Power play tabanlı eğlencesine oyun

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hangi para? Zindanda yerde para kesesi mi arıyorsun. Bak zar atıyorum 20 gelirse söz sana 17999 GP vereceğim. büyülü bir şey değil nakit para bulacaksın.
...

Code: Select all

16. :D 
Seö eşyalarını.  :evil: 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hmm, peki öyleyse, bu eşyalarımı yeni karakterime devretme mantığıyla hareket edersem bu karakterin değil de bir sonraki karakterin işine yaracak eşyalar seçeceğim :evil:

Bunu da kabul edersin herhâlde :D Hem belki çok güzel olursa bu karakter, devam ederim.

Bir de Improved Trip ile Exotic Weapon Prof alabilir miyim?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Anladığım kadarıyla sen bu karakterden sıkıldın.Tamam o zaman. Diğerleri bir şey demez ise senin karakterini biraz daha erken değiştirtebilirim. Ancaaaak. Üstündekiler hariç yepisyeni bir karakter kağıdı yapacaksın ve 19000 GP'yi ona dağıtacaksın. Bu karakterine bir şey çıkmayacak avucunu yalayacak. Ayrıca eski karakterimden yinisine bunlar geçti olayı da istemem.

İstemediğin bir karakterle seni oyanatacak değilim tabeeki.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sıkıldından ziyade, Whip'i kullanamamak, tam anlamıyla karakterin bütün özelliklerini öldürdü.Dolayısıyla karakterin hiçbir anlamı kalmadı.

Karaktere hiçbir eşya çıkmaması kabul, XP de mi çıkmayacak?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu karakterden sıkıldığına göre olabildğince çabuk karakterini değiştireceğiz. Sen karakter kağıdını yaratıp buraya koy. Ama şu güzel haliyle.

Senin karakterin en son halinin hangisi olmasını istediğini de söylersen ve karakter kağıdını da olması gerektiği gibi ayarlarsan, bir arşiv yapıp kaldırmak isterim. Sanırım senin gibi karakterini değiştirmek isteyen çok kişi olacak.

Özellikle devrimk'in, elinde bir tomar karakter kağıdı ile beklediğini düşünüyorum :D
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Limit yükseldiğine göre ben
Cloak of Charisma+4 ile
Rig of Feather Fall
almak isterim olur mu?

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Ben karakterimden memnunum. Undeadlere ve kritik yemeyen yaratıklara karşı zayıf olduğunu zaten biliyordum o yüzden pek hayal kırıklığına uğramadım.
Tabii karşımıza kesilebilecek kanlı-canlı şeyler çıkarsa daha memnun olurum.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

500 gp borca yazabilir misin? Boots of Elvenkind 2.500 gp imiş onu da bulayım.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben druidimi sevimli bulsamda malesef ayıya beraber postalamak istiyorum onu :D Bir daha druid oynarsam! (Mantığını öğrenene kadar)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

devrimk wrote:500 gp borca yazabilir misin? Boots of Elvenkind 2.500 gp imiş onu da bulayım.
Yazdım. 500 GP'lik borç grubun parası kalan diğer elemanlarından kesilmiştir. (...mi acaba? :D )

CLİCK's: Sadece burada değil, dwaxer'in oyununda da druid oynuyorsun. Ama senin aklında başka bir karakter var demek. O zaman sen de br önce yaratsan iyi olur.

Dwaxer: Elbeteki alabilirsin. Hakkındır, sonuna kadar kullan. :D

Edmond: senin karakteri bekliyorum ama aceleye gerek yok. CLİCK's yapana kadar daha byaa zaman var.

Arkadaşlar bu karakterlerinizin büyülü eşyalarını yazarmısınız? dwaxer ve devrimk dışında yazan yok.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Dwaxer: Elbeteki alabilirsin. Hakkındır, sonuna kadar kullan. :D
Arkadaşlar bu karakterlerinizin büyülü eşyalarını yazarmısınız? dwaxer ve devrimk dışında yazan yok.
Ben karakter kağıdını editledim (200 gp fazladan aştı, onu hesaplaşırız artık :mrgreen: ) Cha:+4 arttığından DC ve günlük büyü sayılarında level-1 ve 2'nin birer adet arttı ve bluf skilli de +2 artmış oldu.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bu oyun ne oldu; durakladı mı :roll:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Valla bende anlamadım. Sorumsuzmudur nedir DM. :-P

Büyülü eşyaları yazın dedim ve beklemeye başladım. Ama belli ve beklediğim kişiler dışında kimse bir şey yazmadı. En azından sen seç gibi bir şey de yazabilirlerdi. İşleri olanların işleri bitsin diye bekliyorum. :roll:

İnsanlar sıkılıyorsa onları zorla oynatmak istemiyorum, ama sizin de ben sıkılıdım demeyecek kadar efendi insanlar olduğunuzu biliyorum. Bu sebeple öyle bir soru yönelttim iki kişi karakterinden sıkıldığını, söyledi. 2 kişi hiç bir şey yazmadı. O zaman benim oyunumda bir hata var demektir. Sadece ne oldunu bilemiyorum, bu konuda da sizden yardım istiyorum.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hocam ben yeni karakterimi çoktan attım bile. Ben oyundan sıkılmadım ayrıca. Karakterden soğudum çünkü karakter için yaptığım onca emek boşa gitti ve karakterim Natural Armor'u olan veya Armor Bonus +3'ten yüksek olan yaratıklara vuramayacak kadar kıytırık bir hâle geldi :D Benim o karakterle devam etmem anlamsız oldu hâliyle. Yeni karakterimi de attım zaten.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Abi yok demek istediğim asıl bende sorun olduğu. Yani insanları yeterince eğlendiremiyorum oyunlarımda. Ama sorunu bulamıyorum. Yazım hatalaı olabilir. Ama sadece o olduğunu sanmıyorum. Çokmu uzun yazıyorum? Çokmu karmaşıklaştırıyorum? Çok mu sıkıyorum oyuncuları? Güzel yazamadığımdan mı? Az yazdığımdan mı? Karakterlere çok karıştığımdan mı?
Eskisi ka
Post Reply