Hulk Vs. ...
Saçlarına atılan ufak bir verici bence bu işi görürü direkt saça yapışır ve hulk bu ufak vericiyi üstelik başkasıyla dövüşürken atılırsa bence hayatta fark etmez....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Ben gaz sıkıcaktım sprey filan ama nefes de almıyor anlaşılan.devrimk wrote:Maalesef derisine iğne sokamazsın. Hulk'un ayrıca iyileşme ve ortama uyum sağlama yeteneği de var. (Uzayda ölmüyor) Ayrıca başına gelen son olaylardan sonra Professor-X gibi bir telepat bile zihnine giremiyor.!dwaxer wrote:Hulk'a devamlı sakinleştirici verseler aslında bir numarası kalmaz; ot gibi uyutacaksın Hulk'u.![]()
Bir de siyanür var; direk deriye temas edince işi bitirir ama Hulk ona da dayanır herhalde.
.
Vericilerin ne kadar küçük olduğunu biliyoruz. Saç dibine yapışsa istediğin kadar dabe vursanda parçalanmaz çok küçük olduğu için büyük şeylerden çok hasar almaz. bunu illa dövüşürkende yapmak zorunda değilsin ayrıca hatta spiderman'in bile vericileri vardı kimsenin ruhu duymuyordu. Hulk gibi aptal birinin zaten hiç anlamaz en azından benim düşüncem bu ...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Hulk bir ara Dr. Banner'ın zekasına sahip oluyordu. Daha doğrusu DR. banner Hulk'un bedenini ele geçiriyordu. Sonra ne oldu bilemiyorum. Bir de yabancı çizgiromanda vardı Hulk Dr. banner gibi hareket etmiyordu sanki. Daha Conanvari acaip bir kişiliği vardı.
İki halinde de Hulk hiç bir zaman Dr. Banner'a dönüşmüyordu.
Hulk'u yok etme gereği yok aslında, Dr. Banner Hulk'u en iyi kontrol etme yoluydu ve adamlar olası bir tehdit sebebiyle Hulk'u öldürmek istiyorlardı. Yani bıraksalar Dr. Banner'ı bir ev verseler sahilde. Yanına Betty, felan derken ne güzel hayatı olacak, sinirlenmeyecek. Ama Betty'nin babası olsam ben de Hulk... pardon Dr. Banner'a kız vermem. Onu yok etmeyi tercih ederim.
Hulk'u fazla takip edemedim ne yazık ki, ama son 10 senede gördüğüm pek çok durumda hep Hulk'un o geçilmez zırhının geçildiğine şahit oldum. Mesela son çizgifilmde Wolverine'nin pençeleri Hulk'u kestikçe kesiyor. Demekki o kadar da zor değlmiş bu olay. Aynı durum örümcek adamın parçalanamaz ağları için de vardı. Ama konudan uzaklaşmamak gerek.
İki halinde de Hulk hiç bir zaman Dr. Banner'a dönüşmüyordu.
Hulk'u yok etme gereği yok aslında, Dr. Banner Hulk'u en iyi kontrol etme yoluydu ve adamlar olası bir tehdit sebebiyle Hulk'u öldürmek istiyorlardı. Yani bıraksalar Dr. Banner'ı bir ev verseler sahilde. Yanına Betty, felan derken ne güzel hayatı olacak, sinirlenmeyecek. Ama Betty'nin babası olsam ben de Hulk... pardon Dr. Banner'a kız vermem. Onu yok etmeyi tercih ederim.
Hulk'u fazla takip edemedim ne yazık ki, ama son 10 senede gördüğüm pek çok durumda hep Hulk'un o geçilmez zırhının geçildiğine şahit oldum. Mesela son çizgifilmde Wolverine'nin pençeleri Hulk'u kestikçe kesiyor. Demekki o kadar da zor değlmiş bu olay. Aynı durum örümcek adamın parçalanamaz ağları için de vardı. Ama konudan uzaklaşmamak gerek.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka