Tek okla ejderha öldürmeyelim deEdmond wrote:Katılmıyorum. Sanırım bunun ortak öykü olduğunu hatırlamamız gerekir. Yani bu Catboy'un evreninde geçen ve hep birlikte yazdığımız bir öykü. Bunu iyice unuttuk. Bir yazardan bir oyuncuya gittikçe kayıyoruz galiba.
Bu hikayenin neden Rol Yapma Alanı'nda değil de Ocakbaşı'nda olduğunu düşünmemiz gerekir.
Ama bu benim kararım ve çoğunluğa şikayetsiz uyacağımı da belirtmek isterim.
Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ben bu aklıma geldiği için söylemiştim. Yine birileri ayrılmasın diyeAlenthasLeasess wrote:Tek okla ejderha öldürmeyelim deEdmond wrote:Katılmıyorum. Sanırım bunun ortak öykü olduğunu hatırlamamız gerekir. Yani bu Catboy'un evreninde geçen ve hep birlikte yazdığımız bir öykü. Bunu iyice unuttuk. Bir yazardan bir oyuncuya gittikçe kayıyoruz galiba.
Bu hikayenin neden Rol Yapma Alanı'nda değil de Ocakbaşı'nda olduğunu düşünmemiz gerekir.
Ama bu benim kararım ve çoğunluğa şikayetsiz uyacağımı da belirtmek isterim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Bence olayı ilginçleştirmek adına karakterinizi aciz duruma sokmaktan bile çekinmeyin. Ã?neöli olan hikayenin daha ilginç olması. Aslında ben genelde ortak öykü dendi mi karakterlerin paylaşılmadığı herkesin tam olarak yazar olduğu öyküleri daha çok seviyorum fakat bu da oyun tarzına daha yakın güzel bir tarz.
Ama evet biraz kısalma var yazılanlarda. Duygulara düşüncelere betimlemelere falan yer verelim. Hikayeyi catboy yönetiyor fakat bu bi oyun gibi olmadığı için biraz müdahale etmekten de çekinmesin bence insanlar. Ben mesela birsürü karakter uydurdum kafamdan
bu arada ben hazır sayılırım. Sadece bir mesaj daha yazmam gerekebilir onu da lazım olduğu zaman yazıcam. Yani beni beklemek için oyalanmanıza gerek yok.
Tek okla ejderha öldürmeyelim ama iğneleme de yapmayalım demi
Ama evet biraz kısalma var yazılanlarda. Duygulara düşüncelere betimlemelere falan yer verelim. Hikayeyi catboy yönetiyor fakat bu bi oyun gibi olmadığı için biraz müdahale etmekten de çekinmesin bence insanlar. Ben mesela birsürü karakter uydurdum kafamdan
bu arada ben hazır sayılırım. Sadece bir mesaj daha yazmam gerekebilir onu da lazım olduğu zaman yazıcam. Yani beni beklemek için oyalanmanıza gerek yok.
Tek okla ejderha öldürmeyelim ama iğneleme de yapmayalım demi
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Canım o zamanlar Tolkien'in kitaplarını yeni okumuştum ve oradaki bard karakteri favorim olmuştu.Tolkien öldürünce roman ben öldürünce absürt oluyor
Üstelik benimki sıradan bir Bard da değildi
Neyse, geçti o günler
Neyse, geçti o günler
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
edmond karakterin yıllarını tarikatta geçirdiğiyse ölüm zamanı evreninde şeytan'ın eskiden bir melek olarak geçmediğini bilmesi lazım, şeytanın kökeni öyküde kesin olarak verilmese de (bilerek vermek istemedim, bazı şeyler inanç olarak kalmalı) tarikat şeytanın kökeninin meleklerle bağlantılı olmadığına inanıyor, senin de buna inanmış olman lazım, öyle inanmasan bile tarikattaki insanların yanında bu düşünceni belli etmemen lazım...
Efla sen artık geriye kalan mesajınızı da uygunsan yazabilirsin, çünkü bizim karakterler şu anki görevlerini halledip üsse geri dönmeden zaten senin karakterinin bir parti düzenlemeye başlamış olması lazım ki daha heyecanlı olsun...Efla wrote:
eh ben sizi bekliyorum millet, siz yazmazsanız ben nasıl öyküyü ilerletebilirim ki... Eğer beğenmediğiniz yönler varsa lütfen buradan bildiriniz, hiç buraya öykünün gidişatı hakkında yorum yapmıyorsunuz ki ben de bir rahatsız olduğunuz konu yok diye düşünüyorum bu yüzden. Yani sitede de gördüm bazılarınızı, ama yazmadan çıkmanız da acaba ortak öyküden soğudular mı diye düşündürttü. Hani diğer başlıklara yazacak zaman da buluyorsunuz demek ki bir siteye bakıp çıkmamışsın da... Bunu yargılamak için söylemiyorum, sadece ortak öyküyü daha eğlenceli bir hale getirmek için biraz da sizden öneriler bekliyorum...