Hulk Vs. ...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Hulk Vs. ...

Post by Darkgnome »

Bir çizgifilmden bahsediyorum ki gerçekten güzel hazırlanmış. İki bölümden oluşuyor.

Hulk Vs. Wolverine
Weapon X projesi'ne dönüş ve wolverine'in can düşmanları Weapon-X deki karakterler.

Hulk Vs. Thor
Dünya da değil Aesgard'da geçen bir hikaye. Aesgard'ı devler, kara elfler, troller (vb...) ele geçiremiyor ama durdurulamaz bir güç var!

İkisi de çok hoşuma gitti gerçekten. Özellikle de Hulk Vs. Wolverine'deki Deathpool'un konuşmaları... Neyse...

Kalitesi hakkında örnek olarak her bölümden bir kareyi buradan vereyim.

Hulk Vs. Wolverine
Image

Hulk Vs. Thor
Image

Ve Evet! Hulk Ezer, HULK Ã?İTİLER!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Çok güzele benziyor. Acaba yuutubdan baksam part part çıkar mı? Star Wars 4-5-6'yı öyle izlemiştim de :D
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ã?itilemek?

Lydronk tüyer. Lydronk deli gnomdan tırsar :D

Hmm, çirkin Japon çizgileri yok, izlenilebilir. Yani animeleri antipatik buluyorum da :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Açıkçası Hulk'ın tek bir özelliği bütün diğer kahramanlar üzerinde üstünlük kurmasına sebep olduğu için, karşısında pek dayanacak kimse göremiyorum. Ancak aşırı süper gelişmiş beyne sahip düşmanlar başarılı olabilir.

Özellik: Sinirlendikçe daha da güçlenmesi, gücünün sınırsız olması.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

thor u severim, hulk tan da nefret ederim :D bana hitap etmiyor..
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben de Thor'u çok severim. Ben tanrıım diye ortada dolaşmasını sevmem ama. Ã?nüne gelen seni dövüyor, sonra herşeyin yaratıcıları olarak kendilerini tanıtıyorlar. Yok dünya onlar olmasa yok olurmuş felan...

Ama Thor karizmadır, güçlüdür, konuşmasında bir şiirsellik vardır, mitolojiktir, düşmanları etkileyicidir, modern zaman Conan'ıdır. Bu çizgifilmde de göreceksin zaten, Thor'u ezmemişler Conan'ımsı veya Kral Kull'su havasını da vermişler. Ama Hulk karşısında pek bir kimsenin şansı olmaz.

Bu arada Hulk'un gücünün de sınırı vardı sanırım. Zaten bu çizgifilmde o sınırlarda geziyor.

Benim çok hoşuma gitti Hulkun bu çizgifilmleri. Hatta Hulk, Thor ve Wolverine hayranlarını gerçekten doyuracak yapıtlar olmuş. Wolverine'nin o yabanıllığını, Hulk'un yıkım gücünü ve aptallığını ve Thor'un asil delikanlılığını çok güzel yansıtmışlar. Hatta pek çok çizgiromandan dahi daha iyi. Resimleri sadece espri niyetli koydum, bütün film öyle ilerlemiyor :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

SacoKhan wrote:Açıkçası Hulk'ın tek bir özelliği bütün diğer kahramanlar üzerinde üstünlük kurmasına sebep olduğu için, karşısında pek dayanacak kimse göremiyorum. Ancak aşırı süper gelişmiş beyne sahip düşmanlar başarılı olabilir.

Özellik: Sinirlendikçe daha da güçlenmesi, gücünün sınırsız olması.
D&D mantığında düşünsek aslında

Thor: FR'ın kabagüç tanrısı Kord (Demigod)
Hulk: Tanrıların katili Trassque
Wolverine: Çok yüksek seviye rager, fighter barbarian ne der isen.

Hikayesel olarak Hulk alayını siler süpürür. Ama kuraş sistemine dayandırsan Thor ve Wolverine kapışırken (Ki Thor alır), Hulk'un lafı bile geçmez.

Gerçekten belli bir kitleyi memnun etmekten öte, karakterlerin sevilen yönlerini öne çıkartarak onları o halleri ile görerek beğenmenizi hedeflemiş yapıtlar. Son zamnalarda çokça çıkan "çocuk zihin sağlığına bozar nitelikte"ki çizgifilmler deki gibi değil yani.
Last edited by Darkgnome on Tue Aug 11, 2009 10:42 pm, edited 1 time in total.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bu arada Hulk'ın STR statı sonsuz olduğunu bildirmek isterim, DnD mantığıyla düşünürsek Attack ve Damage'i cidden yüksek olacaktır ki Thor'dan bile fazla olacağı kesin.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Hulk'a devamlı sakinleştirici verseler aslında bir numarası kalmaz; ot gibi uyutacaksın Hulk'u. :-P :mrgreen:

devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:Hulk'a devamlı sakinleştirici verseler aslında bir numarası kalmaz; ot gibi uyutacaksın Hulk'u. :-P :mrgreen:

Maalesef derisine iğne sokamazsın. Hulk'un ayrıca iyileşme ve ortama uyum sağlama yeteneği de var. (Uzayda ölmüyor) Ayrıca başına gelen son olaylardan sonra Professor-X gibi bir telepat bile zihnine giremiyor.

World War Hulk serisinde Hulk uzayda başka bir gezegende gladyatörlük yapıyor sonra oradan kurtulup Dünyaya geri dönüyor ve süper kahramanları tabiri caizse sıra dayağına çekiyor.

Image

Herkesin bildiği gibi:
Hulk SMASH!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Acaba Hulk'un karşısına çıkacak kadar aptal olan gladyatörler kim :D
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Ayrıca Ultimate evreninde Wolverine ve Hulk karşılaşmıştı sonuç:

Image
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Darkgnome wrote:Acaba Hulk'un karşısına çıkacak kadar aptal olan gladyatörler kim :D
Farklı dünyalardan uzaylılar, fakat en sonunda kimsenin yenemediği büyük gladyatörle karşılaşıyor.

Code: Select all

Silver Surfer! ...ve tabii bildiniz onu da dövüyor.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Desene, Hulk kozmik güç yada adamantium iskelet dinlemiyor.

Tek gerçek vardır bu dünyada. O da HULK EZER!

Başka izleyen yok sanırım bu çizgifilmleri. :roll:
Eskisi ka
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Hulk güçlüdür ancak bildiğiniz üzere zeki değildir. Hulk'ın üstünlüğünü göstermek amacıyla bir iki resimde benden..

Image

Image

Bu world war hulk serisinde, bir grup adam ki bunlar ıronman, dr. strange, blackbolt, profesör X, Mr. Fantastik gibi bir grup güçlü mutant, hulkı durdurmaya karar verir. Hulk ise ilk icraat olarak Blackbolt'un posasını çıkarıp bunların önüne koyar.

Ayrıca Dr. Strange'i ile bir kapışması vardır ki tadından yenmez sonunda hulk dr. stange'in ellerini kırmıştır ama Dr.Strange'in gazabı'un gazabı korkunçtur. Tabi Hulk'ı durdurabilmenin yolunu bir çizgi romanda Frank Castle şöyle demiştir.

"O herif yeşilken uzak dururum verici yerleştiririm elbet uyuyacak Bruce Banner olacaktır işte o zaman o adamın kafasına sıkarım. Sorun tamamlanmış olacaktır."
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Post Reply