(Asla ve asla onun karakterimin önüne geçip benim kırbacımı 15 foot geriden sallarken düşmanlarımın yanıma gelip bana AoO yapmasını istemediğim için Yukarin'in bana engel olmasını istememle ve bu sayede kırbacımı tıpkı bir ranged silahmış gibi kullanmak istememle alakası yok karaktere bu şekilde yardım etmemin.Hatta Tumble koyarken Yukarin önüme geçerken rahat geçsin gariban diye de düşünmedimDarkgnome wrote:Aslında undeadler kritik yemez ama bunlardan bana da gına geldiğinden olsa gerek bu seferlik yediler.Edmond wrote:Yuh be abi, kritik vurdun ondan yok oldu, sen yok ettin biz çok şey kaçırdıkRapier'in 18-19-20 kritik vurması sayesinde, sen 20 atmadığın hâlde kritik vurdun.Ne kadar güzel hazırlamışsın karakteri
Zaten Cokrail baya kaybetmiş karakterini yaratırken. Kim yardım ettiyse amma kötü yaratmış, acaba bilerek mi. Hani kendi karakteri gölgede kalmasın diye bunu yapmış olabilir mi acaba (
![]()
:schemes:
)
Power play tabanlı eğlencesine oyun
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Evet darkgnome ben rplerde sadece "Oooo" çakarak duramayacağımı farkettim
O yüzden çok gazlı bir tip diye bilrisiniz siz beni. Amtrak felan filan. Cüceyim ya ondan (!)
Bu arada ben druid oynattığım için çıldırıyorsun püf noktası bu yani
Neyse artık bi türlü güzel bir şekilde yürütücem 
Bu arada ben druid oynattığım için çıldırıyorsun püf noktası bu yani
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Olur. Ama yani böyle gözünüz gibi bakacağınız eşyalarınız olsun bunlar. Karakter yaratırken artan paralarınızı da bu 12000 üstüne koyabilirsiniz. Hatta mesela silahınız var ise bunlar yerlerini alacaksa onların tutarını da ekleyebilirsiniz.
Eğer bir eşyayı kendi karakterinize çok yakıştırıyorsanız ve gerçekten rolünüze en uygunu olduğunu düşünüyorsanız ama sınırı az miktarda geçtiğinden alamıyorsanız bir ara yolda buluruz. Ama karşılığında o alete göre bir rol isterim.
DM Edit: Eşyanın yaroısı değil tamamı kadar miktarı katabilirsiniz. Ancak başka yerdeki eşya ile değiştirmeyelim lütfen.
Eğer bir eşyayı kendi karakterinize çok yakıştırıyorsanız ve gerçekten rolünüze en uygunu olduğunu düşünüyorsanız ama sınırı az miktarda geçtiğinden alamıyorsanız bir ara yolda buluruz. Ama karşılığında o alete göre bir rol isterim.
DM Edit: Eşyanın yaroısı değil tamamı kadar miktarı katabilirsiniz. Ancak başka yerdeki eşya ile değiştirmeyelim lütfen.
Last edited by Darkgnome on Tue Aug 11, 2009 10:32 pm, edited 2 times in total.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
İşte para arttırmayacaktım ben. Büyülü aletinizi alacaktınız onunla gidecektiniz.
Bir silahına bu büyülemeyi erkenden yapsan, diğerine de başka bir büyülemeyi yapsan nasıl olur peki? Mesela biri +3lük olsun, diğeri ise +2'lik. Arada sadece 1000 GP'lik bir fark olur, ki onu aramızda hallederiz bir şekilde.
Enfeebling: On a critical hit, the opponent takes 1d6+2 Strength damage (no save, SR applies). When hitting a creature not susceptible to critical hits, make the confirmation roll anyway. If successful, the opponent takes the Strength damage, but not the weapon’s critical multiplier.(DMG p222)
*Kritik vuruşların pek etkili olmayacak. Ama bu silah ile kritik vuruşlarında çok can yakabilir.
Flaming, Frost, Shock, Corrosive, ...
* +2d6 sneak vurmayacak belki ama her daim +1d6 fire/frost/lightning/Acid damage vurabilirsin en azından. Ancak sanırım bunun ile her vuruşun öncesinde bir de command work söylemen gerekecek ki bildiğim kadarıyla standart action'dı.
Returning: After being thrown, the weapon returns to thrower at the start of the next round. It may be caught by its thrower as a Free Action.
* Menzilli bir saldırı yapman gerekebilir. Mesela birisini öldürürsün ve artan saldırın ile yakındaki birisine bıçağını atarsın. Sonraki turada da eline gelir. Ancak bunun için de dagger tarzı bir silah gerekecek.
Ghost Touch: Ignores the normal 50% miss chance when fighting Incorporeal creatures. Can also be touched & moved (or even wielded!) by an Incorporeal creature.
* Bu silahı aldığında incorporeal, insan şekilli yaratıklara da sneak yapabilirsin. Çok etkili olmasada her incorporeal çıktığında etkinliğinden bu kadar kaybetmezsin en azından.
Bir silahına bu büyülemeyi erkenden yapsan, diğerine de başka bir büyülemeyi yapsan nasıl olur peki? Mesela biri +3lük olsun, diğeri ise +2'lik. Arada sadece 1000 GP'lik bir fark olur, ki onu aramızda hallederiz bir şekilde.
Enfeebling: On a critical hit, the opponent takes 1d6+2 Strength damage (no save, SR applies). When hitting a creature not susceptible to critical hits, make the confirmation roll anyway. If successful, the opponent takes the Strength damage, but not the weapon’s critical multiplier.(DMG p222)
*Kritik vuruşların pek etkili olmayacak. Ama bu silah ile kritik vuruşlarında çok can yakabilir.
Flaming, Frost, Shock, Corrosive, ...
* +2d6 sneak vurmayacak belki ama her daim +1d6 fire/frost/lightning/Acid damage vurabilirsin en azından. Ancak sanırım bunun ile her vuruşun öncesinde bir de command work söylemen gerekecek ki bildiğim kadarıyla standart action'dı.
Returning: After being thrown, the weapon returns to thrower at the start of the next round. It may be caught by its thrower as a Free Action.
* Menzilli bir saldırı yapman gerekebilir. Mesela birisini öldürürsün ve artan saldırın ile yakındaki birisine bıçağını atarsın. Sonraki turada da eline gelir. Ancak bunun için de dagger tarzı bir silah gerekecek.
Ghost Touch: Ignores the normal 50% miss chance when fighting Incorporeal creatures. Can also be touched & moved (or even wielded!) by an Incorporeal creature.
* Bu silahı aldığında incorporeal, insan şekilli yaratıklara da sneak yapabilirsin. Çok etkili olmasada her incorporeal çıktığında etkinliğinden bu kadar kaybetmezsin en azından.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Üstte cevao verdim ama geç olmuş. Sadece burada belirlediğiniz bir özel eşyanız olacak. O eşyayı alabilirsiniz. Eğer eşya sizin bir başka eşyanız ile yer değiştireceksen eskisinin parasını za buna katabilirsiniz. Artan para hepa oluyor.dwaxer wrote:.
Darkgnome, verdiğin exp değerlerine bakıyorum; max değerle bile level atlamıyor. Karakter kağıdı hazırlayın filan demişsin; ben mi yanlış anladım?
Bir de 12000'lik eşya yerine 4000'lik seçsem kalan 8000 gpyi alabiliyor muyum ileride kullanmak üzere?.
Eskisi ka
Eskisi ka
Karakter kapıtlarını da takibim zor olduğu için isitiyorum. Bu şekilde tek bir format elde edemedik. Belki karakter kağıdı olursa tek formatı elde ederiz bende sürekli değerler içinde aradığımı bulmaya çalışmakla zaman harcamam. Gözceğizlerim ağrıyor sonra.
Yapmak istemeyen sadece 500 XP'den olur. Birde karakter kağıdı vemediğinden 500XP alma şansını da kaybeder, muhtemel 1000XPden olur. Tabee ileride powerplay puanından ,bu karaker kağıtlarını hazırlamışların bana kolaylık sağladıklarından, bazı bonuslar alacağınıda belirteyim. Bana kolaylık sağladığınız her fazladan çabanız size daha fazla XP olacak. Başka türlü baş etmekte gerçekten zorluk çekiyorum.
Arkadaşlar herkes hep beraber seviye atlamayacak gördüğünüz gibi. Birileri daha erken atlayabilir DM yalakalığı... yani yardımcılığı ve rolleri ile. ileride rol ve PP artıları da yaratıklarda arttığı gibi artacağından XP farkı da artacaktır tabiki.
Yapmak istemeyen sadece 500 XP'den olur. Birde karakter kağıdı vemediğinden 500XP alma şansını da kaybeder, muhtemel 1000XPden olur. Tabee ileride powerplay puanından ,bu karaker kağıtlarını hazırlamışların bana kolaylık sağladıklarından, bazı bonuslar alacağınıda belirteyim. Bana kolaylık sağladığınız her fazladan çabanız size daha fazla XP olacak. Başka türlü baş etmekte gerçekten zorluk çekiyorum.
Arkadaşlar herkes hep beraber seviye atlamayacak gördüğünüz gibi. Birileri daha erken atlayabilir DM yalakalığı... yani yardımcılığı ve rolleri ile. ileride rol ve PP artıları da yaratıklarda arttığı gibi artacağından XP farkı da artacaktır tabiki.
Eskisi ka
Eskisi ka
Aslında o şekilde siteler var. Temelde sitenin sisteminden ayrı olarak ama siteye bağlı karakterlerin yaratılmasında kolaylık saplayan ve sonunda karakter kağıdını tam çıkartıyorlar. Ama onlarda da bazı zorluklar çıkıyor elbetteki.
Keza aynı şekilde zar atma programı da gömülü olsaydı keşke sitede ama ilgileneceğini söyleyen Logan artık siteye uğramaz oldu.
Keza aynı şekilde zar atma programı da gömülü olsaydı keşke sitede ama ilgileneceğini söyleyen Logan artık siteye uğramaz oldu.
Eskisi ka
Eskisi ka
evet oldukça pahalıya geliyor. Sürekli büyülü eşya yapan karakter olmaktan, birbirine karıştımışım sanırım fiyatları.
A weapon with a special ability must have at least a +1 enhancement bonus.
Alttaki bağlantıda, 3 paragraf, son cümle.
http://www.d20srd.org/srd/magicItems/magicWeapons.htm
Bunun anlamı sanırım +2'lik bir özellik kazanması için silahın ayrıca +1 olması gerekir ki silahı +3'lik haline getiriyor. bu da 18000 GP anlamına geliyor.
Eğer dediğin gibi +2'lik bir özellik ise bu 18000 sadece tek silah alacak demektir. Ben bu kadar yüksek beklemiyordum fiyatını. 9000 diye hesap etmiştim ama o zırhlar içinmiş demekki.
A weapon with a special ability must have at least a +1 enhancement bonus.
Alttaki bağlantıda, 3 paragraf, son cümle.
http://www.d20srd.org/srd/magicItems/magicWeapons.htm
Bunun anlamı sanırım +2'lik bir özellik kazanması için silahın ayrıca +1 olması gerekir ki silahı +3'lik haline getiriyor. bu da 18000 GP anlamına geliyor.
Eğer dediğin gibi +2'lik bir özellik ise bu 18000 sadece tek silah alacak demektir. Ben bu kadar yüksek beklemiyordum fiyatını. 9000 diye hesap etmiştim ama o zırhlar içinmiş demekki.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome şu ana kadar hiç kullanmadığım bir Feat'imi değiştirmek için istiyorum senden? Mümkün mü acaba? Powerplay yapmak için istiyorum bu izini senden
Çok müthiş olacak bak.Sidestep Charge featimi hiç kullanmadım.Onu değiştirebilir miyim?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Ben şu eşyayı istiyorum;
darkvision kazandıran gözlük:
http://www.d20srd.org/srd/magicItems/wo ... lesofNight
.
Ben şu eşyayı istiyorum;
http://www.d20srd.org/srd/magicItems/wo ... lesofNight
.