Ben de Thor'u çok severim. Ben tanrıım diye ortada dolaşmasını sevmem ama. Ã?nüne gelen seni dövüyor, sonra herşeyin yaratıcıları olarak kendilerini tanıtıyorlar. Yok dünya onlar olmasa yok olurmuş felan...
Ama Thor karizmadır, güçlüdür, konuşmasında bir şiirsellik vardır, mitolojiktir, düşmanları etkileyicidir, modern zaman Conan'ıdır. Bu çizgifilmde de göreceksin zaten, Thor'u ezmemişler Conan'ımsı veya Kral Kull'su havasını da vermişler. Ama Hulk karşısında pek bir kimsenin şansı olmaz.
Bu arada Hulk'un gücünün de sınırı vardı sanırım. Zaten bu çizgifilmde o sınırlarda geziyor.
Benim çok hoşuma gitti Hulkun bu çizgifilmleri. Hatta Hulk, Thor ve Wolverine hayranlarını gerçekten doyuracak yapıtlar olmuş. Wolverine'nin o yabanıllığını, Hulk'un yıkım gücünü ve aptallığını ve Thor'un asil delikanlılığını çok güzel yansıtmışlar. Hatta pek çok çizgiromandan dahi daha iyi. Resimleri sadece espri niyetli koydum, bütün film öyle ilerlemiyor

Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka