Çok şipşak bir son oldu ya, sanki Serdar mutlu olmaya karar verdi ve oldu? Gerçi geriye hiç kötü karakter kalmamıştı ama ben şeytanın da işe müdahale edeceğini düşünüyordum.Etmedi.Geriye Emre kaldı o da pes etti.Böyle son mu olur
Ölüm Zamanı (Yorum)
Ama n'oldu niye bitti ne bitti?
Çok şipşak bir son oldu ya, sanki Serdar mutlu olmaya karar verdi ve oldu? Gerçi geriye hiç kötü karakter kalmamıştı ama ben şeytanın da işe müdahale edeceğini düşünüyordum.Etmedi.Geriye Emre kaldı o da pes etti.Böyle son mu olur
Yani iyiler hep kazanır tamam galibiyetinizi kabul ediyorum ama kötülere de azıcık şans verilmeli.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
yok bu 3. cildin sonuydu, 4. cilt de söz konusu ama onu ileride yazacağım. Hatta birazdan cildin ilk sahnesini siteye koyacağım...Edmond wrote:Ama n'oldu niye bitti ne bitti?
Çok şipşak bir son oldu ya, sanki Serdar mutlu olmaya karar verdi ve oldu? Gerçi geriye hiç kötü karakter kalmamıştı ama ben şeytanın da işe müdahale edeceğini düşünüyordum.Etmedi.Geriye Emre kaldı o da pes etti.Böyle son mu olurYani iyiler hep kazanır tamam galibiyetinizi kabul ediyorum ama kötülere de azıcık şans verilmeli.
şeytan ile hesaplaşma olmadan bitmeyecek ölüm zamanı...
Kardes ucuncu bolumu okumaya devam ediyorum. Ev gibi isleri ayarlasaydim. Tamamini bir cirpida bitirecektim ama surecek gibi simdilik.
Simdilik okudugum bolumlerde yan olaylarin ve ana olaylarin oldukca guzel verildigini dusunuyorum. Karakterlerle ilgili tasvirler de cok guzel. Kisacasi catboy kendine ozgu bir tarz olusturmus gibisin ve sanirim bu tarz gun gectikce gelisecek. Tamamini okudugumda birz daha ayrintili yorum yazacagim.
Simdilik okudugum bolumlerde yan olaylarin ve ana olaylarin oldukca guzel verildigini dusunuyorum. Karakterlerle ilgili tasvirler de cok guzel. Kisacasi catboy kendine ozgu bir tarz olusturmus gibisin ve sanirim bu tarz gun gectikce gelisecek. Tamamini okudugumda birz daha ayrintili yorum yazacagim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Son bölüm hakkında...
bu bölüm nefret ettiğim bir çok karakterin kazanmasıyla iligili olduğu için -güzeldi tabii ki- ama sinirlerimi bozdu. bir kere emily yaptıklarına karşılık yeterince acı çekmedi diye düşünüyorum. cehennemde yaşayacakları bir yana dünyadaki ölümlü bedeni ve zihni ile de korkunç acılar çekmeliydi. emre ise pek haketmediğini bulmamış gibiydi. sonu yine huzurlu bir yerlerde kendi kendine delirerek geçiyordu.
neden iyilik için uğraşan onca kişinin başına bunlar gelmek zorundaydı ?
neden hikayedeki bu kadar güzel karakterler zarar gördü?
ölüm zamanı güzel bir hikaye, daha önceden de söylediğim gibi. ama bu bölüm beni gerçekten sinirlendirdi. bir de senin şu doktor kadına böyle çok sinirleniyordum ben hep...
neyse, bu kadar çok adaletsizlik hissine rağmen ikizlerin karşılaşmasıyla son bölüm çok heyecanlıydı. her ne olursa olsun iyiler kazandı...
ama dördüncü bölüm çıkacağına göre artık şöyle sormam gerekecek.
acaba bu son yeni bir başlangıç mı ?
bu bölüm nefret ettiğim bir çok karakterin kazanmasıyla iligili olduğu için -güzeldi tabii ki- ama sinirlerimi bozdu. bir kere emily yaptıklarına karşılık yeterince acı çekmedi diye düşünüyorum. cehennemde yaşayacakları bir yana dünyadaki ölümlü bedeni ve zihni ile de korkunç acılar çekmeliydi. emre ise pek haketmediğini bulmamış gibiydi. sonu yine huzurlu bir yerlerde kendi kendine delirerek geçiyordu.
neden iyilik için uğraşan onca kişinin başına bunlar gelmek zorundaydı ?
neden hikayedeki bu kadar güzel karakterler zarar gördü?
ölüm zamanı güzel bir hikaye, daha önceden de söylediğim gibi. ama bu bölüm beni gerçekten sinirlendirdi. bir de senin şu doktor kadına böyle çok sinirleniyordum ben hep...
neyse, bu kadar çok adaletsizlik hissine rağmen ikizlerin karşılaşmasıyla son bölüm çok heyecanlıydı. her ne olursa olsun iyiler kazandı...
ama dördüncü bölüm çıkacağına göre artık şöyle sormam gerekecek.
acaba bu son yeni bir başlangıç mı ?

Artık kendi bilgisayarımdan girebiliyorum çok şükür.
İnternet kafelerden kurtuldum. Ama hala evime internet bağlatmam gerekiyor. Neyse en azından New Yorkta bol bol kablosuz internet var. En azından ilk haftaya göre daha rahat gircem.
İnternet kafelerden kurtuldum. Ama hala evime internet bağlatmam gerekiyor. Neyse en azından New Yorkta bol bol kablosuz internet var. En azından ilk haftaya göre daha rahat gircem.
HARBE GİDEN
Kardeş okumayı bitirdim. Kesinlikle çok etkileyici.... Konuşmalar olaylar, geçmiş gelecek çok daha fazla karışmış. Bazı yerlerde eski bölümlere bakmak istedim. Bir iki yerde de kafam karıştı. Bu bölüm neredeyse her anında işlerin tekrar tekrar karıştığı bir bölüm olmuş.
Yine bir tavsiyem olsun. Bunu yaptığın yerler var ama belki biraz daha fazla geriye dönülen noktalar yaratabilirsin.
Figüran karakter denen karakterler hikayede daha fazla yer alabilir. Yaşlı adam güzel bir örnek olmuş bunlar biraz daha artabilir belki.
Mekan tasvirleri yine biraz daha fazla olabilir. Ã?rneğin Emrenin üssünün nasıl göründüğünün biraz daha uzun anlatılmasını isterdim.
Ancak daha önce de yazdığım gibi bunlar tavsiye daha önce de yazdığım gibi kendine özgü bir tarz oluşturmuşsun. Bundan sonra bu tarzı nasıl geliştireceğini en iyi sen bilebilirsin.
Dördüncü bölümü bekliyorum kardeş.
Yine bir tavsiyem olsun. Bunu yaptığın yerler var ama belki biraz daha fazla geriye dönülen noktalar yaratabilirsin.
Figüran karakter denen karakterler hikayede daha fazla yer alabilir. Yaşlı adam güzel bir örnek olmuş bunlar biraz daha artabilir belki.
Mekan tasvirleri yine biraz daha fazla olabilir. Ã?rneğin Emrenin üssünün nasıl göründüğünün biraz daha uzun anlatılmasını isterdim.
Ancak daha önce de yazdığım gibi bunlar tavsiye daha önce de yazdığım gibi kendine özgü bir tarz oluşturmuşsun. Bundan sonra bu tarzı nasıl geliştireceğini en iyi sen bilebilirsin.
Dördüncü bölümü bekliyorum kardeş.
HARBE GİDEN
Firble en çok merak ettiklerim, bunlara yorumda bulunursan çok sevinirim lütfen kendimi geliştirebilmem için?
- Cehennemin anlatıldığı bölüm hakkında ne düşünüyorsun?
- Egemen karakteri hakkında hiç yorumda bulunmadın, nasıl bir karakter olmuş?
- Ölen karakterlerden en çok hangisine üzüldün?
- Özellikle Zeliha Hanım ile Benjamin'in ölüm sahnesi nasıl olmuş?
- Cehennemin anlatıldığı bölüm hakkında ne düşünüyorsun?
- Egemen karakteri hakkında hiç yorumda bulunmadın, nasıl bir karakter olmuş?
- Ölen karakterlerden en çok hangisine üzüldün?
- Özellikle Zeliha Hanım ile Benjamin'in ölüm sahnesi nasıl olmuş?