Hayalinizdeki Öniversite

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Edmond wrote:Ama abi bir okulun gelişebilmesi için gereken mali desteği gerçekten devlet sağlamıyor.Harbiden o paralara ihtiyaç var ya.Yani okulun spor klubünde çalışınca gerçekten devletin gönderdiği para kaynaklarına ve giderlere baktım, dağlar kadar fark var.Ve bizim okul yatılı.Hâliyle devlet hiç para yetiştiremiyor desek yeridir.
Bende biliyorum. Okul aile birliği toplantılarında görevli olarak katılıyorum ve şu anda toplana n para bizim okul için yeterince fazla ve okul aile birliği para toplanmasının gerek olmadığına karar aldı amam bizim müdür hala topluyor. Okulun geçen ay kendi bütçesinde fazla para kaldığı ve bizim müdürde harcamadığı için ödenek geri alındı. Okulun zaten parası var ama adam birşey yaptırmıyor.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar milli eğitimin kendine özgü başka sorunları var. Bu konuda elbette tartışılabilecek bir konu... Daha iyi bir ilkokul ya da lise nasıl olurdu? Ancak genelde üniversite çok daha fazla şey beklenilip hayal kırıklığına uğranılan ya da tam tersine tüm yaşamı değiştiren kurum oluyor...

İki farklı bakış açısını buraya kadar ki tartışmada gözlemlemişsinizdir. Açıkçası ben tam da bu kadar beklenti ve bazılarımız için bu kadar katkı sağladığı için bu kurumun ayrıca tartışılması gerektiğini düşünüyorum...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
darkwizard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkwizard »

ODTÃ? yü istiyorum bu yıl öss ye girdim büyük ihtimalle ordayım hayırlısı.. :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

ODTÃ?'nün conventionları çok güzel :D Gerçi bu sene katılmadım, ama en son güzeldi. Ve evet, ODTÃ? hakkındaki tek düşüncem METUCon'un güzel olması :P
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Firble wrote: Bu arada eğer isteyen olursa belki liseli Frpworldlüler için Ankara ve İstanbuldaki üniversiteleri görmelerini sağlayacak bir amatör organizasyon kurabiliriz. Ama sizi İstanbula ya da Ankaraya getirmek zor olur diye tahmin ediyorum. Ancak en azından üniversiteleri gezdirebiliriz, bir ihtimal kalacak yer de ayarlayabiliriz. ODTÃ? konusunda meraklı arkadaşlara ben sonuna kadar yardımcı olurum bu arada... Hem iyi hem kötü yönleri ile üniversitemi anlatabilirim. Ayrı ayrı bölümlerini de bildiğim kadarı ile anlatırım.
Harika bir fikir bence.Ankara turuna katılamasam da İstanbul turuna beraberlik ve organizasyon adına katılırdım mutlaka.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardeş 2008de yazmışım yav. şimdi New Yorktayım. Gelene New Yorkun üniversitelerini gezdiririm.

Gelecek yaz eğer yaza çıkabilirsem böyle bir organizasyonu yine düzenleyebilirim. Ama o zaman gelince nerede ve ne durumda olurum doğrusu bilmiyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Aslında iyi hoş olarak düşünüyorum da bakıyoruz daha adam gibi İstanbulda buluşamıyoruz bile.Herkesin siteye girmesi bilmemnesi, cevap atması, karar verilmesi çok uzun ve zorlu oluyor.O yüzden bu fikir yatar gibi.Ki zaten 2008 de yazmışsın kusurum affola :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply