Power play tabanlı eğlencesine oyun
Uff bi alışkanlık edemedim şunu yahu. Sen not et ama uzak bir yerlere koy o notu
(Benle çok sorun yaşamakta olan DM bir cadıya gidip player'ına kara büyü yaptırır.) Tamam artık her şeyi en ince ayrntısına kadar yazıcam. Druid sözü!
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Oyuna katılanların ilgisinin ne kadar olduğunu anlayamadım.
Hala burada olanlar el kaldırsın?
Kaldırmayanlar da, mesela neden kaldırmadıklarını yazabilirler.
Hala burada olanlar el kaldırsın?
Kaldırmayanlar da, mesela neden kaldırmadıklarını yazabilirler.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ya ben buradayım ama konuyla bir alakam olmadığından bir şey yazamadım n'apıyoz ki biz şimdi?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sadece o değil. bende kabız çıktım bu DM'lik konusunda. Hani Order of the stick'in ilk başlangıcı gibi zart diye konuya gireyim dedim ama bu sefer de savaş üstüne savaş oldu. E ilk başında size az para verince sizde normal olarak büyülü silaha değil amasterworklere döndünüz. Benim yaratıklar da anti oyuncu (ve özellikle anti devrimk) gibi çıktı.
Ben de karakter yaratayım derken çok ilgilenemedim oyunla. Sürekli yeni oyun açıyorsunuz, merakımı cezbediyor, dikkatimi dağıtıyorsunuz. En üyük suçlu bu durumda dwaxer. XP'mi kessem ne yapsam. Bak birde Matrix açtı şimdi. Nasıl zaman buluyor bunlara, nasıl bir kafa yapısı, kendini klonlamış olabilir mi?
Ayrıca ben daha da canovar çıkartacaktım ama savaşçılar eziliyor, büyücüler büyüsüz, eşyalar kalitesiz olunca tabee ki bir sonrakine ölüdrsünüz herhalde.
dwaxer sizin bu eşyaları görüyor. Yani sizin müstakbel eşyaları. e seviyeyi de ortaladığınıza göre hepiniz iyisimi 19000 GP'lik eşyalar seçin. Adam olsun oyun.
Eski kısıtı kaldırıyorum. 18000 GP değerinde, istediğiniz gibi harcayarak, eşyalarınızı seçebilirsiniz. Bu benim size ilk başında az para vererek çektiğiniz zorluklara özrümdür (Özellikle de Devrimk'e
). Siz eşyalarınız yazdıktan sonra oyunumuza devam edebiliriz.
Yarın akşama kadar eşyalarını yazmayan arkadaşların eşyalarının bir kısmı tarafımdan seçilecek bir kısmı ise zar tarafından seçilecektir.
Ayrıca lütfen bu eşyaları burada yazdıktan sonra karakter kağıtlarınıza da yeni ve istenilen haliyle işleyiniz. CLİK's, Dwaxer, Devrimk +500 XP. Dwaxer karakter kağıdı önerdiğinden +500 XP daha. Edmond da o kadar karakter kağıdı göndermiş. +50 XP vereyim kendisine de
Bunları karakter kağıdı başlığındaki ilk mesaja işliyorum. Karakterlerinizin tecrübe puanlarını oradan takip edebilirsiniz.
Ben de karakter yaratayım derken çok ilgilenemedim oyunla. Sürekli yeni oyun açıyorsunuz, merakımı cezbediyor, dikkatimi dağıtıyorsunuz. En üyük suçlu bu durumda dwaxer. XP'mi kessem ne yapsam. Bak birde Matrix açtı şimdi. Nasıl zaman buluyor bunlara, nasıl bir kafa yapısı, kendini klonlamış olabilir mi?
Ayrıca ben daha da canovar çıkartacaktım ama savaşçılar eziliyor, büyücüler büyüsüz, eşyalar kalitesiz olunca tabee ki bir sonrakine ölüdrsünüz herhalde.
dwaxer sizin bu eşyaları görüyor. Yani sizin müstakbel eşyaları. e seviyeyi de ortaladığınıza göre hepiniz iyisimi 19000 GP'lik eşyalar seçin. Adam olsun oyun.
Eski kısıtı kaldırıyorum. 18000 GP değerinde, istediğiniz gibi harcayarak, eşyalarınızı seçebilirsiniz. Bu benim size ilk başında az para vererek çektiğiniz zorluklara özrümdür (Özellikle de Devrimk'e
Yarın akşama kadar eşyalarını yazmayan arkadaşların eşyalarının bir kısmı tarafımdan seçilecek bir kısmı ise zar tarafından seçilecektir.
Ayrıca lütfen bu eşyaları burada yazdıktan sonra karakter kağıtlarınıza da yeni ve istenilen haliyle işleyiniz. CLİK's, Dwaxer, Devrimk +500 XP. Dwaxer karakter kağıdı önerdiğinden +500 XP daha. Edmond da o kadar karakter kağıdı göndermiş. +50 XP vereyim kendisine de
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
şimdi sayın DM? Ben bir sonraki maceraya başka bir karakterle katılacağımı beyan etmiştim.O karakterde de bu karakterde kaç XP ve kaç GOLD varsa o kadar XP ve GOLD ile oynayacağım değil mi?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben onu ayıma takıcam sıkıyosa ondan aldwaxer wrote:Yaa amma kıymetli broşun varmış, hiç yakışmıyo ama bir druidin böyle eşya hırslısı olamsı.CLiCKs wrote:Dwaxer hiç bir tepki vermedğinden cebine attığı broşu geri alıp sakladım bile ben![]()
.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Sevgili DM, ben senin bana Whip'i güzel kullandırman yüzünden normal karşılamıştım ama artık Whip ile devam edemeyeceğim. şimdi bu Exotic Weapon Proficiency'yi, Whip yerine Chain, Spiked ile değiştirsem, çünkü AYNI featleri onunla da kullanabiliyorum.Ayrıca o dibimdeki düşmandan AOO yemememi sağlıyor. Powerplay için yani.Üstelik Whirlind Attack ile 2 kare bitişiğimdeki bütün düşmanlara tek turda vuraibliyorum.Ayrıca silah alabiliyorum, Whip ile normalde hiç vuramıyordum bile. Hepsi senin suçun!!!! şimdi bu karakterdeki Whip'lerle Chain Spiked'ları değiştirsem olur mu?
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
whip prof hatırlarsan bonustan gelmişti. şimdi bonusu başka bir bonusla mı değiştireceksin. Hemde pek yaramaz bir bonusu en baba bonuslardan giri....
Arkadaşlar nanik smilemiz yok. Nanik yapmak istiyorum ama yapamıyorum. İlgililerde duyurulur.
Ha birde aynı para ve aynı XP ile demişsin. Seviye tamam ama XP ve para. Hani XP'de belki biraz kısılır ama para. (Bak yine nanik arıyorum bulamıyorum. Oldumu ama
şİmdi elindeki bütü,n silah ve teçhizatı sattığında elinde ne kalıyorsa, o kadar paran olacak. Yani o kadar da fena değil. Ha o seviyede daha çok veriyorsa belki düşünülebilir.
Arkadaşlar nanik smilemiz yok. Nanik yapmak istiyorum ama yapamıyorum. İlgililerde duyurulur.
Ha birde aynı para ve aynı XP ile demişsin. Seviye tamam ama XP ve para. Hani XP'de belki biraz kısılır ama para. (Bak yine nanik arıyorum bulamıyorum. Oldumu ama
şİmdi elindeki bütü,n silah ve teçhizatı sattığında elinde ne kalıyorsa, o kadar paran olacak. Yani o kadar da fena değil. Ha o seviyede daha çok veriyorsa belki düşünülebilir.
Eskisi ka
Eskisi ka
Hmm, tamam, öyle olsun.
Ã?yleyse Bonus Feat kalsın bu karakterde, onun yerine kendi harcadığım feat olan Improved Trip ile almak istiyorum bu Chain Spiked'ı, neticesinde hiç kullanmadığım bir feat.
Ayrıca para konusunda şu son karakterimde aldığım itemleri henüz karakterimize işlemediğimizden dolayı hiçbir şekilde ne o Whip'i alıyorum ne o parayı harcıyorum
Onun yerine o parayla kıytırık bir Chain Spiked almak istiyorum ve param bir sonraki karaktere gayet kalabiliyor 
Ã?yleyse Bonus Feat kalsın bu karakterde, onun yerine kendi harcadığım feat olan Improved Trip ile almak istiyorum bu Chain Spiked'ı, neticesinde hiç kullanmadığım bir feat.
Ayrıca para konusunda şu son karakterimde aldığım itemleri henüz karakterimize işlemediğimizden dolayı hiçbir şekilde ne o Whip'i alıyorum ne o parayı harcıyorum
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury