PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer sen aynen devam et böyle, biz mutluyuz :D

Ayrıca arkadaşlar yalvarıyorum gidip alalım şu "eşya"yı! :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Abi yolda şu ormandaki druide de uğrasaydık süper olurdu hani...
Gerçi umalım da seninle gidilen yerde de druid olsun...
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Ben her zaman kitap kurallarına göre gitmeyi tercih ederim. Ã?nceden de belirttiğim gibi basitçe hepsi saving throwları tutturdu desen herhangi bir şey yazmayacaktım. Zar bile atmadım dediğin zaman kurallarını bilmediğim ya da her an değişebilecek bir oyun oynuyormuşum gibi geliyor.

Oyun oynatırken de oynarken de gözden kaçan noktalar olabilir bunlara çok takılmamak lazım.
Ayrıca Kuzey Kapısına çok yakın olan Son Rıhtım’dan nehir gemilerine binip tehlikesizce ayrılabilirdiniz şehirden, ama araştırmadan aksiyona girdiniz; madem öyle keşke nöbetçilere saldırsaydınız bari combat olurdu ve rahatça yenerdiniz de nöbetçileri.
Gather info ile böyle bir bilgi alamadık eğer oyuncuları yönlendirmek istiyorsan çok kolay yönlendirebilirdin. Ã?te yandan neutral ya da good olma ihtimali olan emir kullarını öldürmek benim için katıksız kötü harekettir.

Sakın yanlış anlama senaryoların ve hikayelerin okumaktan zevk aldığım yazılar bunu tartışmıyorum. Zaman ayırıp çalışmanı da takdir ediyorum.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kurallar çokta gerekli değil. Ama neyle karşılaşabileceğimizi az çok bilmek isteriz ki ona göre planlarımızı yapalım. Bundan sonra detect magic ile başlayacağız hareketimize, ki bazı değişiklikler can sıkmasın.

Bahsettiğin sorunu ben yaşıyorum bir nevi. OotS tarzı dediğimden, hemen herşeyi kuralları ile götürmeme gerekiyor. Bu da uzun uzadıya kurallar içinde kaybolmam, her bir mesaj için kitap karıştırmam oluyor. Hikaye zaten bilerek klişe gidiyor ki, klişelerden esprilerinizi üretebilesiniz. Ama kurallara o kadar bağlı kalma zorunluluğu gerçekten beni zorluyor.

Devrimk sen ikisini birden güzel götürüyordun Kardeşlikte ve insan oyunu oynatınca ne kadar zor olduğunu anlıyor. :roll:

Bence bu şekilde gitsin. Yani ben başka bir başlıkta da dediğim gibi, psişikler ile oynarken her türlü dez avantaja razı kalabilirim. Adamlar zaten çok güçlü D&D mantığı oyun için.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Ben her zaman kitap kurallarına göre gitmeyi tercih ederim.
Tamam bundan sonra sizin oyun tamamen kurallara uygun ilerleyecek. Yanlışım olursa lütfen uyarın düzeltiriz.
Son durumu da düzelttim oyunda; nöbetçiler sorun çıkarmadı size.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ailevi nedenlerden dolayı, sözümü tutamadım. Özür dilerim. Oynamayı çok istiyordum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dwaxer o 6-7 ft çukurun dibi gözüküyordur heralde. Gözüküyorsa herhangi bir tünele başlanmış mı? Ya da boş mu? Burdan sormam iyi olur dedim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Dwaxer o 6-7 ft çukurun dibi gözüküyordur heralde. Gözüküyorsa herhangi bir tünele başlanmış mı? Ya da boş mu? Burdan sormam iyi olur dedim.
Ã?ukurda bir şey yok. Adam(lar) kazmaya başlamış, yarıda kalmış. Bir adam boyundan biraz daha derin, boş bir çukur sadece.

.
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Ben gemiden çıkarken insan formunda çıkacaktım giyinmiş kuşanmış vaziyette ama...
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

mathius wrote:Ben gemiden çıkarken insan formunda çıkacaktım giyinmiş kuşanmış vaziyette ama...
Peki öyle farzedelim. İnsan formunda dolaşıyorsun artık. (bu aralar) :mrgreen: şehirde kurt, doğada insan :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Edmond
demek rogue karaktere searh skill almayı unuttun. Hahahaha :-P :mrgreen:
Neyse dalgınlık olmuş, herkesin başına gelebilir. Ama search skill olmayan rogue olmaz; sen skillerini tekrar düzenle edit ile yapıştırayım ben sonradan. Zindanlarda tuzak filan olabilir. Hele de çok kıymetli eşyaların olduğu mezar odalarında kesin tuzak vardır. :schemes:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Psişik bir karakter yaratıpğta oyuna sokma konusunda bir izin istemiştim ama cevabımı alamadım. Sanırım Mark'ta oyuna katılamayacağına göre en azından geçici süreliğine dahi olsa bir karakter koymamda bir sakınca var mıdır?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Psişik bir karakter yaratıpğta oyuna sokma konusunda bir izin istemiştim ama cevabımı alamadım. Sanırım Mark'ta oyuna katılamayacağına göre en azından geçici süreliğine dahi olsa bir karakter koymamda bir sakınca var mıdır?
Yapabilirsin istiyorsan bir karakter daha. Zaten yanınızda bir karakter daha dolaşıyordu.

Darkgnome Resiliance özelliğin anladığım kadarıyla savaşta immediate kullanılan, anlık DR gibi bir şey. Dinlenirken onu niye kattın? Repletion deiye bir özelliğin var; o da yeme içme ihtiyacını ortadan kaldırıyor; uyku ihtiyacını nasıl ortadan kaldırdın?
Bir de Pixie'lerin karanlıkta görebilme kabiliyetleri var mı; gece nasıl dolaşıyorsun?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar herkes harita koordinatlarını nasıl kullanacağını hatırlıyor değil mi; "(x8/y12)'ye gidiyorum demek (x) yatay sıradaki 8 numaralı sütun ile, (y) dikey sıralanan sayılardan 12 sıranın kesiştiği noktaya gidiyorum demek! Her bir kare 5ft ancak çapraz giderseniz 7,5 ft yol almış olursunuz.

......................

Jouleah Ripper : Senin skillerini bulamadım?

Gedin Ripper Knowledge(nature) (13)+12=25

Code: Select all

Bu ağaç yaratıkları biraz tanıyorsun aslında; kıpırdamadıkları müddetçe  ağaç zannedileceğini biliyorsun, başka ağaçları da yardıma çağırabiliyorlar ve bina gibi hareketsiz objelere iki kat daha güçlü vurabiliyorlar. Ateşten daha fazla hasar alabileceklerini tahmin edebildin.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond furry özelliğin olduğu halde bir de two-weapon fighting mi aldın; :-P tam benim kafadan.

...............

mathius senin şu yoruma açık mesajların yok mu... Yani sadece yaklaşıyor musun(uz) "av"ınıza?

................

Clicks senin Aspect Vigor da standart aksiyon; büyü de yapmışsın?

.................

Arkadaşlar bluff ve intimidate checkleriniz bu keçi adama bir anlam ifade etmedi; çünkü adam kafayı oynatmış, müthiş derecede deli; sizi duymuyor bile, sizleri kimbilir nasıl görüyor, kendi hayal dünyasında...

.
Post Reply