrote:"Sen ona kafayı takma druidle konuşmayı ben hallederim. Bende druidim ve ayrıca bir elfim. Ve sana eline parşömeni geçirmeden parasını neden vereyim. Seni tanımadığım belli. Hem de seni yol parasından da kurtarmış oluruz. Eğer bir haritan varsa onuda alırız. Yine de kazanmış olursun." dedi (Diplomacy)(Ne haddimeyse!)
Satıcı tereddütlü bir yüz ifadesi yapar. "Hımm, kendi kaynağımın adresini size vermemi mi istiyorsunuz? Takdir edersiniz ki çok alışıldık bir durum değil; hiçbir tüccar bunu yapmaz ama sizi sevdim; bakın ne diyeceğim, 49 gp verirseniz ben de size o yüksek seviyeli druidin yaklaşık yerini gösteren bir harita veririm; böylece gidip onu kolaylıkla bulabilirsiniz? Yalnız ücret pazarlığa açık değil, az bile istedim."
.
Pionic Savaş .. (AVCILAR) ........... OYUN
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
CLiCKs wrote:Gülümsedi ve "Bende seni sevdim." dedi. Sonrasında cebinden 50 gp çıkarttı ve adama verdi. "Harita güvenilirdir umarım. Ya da bu dediğiniz deli druid. Hala orada yaşıyorsa.". Sonrasında gülümseyerek adamın haritayı vermesini bekledi.
Satıcı parayı alır ve 9 sp ve 10 cp geri öder. "Elbette harita güvenilir olacak; zaten yerim yurdum belli, dükkan sahibiyim burada, size hiç kazık atar mıyım?" diyerek bir harita çıkarır ve haritanın üzerinde druidin yerini işaretler (kırmızı çarpı işareti) "merak etmeyin o münzevi druid küçük ormanından asla ayrılmaz, kolayca bulacağınıza eminim" der.

.
Sopayı tutan Berilac gülümseyerek yemin etti:
"Yemin ederim istediğin eşyayı bulunca sana getiricem."
"Yemin ederim istediğin eşyayı bulunca sana getiricem."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Berilac;
Sen de yemin ettikten sonra lanet tılsımını geri fırlattın. Bu arada aşağıdaki havuzda akan suların yarattığından hariç bir dalgalanma, fokurdama vs oluştu. (lağım sularının altında canlı bir yaratık olabilir gibi geldi sana)
Hayalet:
“Anlaşmamız bir lanetle mühürlendi; anlaşmaya uymazsan sonun çok kötü olur.” Elindeki rulo halindeki haritayı su geçirmez bir harita kabına koyar ve sana fırlatır. “Eşyayı ele geçirdiğinde beni nasıl bulacağını biliyorsun!” diyerek gözden kaybolur.
Harita kabının içinde tapınak harabelerinin yaklaşık mevkisini veren bir harita (kırmızı çarpı işareti) Ayrıca bulmak için bazı doğal işaretleri anlatan birkaç not var.

.
Berilac;
Sen de yemin ettikten sonra lanet tılsımını geri fırlattın. Bu arada aşağıdaki havuzda akan suların yarattığından hariç bir dalgalanma, fokurdama vs oluştu. (lağım sularının altında canlı bir yaratık olabilir gibi geldi sana)
Hayalet:
“Anlaşmamız bir lanetle mühürlendi; anlaşmaya uymazsan sonun çok kötü olur.” Elindeki rulo halindeki haritayı su geçirmez bir harita kabına koyar ve sana fırlatır. “Eşyayı ele geçirdiğinde beni nasıl bulacağını biliyorsun!” diyerek gözden kaybolur.
Harita kabının içinde tapınak harabelerinin yaklaşık mevkisini veren bir harita (kırmızı çarpı işareti) Ayrıca bulmak için bazı doğal işaretleri anlatan birkaç not var.

.
"Tamamdır! Eşyayı alabilirsem eğer, elinde bil!"
Daha sonra geri döndü, hana.
Daha sonra geri döndü, hana.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Akşam olmuş artık hava kararmaya başlamıştır. Bütün grup tekrar handa toplanır. Yemek yiyecekler ve ertesi sabah ne yapacaklarına dair planlarını konuşacaktırlar.
Ancak öncesinde Naome çantasından bazı eşyalar çıkarır. “Neredeyse unutuyordum; Başyardımcı Theodor’un bize ödünç verdiği bazı eşyalar var yanımda; bu eşyalar psionic güçleri bastırmak için özellikle efsunlanmış arkadaşlar!”
Bir kelepçe (escape artist DC:35, Break Str check DC:28, Hardness:10, HP:10) üzerinde anahtarlı kilidi de vardır (open Lock DC:30) Naome bu kelepçeyi monk Nazarullah’a verir. “Bunu takabilirseniz bir psionic ya da büyü sahibi kişi geçici olarak özel güçlerinden yararlanamaz!”
Ardından yumak halinde bir ağ çıkarır ve Berilac’a uzatır; “şey aramızda atıcılık konusunda en becerikli senin olacağını düşündüm. Balık yakalar gibi bu ağ ile psionic yakalayabilirsin!”
Net+1: Esc.Artist DC:23, burtst Str check DC:28, HP:10
http://www.d20srd.org/srd/equipment/weapons.htm#net
Yemeğe oturduklarında Naome, “evet artık bugün yaptıklarımız ve yarın sabah yapacaklarımız hakkında konuşabiliriz!” der.
.
Akşam olmuş artık hava kararmaya başlamıştır. Bütün grup tekrar handa toplanır. Yemek yiyecekler ve ertesi sabah ne yapacaklarına dair planlarını konuşacaktırlar.
Ancak öncesinde Naome çantasından bazı eşyalar çıkarır. “Neredeyse unutuyordum; Başyardımcı Theodor’un bize ödünç verdiği bazı eşyalar var yanımda; bu eşyalar psionic güçleri bastırmak için özellikle efsunlanmış arkadaşlar!”
Bir kelepçe (escape artist DC:35, Break Str check DC:28, Hardness:10, HP:10) üzerinde anahtarlı kilidi de vardır (open Lock DC:30) Naome bu kelepçeyi monk Nazarullah’a verir. “Bunu takabilirseniz bir psionic ya da büyü sahibi kişi geçici olarak özel güçlerinden yararlanamaz!”
Ardından yumak halinde bir ağ çıkarır ve Berilac’a uzatır; “şey aramızda atıcılık konusunda en becerikli senin olacağını düşündüm. Balık yakalar gibi bu ağ ile psionic yakalayabilirsin!”
Net+1: Esc.Artist DC:23, burtst Str check DC:28, HP:10
http://www.d20srd.org/srd/equipment/weapons.htm#net
Yemeğe oturduklarında Naome, “evet artık bugün yaptıklarımız ve yarın sabah yapacaklarımız hakkında konuşabiliriz!” der.
.
Oturduklarında söze başladı. "şuan elimde bir harita var, deli bir druidin yerini gösterdiğini söylediler. Bence bir sonuç alabiliriz. Her druidde biraz delilik vardır bunun sorun olacağını zannetmiyorum." dedi. "Başka ne yapabiliriz?".
Albert Einstein
Albert Einstein
"şöyle yapabiliriz, bir dostum bana bir anlaşma teklif etti, eğer şu elimdeki haritadaki tapınağa gidip oradaki bir özel eşyayı alabilirsek, ve adama verebilirsek, adam bize hırsızların kim olduğunu söyleyecek! Tabiî aklıma devleti oraya sokup, hiç tapınağa gitmeden adamı konuşturmak gibi bir yöntem geldi ama adam sanırım mekandaki en güçlü adamlardan.Kaşla göz arasında yok olabilir!Dolayısıyla bizim bu eski tapınağın en alttaki odasında bulunan, sedef kakmalı küçük bir sandığın içindeki eşyayı adama götürmemiz daha zekice."
Diğerlerine baktı.
"Sanırım önce sizin Druid'e de gidebiliriz ama deli bir druidi bulmaktan daha kolay geldi bu taş hikayesi bana!"
Diğerlerine baktı.
"Sanırım önce sizin Druid'e de gidebiliriz ama deli bir druidi bulmaktan daha kolay geldi bu taş hikayesi bana!"
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Al, ama dikkat et, haritaya bir şey olursa muhtemelen lanetlenirim, gerçi alıp götürmezsem lanetlenirim ama belki almazsam da lanetlenebilirim."
Haritayı verdi.
Haritayı verdi.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Haritayı inceledi. "Tapınağın nerde olduğunu biliyorsan ve kolayca yapabilirsek oraya gidelim. Ama bence de bu druidi bulmak daha kolay. Hem yol tapınağı bulmaya gideceğimiz yolun yarısı kadar. Ben böyle düşünüyorum." dedi. Druid'in haritasını da herkes görebilsin diye masaya koydu.
Albert Einstein
Albert Einstein
Gedin hala kurt formundaydı ve masanın üstüne çıktı eşi lupus hemen yanından geldi. Ã?nce kardeşini kendisini ve eşi kupus'u işaret etti önce ve sonra da harita'da druid in işaretli olduğu yere burnuyla dokundu. Sonra da Berilac,Naome ve Zamarullah'ı işaret edip büyük ormanın olduğu, az çok ta diğer işaretin olduğunu varsaydığı yeri gösterdi.
Az çok dilsiz bir biçimde birşeyler anlatan kurt masanın üstünde aslında oldukça garip bir görüntü oluşturduğunu biliyordu ama aklına gelen fikir olduğu belliydi.
Az çok dilsiz bir biçimde birşeyler anlatan kurt masanın üstünde aslında oldukça garip bir görüntü oluşturduğunu biliyordu ama aklına gelen fikir olduğu belliydi.
.
Naome:
Berilac'a, "lanet mi, nasıl yani? Yoksa lanetle mühürlenmiş bir söz mü verdin bu anlaştığın adama! Eyvah eyvah!.. Eğer böyle bir şey yaptıysan verdiğin sözü tutmadığın her geçen zamanda lanet etkisini göstermeye başlar; yani başka işlerle ilgilenmeden sadece verdiğin sözü tutmaya odaklanmalısın. Nasıl böyle bir riske girebildin; çok aptalca bir hareket yapmışsın! O zaman druidi bulmayı boş verelim de bir an önce şu haritada gösterilen eski tapınak kalıntılarını bulalım. Aksi halde Berilac yavaş yavaş lanetin belirtileri ortaya çıkmaya başlayacaktır... Haritaya bakılırsa Son Rıhtımdan bir gemiye binip nehir yolundan ilerlemeli ve işaretli yerin hizasında uygun bir yerde kıyıya çıkmalıyız, sonra da ormana gireriz.
.
Naome:
Berilac'a, "lanet mi, nasıl yani? Yoksa lanetle mühürlenmiş bir söz mü verdin bu anlaştığın adama! Eyvah eyvah!.. Eğer böyle bir şey yaptıysan verdiğin sözü tutmadığın her geçen zamanda lanet etkisini göstermeye başlar; yani başka işlerle ilgilenmeden sadece verdiğin sözü tutmaya odaklanmalısın. Nasıl böyle bir riske girebildin; çok aptalca bir hareket yapmışsın! O zaman druidi bulmayı boş verelim de bir an önce şu haritada gösterilen eski tapınak kalıntılarını bulalım. Aksi halde Berilac yavaş yavaş lanetin belirtileri ortaya çıkmaya başlayacaktır... Haritaya bakılırsa Son Rıhtımdan bir gemiye binip nehir yolundan ilerlemeli ve işaretli yerin hizasında uygun bir yerde kıyıya çıkmalıyız, sonra da ormana gireriz.
.
Gedin masanünüstünde hala duryordu. Bu teklifin üzerine kafasını hafifçe yana çevirdi ve köpeklerin o insanlar tarafından tanınan üzülme sesini çıkardı. Sürekli önce kardeşi , eşi ve kendisini burnuyla işaret edip sonra haritaya tekrar gidip işarete burunyla deyiyordu. Sonra ayagiyla da kişileri tek tek işaretleyip ayagiyla diğer çarpı işaretine dokunuyordu. Böylece biraz etrafta dolaştı ve yine o ince üzülen köpeğin sesi geldi.