Merak etme ben san saldırını yaptırdım zaten.
şimdi beyler geç aklmış bir işlemi yapıyorum size.
Tecrübe puanları:
Shadow ooze: 525 XP
Shadow: 788 XP
Meclis ile yapılan anlaşma dolaysıyla, Dwaxer 25 XP, geri kalnalar 5 XP
Matrix'in eğilen kaşık bilmecesini çözdüğü için, Devrimk'e 50 XP
Rol XP'leri
Dwaxer: 200 XP (Espriler hoşuma gitti. Ayrıca diğer oyunda Dm'sin

)
Mathius: 200 XP (Savaşçı XP'sini ve yerde hareketsiz Xp'sini çok iyi yaptın)
Edmond: 150 XP (Karakterin gerçekten içinde aletvler yanan biri gibi ama
Devrimk: 150 XP (Karakterine gıcığım, yoksa daha çok verirdim

Neyse bir dahakine daha objektif bakarım olaya.

)
Cliks: 100 XP (Oool'ardan birden düşük çeneliye dönüş oldu. Güzel esprilerdi aslında ama karakterinden fazla çıktın. Bu şekilde devam etmek istersen ileride kesmeyeceğim ama sürekli değiştirmeyelim karakteri)
Cokrail: 50 XP (Konuşma lem! Tatile gidiyorsun. Sonra ben taile gittim diye hava atıyorsun. Gidemeyen ne yapsın

)
Powerplay ve bana rahatlık XP'leri:
Devrimk: 250 XP (Bir iki yanlış anlama dışında sorun yoktu bence.)
Dwaxer: 200 XP (Tek tıkla ulaşabilmek güçlere güzeldi.)
Edmond: 200 XP (Yani o kadar kırbaç salladın. Biraz verelim. İyi ayarlamışsın güçleri)
Mathius: 100 XP (Güçleri kullanımın zayıftı. Sınıfa hakim değilsin. Auraları açmadın, büyüleri tam kullanamdın...)
Clicks: 100 XP (Ã?ıldırttın beni! Bilidiğim şeyleri sırf senin için yine kontrol ettim. Daha çok bardlık yaptın zaten.)
Cokrail: 50 XP (Gereksiz atraksiyonlara giriyorsun. Karakterinin kişiliği böyle ise bir dahakine daha çok XP veririm kendini gereksiz tehlikelere atıyorsun diye belki. Ayrıca karakter kağıdı beni en çok zorlayan seninki oldu. Üstündeki zincir gömleğide çıkart bir deri zırh giy. AC aynı kalır ama Touch AC artar en azından. Ayrıca becerilerine -2 değil -1 hatta usta işi alırsan 0 penaltı alırsın.)
Toplam XP'ler:
Devrimk: 1303+5+50+150+250 =
1758 XP
Dwaxer: 1303+25+200+200 =
1728 XP
Edmond: 1303+5+150+200 =
1658 XP
Mathius: 1303+5+200+100 =
1608 XP
Clicks: 1303+5+100+100 =
1508 XP
Cokrail: 1303+5+50+50 =
1458 XP
8. seviyeye ulaşmanız için 21000'den 28000'e çıkmanız gerekiyormuş. O zaman işleri biraz hızlandıralım, ilk giriş olduğundan hepinize çifte XP veriyorum. Yani karakter kapıtlarınıza işlerken burada kazandıklarınızı 2 ile çarparak yazın. Üstüne de 500 de fazladan ekleyin ardından.
Yani
(Kazandığınız XP)x2+500 = İşleyeceğiniz XP
Her kim ki bana üstünde işlem yapılabilir şöyle güzel, anlaşılır ve üstünde her şeyi yazan bir karakter kağıdı verir ise ona
500 XP daha. Bu karakter kağıdının üstünde karakterini hazırlayıp karakterler kısmında sunanlara da fazlandan
500 daha. Yani
1000 XP daha kazanma şansınız var

(Ve evet ben çok uyuşuğum, kendim aramıyorum

)
Sizden bir ricam, özel hareketleri ve güçleri yazarken ya ilgili bağlantısını vermeniz, ya da mesajınızın sonuna tam açıklamasını yapmanız.
Büyüleri yaptıktan sonra zamanlarını da sizin tutmanızı isteyeceğim. Ben hata yapabilirim.
Herbirinizin bir karakterine bir resim koymasını rica etsem. Haritalarda en azından sadece başharfkerden oluşmazsınız.Ayrıca sizin aklınızda nasıl canlanıyorsa karakteriniz diğerleri de o şekilde görebilir.
Mathius: Savaşçıx ile kurmak istediğin grup taktiği var ise devrimk ve dwaxer'in oluşturduşları gibi o zaman karakter kağıtlarınızda değişikliği yapabilirim. PHB2 ve Heroes of battle'dan bulabilirsin savaş grup çalışması artılarını.
Ayrıca bir lider seçerseniz özellikle karizmatik olan birini tavsiye ederim ve Heroes of battle'a bakarsanız bazı güzellikelr bulabilirsiniz.
Yarından itibaren hikayenin geri kalaını da yazacağım. Hepiniz şimdiden 12000 GP'yi geçmeyecek bir büyülü alet oluşturun kafanızda. Her birinize bunlardan bir tane vereceğim. Mathius sen 10800'ü, geçmeyecek bir tane oluştur en iyisi. Gerisi Savaşçıx'ın olacak biliyorsun. Savaşçıx'ta şöyle bir büyülü aletini alsın bari değil mi?

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka