Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

serinafairuza wrote:Bu arada kendimi feminist olarak nitelemiyorum. radikal feminizm hareketine sonuna kadar karşıyım. Ama sonuna kadar eşitlikçiyim. Sadece cinsiyeti nedeniyle kimsenin benden üstün olduğunu kabul etmem. Ama zekası, eğitimi ya da genel kültürü benimkinden üstün olan kadın erkek herkesin önünde eğilirim. Devrimi de kadın olduğumuz için değil Zehra ve Esra olduğumuz için yapıyoruz zaten. Yani güvendiğimiz sadece kendi zekamız bi de işkence yapma yeteneğimiz. :evil:
Kadınlarla erkekler asla eşit olamaz...
(bu bir kızın sözleri)
çünkü bi olay oldumu erkek ilgileniyo.. ya da kız istediği zaman naz yapıo...ağır işleri erkekler yaparken kadınlar kendi payına düşenden yakınabilior.. kız canını yakıo ahh canım oluo erkek canını yakınca sana bişey olmaz oluyo..
kanunlar önünde kadın erkek eşit olsada
kadınlarla erkekler asla eşit değil
kadınlar daha rahat yaşıyo...kesinlikle...

( ben de şovenist ya da kadın düşmanı deilim ama bu sözlere hak vermiştim onu yansıtmak istedim)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kadın-erkek eşitliği derken rol eşitliğinden bahsetmiyoruz elbette.
Cinslerin kendilerine özel bazı özellikleri olabilir ve bu özelliklerini en iyi kullandıkları mesleklerde çalışmaları ya da görevler almaları normaldir. Kadın-erkek eşitliğini fizyolojik olarak değil de daha çok saygıdeğerlik ya da hak olarak düşünmekte yarar var.

Yoksa kadınlarla erkeklerin birbirlerinden çok daha farklı oldukları açık. Ama bu farklar onları birbirlerinden daha üstün ya da daha düşük yapmaz. Hepimiz insan olduğumuza göre sorun yok demektir. Kadın-erkek ayırımı yapanlar ileride ırk, dil, din ayırımı da yapar sonra tarihin yüzkarası Hitler gibi manyaklarla uğraşır bütün dünya...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

abi hiçbir kadın light değildir ama çogu erkek lighttır,çünkü kadınların o kadar güzel silahları var ki,bir tebessüm eder herşey biter,bir damla gözyaşı döker yine herşey biter,konuşurken masum bir ses tonuyla konuşur yine olay biter,o nedenle kadın erkek eşit değildir, kadınlar ister ve istediklerini çok güzel yerine getirtirler :D sonuç olarak erkekler her zaman kaybeder ve bu kaybetmeyide seve seve yaparlar,işin aslı bunu yapmaktan da zevk alır :D
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

bu arada sitemizin yüzbaşısını kınım kınım kınıyorum :D ya inanmıyorum,biz 100 olduk 200 olduk 300 olduk ama halen daha bize bir kutlama mesajı gelmedi,ama başkalarına(kim olduğunu söylemiyorum :wink: )attıkları her mesaj için bir kutlama mesajı atıyorlar,sanırım bu squva beni hiç sevmiyor,ühü ühü ühü.....
tamam sevme kardeşim ben seni çok seviyor olsam bile sen beni sevipte bir mesaj gönderme,bütün mesajlarını ve muzlu pastalarını başkasına ısmarla :D
zaten ben muzlu pasta sevmem,muzlu pastayı kim sever ki zaten :D
yok gönderme istemiyorum,300. mesajım için bana kutlama mesajı gönderme squva,hayır istemiyorum,lütfen ısrar etme squva,ya bak halen daha ısrar ediyorsun ama,illaki 300. mesaj için kutlama mesajı gönderecem diyorsun ama ben istemiyorum :D ama yinede senin bu güzel hatırını kırmayıp senin bu mesajını kabul edeceğim :D sırf seni sevdiğim için yoksa ben hiç istemiyorum :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Birisi şu ketçaba tebrik mesajjı atsın adam ağlamaktan bir hale gelmiş valla.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bakın ben şunu söylemek istiyorum benim lightlığım, kılıbıklığım hep sözlümü çok sevmemden ileri gelmektedir

ve bence her ne kadar ööle ortalıkta pazu gösterip bulls strength tavrıyla dolaşsak bile, biz erkekler konu sevdiğimiz kızlara gelince epey kılıbık oluruz, bunu da kimse çıkıp inkar etmesin gülerim (hatta peşinen güleyim ahahahahaha)

kadın erkek eşit mi değil mi tartışmasına hiç girmem
böyle bir tartışmanın, böyle bir sorunun (sorun değil soru n kaynaştırma harfi) varlığını dahi kabul etmem
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

tebrikler pyros çok gec oldu gorevimi yapmadim ama tebrikkkleeerrr.

bu arada sirf bu tartismaya girmemek icin kimsenin 100lerini kutlamadim. bu yuzden cok uzgunum. hepinizden ozur diliyorum gorevimi yerine getirmedigim icin ama bu derece itici bir tartismanin bu basiga layik olmadigi dusuncesindeyim ve her hangi bir yorumda da bulunmuyorum

lutfen gecikmemden dolayi bana kizmayin. biliyorum cogunuzu kutlamadim...

:cry: :cry: :cry:
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

en nihayet beni de gördün
saol squva

en son 800'de kutlanmıştım galiba
kendimi unutuldum sanmıştım ehehehe

ketçaba bakmasın kimse
o yine tartışma çıkartmaya çalışıyor
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Keççapa:
Abicim Squvaya laf atıyosun ama Bu başlıkta konu dışı muhabbet edince napsın kızcağız muhabbeti bölmek istemedi.

Bu arada helal olsun Pyros ibre 1000'i aşmış bile :)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Hımm zateb keççapın nihayi amacı tartışma çıkarmak :)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ben tartışma,ne alaka :D aslında tartışma çıkarıcam da bu kim daha light konusunda olacak,ama şu kadarını söyleyeyim ben flintten korkuyorum,ama arkadaşım olduğu için korkuyorum,birde baltası kadar olan dilinden dolayı :D
kadın erkek eşit mi değil mi tartışmasına hiç girmem
aynen....
zaten burası bunun tartışalacagı bir yer değil...
bakın ben şunu söylemek istiyorum benim lightlığım, kılıbıklığım hep sözlümü çok sevmemden ileri gelmektedir
sevdiklerimize can feda :!: bizi sevenlere can feda :!: sevip sevilenlere can feda :!: birbirlerinin kıymetlerini bilenlere can feda :!: birbirlerine saygı duyanlara can feda :!: light olanlara can feda :!:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

pyros wrote:bakın ben şunu söylemek istiyorum benim lightlığım, kılıbıklığım hep sözlümü çok sevmemden ileri gelmektedir
Sözlün olduğunu bilmiyordum pyros. Allah bozmasın. İnsan sevdiği için herşeye katlanır elbette. Benim bahsettiğim bundan çok daha farklı bir şeydi.
pyros wrote:kadın erkek eşit mi değil mi tartışmasına hiç girmem
böyle bir tartışmanın, böyle bir sorunun (sorun değil soru n kaynaştırma harfi) varlığını dahi kabul etmem
Ne yazıkki yaşadığımız kültürde kadın aşağı görülüyor ve eziliyor. Bizler yalnızca okumuş, kültürlü kesimiz. Türkiye'nin kalan milyonlarca insanı halen kadınları alınıp satılacak zekası yetersiz objeler olarak görüyor. Oysa atalarımız analarına değer vermiş ve biz de bu kültür evlatlarıyız. Yine de erkek merkezli bir toplumumuz olduğu ortada. Etrafınızda yalnızca erkeklerin isteklerine ve fikirlerine hizmet eden o kadar çok örnek görebilirsiniz ki bu bazı insanları boğacak derecede rahatsız edebilir.

Yine erkekler dünyayı yönetir kadınlar dünyayı sözü vardır. Oysa kadın erkeğini değil erkeğinin düzenini yönetiyor. Dünya halen erkeklerin elinde çünkü onlar güç ve para hırsıyla daha fazla bozulmuşlar. Bir kadının en mutlu olduğu zaman hangi konumdur bunu bayanlara soruyorum. Erkeklerinkini size ben söyleyeyim.

Yönettiğinde, çok para kazanıp çok lüks elde ettiğinde ve bol cinsellikli bir yaşamda (ki bu yaşam tekeşlilikle elde edilemez). şimdi ben bu düşüncelere katılmıyorum beni yanlış anlamayın ama her erkeğin zihninin bir köşesinde karanlıkta bu istekler vardır ve bunlara yenilen insanların örnekleri de az değildir. Bu isteklerine karşı koyamayıp yalnızca kendini güçlü üstün saygıdeğer ve doğru sayan adaletsiz erkekler, zaten erkek aldatır, erkek dediğin şöyle yapar erkek dediğin böyle yapar tarzında kendi yaptıkları ahlaksızlıkları çıkarlarına göre kendi yalanlarıyla kapatmaya çalışırlar, sonra da atalarımız şöyle demiş diyerek suçluluklarından sıyrılmaya ya da kendi vicdanlarını rahatlatmaya çalışırlar.

Son söz olarak... Bir insan karşısındakini anlayabilmek için önce kendini anlamalıdır. İnsanın kendisini anlaması ise baştan başa müthiş bir keşiftir. Ancak bu şekilde bir insan kendi iyi ya da kötü özleliklerini değiştirebilir, etkileyebilir ya da kontrol altına alabilir.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ewt bizim toplumda böyle bir gerçek olduğunu kabul ediyorum
dünyada birçok toplumda da var bu gerçek

ama ortada olan şey nihai doğuyu değiştirmez

bir şehir katillerle dolu diye katillik doğru bir olgu olup çıkmaz yani

bu örnekti tabii

coraxın dediği şeye katılıyorum
kişi karşısındakini tanımak istiyorsa önce kendisini bulmalıdır
o zaman karşısındakine kendisini daha iyi tanıtabilir ve böylece onu da daha iyi tanıyabilir

sonuç olarak bu dediğimi sevgi için de uyarlayabilirsiniz
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

Bu arada helal olsun Pyros ibre 1000'i aşmış bile

eh abi sizin kadar olamasak da
uğraşıoz işte şöle böle :oops:
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Sözlün olduğunu bilmiyordum pyros
abi nasıl bilmezsin,istanbuldaki oklavalar yetmedi,hepsi kırılınca ankaradan sipariş olarak bi 10000 tane gönderdik yenge hanıma :D
Post Reply