PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Zati wood elf, orman elfi oluyor :D Özellikler aynı ama +2 str daha alırken, -2 intellegence de yanında geliyor.
http://www.d20srd.org/srd/monsters/elf.htm

Eğer sorun ise ben hemen wood elften orc filan gibi daha bildik ırklardan birine değiştirebilirim istersen. Senin dünyandaabiki sadece snein ırklar olur.

Ancak bir şey daha var. Mark karakterini yapmış oldu. Kalabalık olacağız ve senin için daha fazla iş demek bu. İstersen NPC olarak Nazarullahın karşsına da çıkartabilirsin. Benim için sorun değil.

Hatta istersen sana sürekli NPC'ler yaratabilirim de :D Hem de bedavaya...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Psionic grubu;
"survival" için tedbiriniz var mıydı?

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.

Psionic grubu;
"survival" için tedbiriniz var mıydı?

.
Maalesef yok aslında ben 2. karakteri telepath yerine Nomad yapsaydım daha iyi olurmuş. Darkgnome ve Mark ikiside Kineticists yapmışlar.

Bu arada ben krala hak verdim, bizim partide bir Chaotic neutral bir Lawful neutral var. Hayır gelmez bu karakterlerden.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Bu arada ben krala hak verdim, bizim partide bir Chaotic neutral bir Lawful neutral var. Hayır gelmez bu karakterlerden.
Aslında onlardan biri chaotic evil, diğeri de chaotic neutral :-P :D :D ama neyse...

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Lawful neutraldan çok bir hayır beklememek gerek belki ama şerde gelmez. CN beni huylandırıyor. Zaten sonradan geldi felan.... :D İki karakter yaratacaktı şimdi tek karaktere kaldı. Bizim ikinci karakterlerden birinin ölümünü planlaıyor olabilir. Belki de bizimkiler öldüğü anda "Ben karakter yarattım. 2. karakterim..." diye atar . CN abi şaka değilm. (Yüzünde ciddi bir ifade ve açılmış gözlerinde bir korku ibaresi vardı. Klavyesi, terleyen ellerinden tuzlu su ile kaplanmıştı. Alınından akan t4erler ise artık ... :P )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

dwaxer wrote:
devrimk wrote:Bu arada ben krala hak verdim, bizim partide bir Chaotic neutral bir Lawful neutral var. Hayır gelmez bu karakterlerden.
Aslında onlardan biri chaotic evil, diğeri de chaotic neutral :-P :D :D ama neyse...

.
CE karakter düşman takımında (! :evil: ) Gerçi onu Edmond oynadığından kötülük yapabileceğini sanmıyorum. Kesin, bir olay sonucunda karakteri good tarafa doğru kayacaktır :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote: Bizim ikinci karakterlerden birinin ölümünü planlaıyor olabilir. Belki de bizimkiler öldüğü anda "Ben karakter yarattım. 2. karakterim..." diye atar .
:D Evet, güzel espriler;
Bu arada ölen "2." karakterin yerine başka 2. karakter gelmiyor arkadaşlar. (Mark çok istiyorsan bir 2. karakter yapabilirsin, sana sözümüz vardı çünkü) Ancak ben o 2 karakter oynatma olayını 2 ayrı grup olacağından ve son zamanlarda oyunlara pek fazla ilgi olmadığından ötürü 2 oyuna iki şer kişi toplarsak öper başıma korum diye düşünürken pırtlattım o fikri. :mrgreen: Fikir yine de güzel; bence ilerde yine kullanalım bu yöntemi ama 2 oyuncudan oluşan gruplarda kullanalım; çünkü 3 oyuncu, hepsi de 2'şer karakter yapınca bu sefer de çok kalabalık oluyor... Neyse yani sizin fazlalık karakterlerden biri eskaza ölürse, ressurrection ya da reenkarnasyon vs olabilir ama yeni bir karakter hazırlama olmaz maalesef. Ancak tabii oyun içinde hiç karakteri kalmayanlar, az bir penaltıyla yeni bir karakterle oyuna girebilir.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:Lawful neutraldan çok bir hayır beklememek gerek belki ama şerde gelmez.
Evil emrinde çalışıyorsa gayet güzel şer gelir. Adamda genel olarak iyi-kötü ayrımı yok.
Lawful karakterin kanundan kaçması ise ayrı bir sorun.

dwaxer wrote: Bu arada ölen "2." karakterin yerine başka 2. karakter gelmiyor arkadaşlar. (Mark çok istiyorsan bir 2. karakter yapabilirsin, sana sözümüz vardı çünkü) Ancak ben o 2 karakter oynatma olayını 2 ayrı grup olacağından ve son zamanlarda oyunlara pek fazla ilgi olmadığından ötürü 2 oyuna iki şer kişi toplarsak öper başıma korum diye düşünürken pırtlattım o fikri. :mrgreen: Fikir yine de güzel; bence ilerde yine kullanalım bu yöntemi ama 2 oyuncudan oluşan gruplarda kullanalım; çünkü 3 oyuncu, hepsi de 2'şer karakter yapınca bu sefer de çok kalabalık oluyor... Neyse yani sizin fazlalık karakterlerden biri eskaza ölürse, ressurrection ya da reenkarnasyon vs olabilir ama yeni bir karakter hazırlama olmaz maalesef. Ancak tabii oyun içinde hiç karakteri kalmayanlar, az bir penaltıyla yeni bir karakterle oyuna girebilir.
Ben bu iki karakter oynatma olayına Mark ortada olmadığı için giriştim. Karakterleri fazlalaştırmak DM'e eziyet olur belki ikinci karakterleri gruptan ayrılabiliriz (Ölüm kalım durumunda kullanmak üzere.)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Dwaxer: O zaman işyle yapalım. Benim 2 karakteri çıkartalım. 1. karakter ile başladım, onunla devam edeyim. İstersen NPC olarak kullanabilirsin ya da istersen benim ilk karakter öldüğünde 2. karakter olarak onu kullanabilirim. böylece ölüm korkusunun lamaması gibi bir durum da olmaz.

Dwaxer: Aslında 1. karakter çok savaş dışı bir karakter oldu. Üstünde biraz çalışarak 2. karakteri de oyuna sokabilirim. Wood elf olmadğından zaten ırkını da değiştirmem gerekecekti.

Hatta zaten bir kinetisist var iken 2.ye pek gerek te olmaz herhalde. Ben doğrudan 2. karakteri modifiye edeyim, survival felan almaya çalışayım. 1. karakteri de çok fazla combatsı olmasığından iptal edelim.

Sonuç: 1. karakterden kurtulalaım, 2. karakterin odifiye hali ile devam edeyim.

Not: Kalas X-men'deki Colosus'a benzetmeye çalıştığım biriydi. Olabildiğince onun özellikleri ile donatmaya çalıştım. şimdi biraz Colosus temasından uzaklaştıracağım. Kusura bakmayın.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome wrote:
dwaxer wrote:

.
CE karakter düşman takımında (! :evil: ) Gerçi onu Edmond oynadığından kötülük yapabileceğini sanmıyorum. Kesin, bir olay sonucunda karakteri good tarafa doğru kayacaktır :D
Kesinlikle Chaotic Evil karakter bana göre değil :roll: :roll:

"He he he he, neyse ki henüz kimse seni tanımıyor Huor!"

"Haklısın Edi! Gerçi az kalsın Yeminer'in oynunda Fireball atarken aslında oradakinin ben olduğumu anlayacaklardı!.

"Boş ver Huor! Lightning Bolt atıp siteden iki kişinin karakterini öldürüp, kalanlarını yakalatıp bütün oyunu mahvetmene rağmen anlamadılarsa bir daha hiç anlamazlar!"

"He he, Edi, Bard/Monk dostum benim! İçinde yaşamak güzel şey!"

"Sevgilerimle Assassin Huor!"

(Chaotic Evil Bard tiplemesini FRP'ye sokan tipim ben! Beni küçümsemeyin
:evil:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome kurcalama artık yaa. :-P Oyuna da mesaj atalım biraz; hiç merakınızı celbetmedi mi; bur çayırlıktaki sırrı tahmin edebilen var mı acaba?

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ya bari Knowledge religiondan 2 puanı alıp yerine 1 puan survival koyayım. Birde constituondan 2 çıkartayım ki wood elf olmaktan çıkayım normal elf olayım.

Bu arada Bir Half giant monk3/Ranger2/Warmind2/Pyrokinetisist3 karakter yaratacaktım neredeyse. Off of! Nedir bu böyle :D
Eskisi ka
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

:)
İkinci karakter yapmayacağım. Chaotic neutral yaptım çünkü dengesizliğe daha yakın diye. CE benim ki:)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Mathius yok ortalıklarda; umarım iyidir.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Acayip oyun oynamaya hazırım.
şimdi beni, Alien and Predator filmindeki, ana kraliçeye yaptıkları gibi, kutup da denizin altına atsalar bile, yaşarım. eheheh :D
Ã?ünkü, adapt body powerım var.
Sustenance'yi de sildim. Denizin altında ya da başka yerde, control body powerım ile ulaşamasam da yanıma çekebilirim, yemeği puahah :evil:
Ayrıca, bir hapishanede olsam bile, baygın iken, unconditional metapower ile power kullanabilirim whoahhhhhhhhh

Fışkırıyor, başlayalım :D Hevesliyim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply