PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar
Bu yüzden de vigor hariç diğer büyüleri combattan önce yapmaya çalışıcam. Ready action olarak işte şunu yapıyorum gibi. Ama asıl sorma maksatım bears enduranceyi 'yapabilirmiyim'di. Her zaman stoneskin basamayacağım için.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Bears endurans yapabilirsin herhalde çünkü o büyü hit pointini daha doğrusu Con'u arttırır bildiğim kadarıyla.CLiCKs wrote:Bu yüzden de vigor hariç diğer büyüleri combattan önce yapmaya çalışıcam. Ready action olarak işte şunu yapıyorum gibi. Ama asıl sorma maksatım bears enduranceyi 'yapabilirmiyim'di. Her zaman stoneskin basamayacağım için.
.
level-0(6) [Read Magic(2x), Light(2x), Detect Magic(2x)]
level-1(5) [Shillelagh(3x), Entangle, Longstrider]
level-2(5) [Bears Endurance(2x), Restoration(lesser), Tree Shape, Flaming Sphere]
level-3(4) [Cure Moderate Wounds(2x), Daylight, Call Lightning]
level-4(3) [Cure Serious Wounds(2x), Ice Storm]
level-5(2) [Stoneskin(2x)]
Yazdım büyülerimi. şimdilik böyle seçeyim.
level-1(5) [Shillelagh(3x), Entangle, Longstrider]
level-2(5) [Bears Endurance(2x), Restoration(lesser), Tree Shape, Flaming Sphere]
level-3(4) [Cure Moderate Wounds(2x), Daylight, Call Lightning]
level-4(3) [Cure Serious Wounds(2x), Ice Storm]
level-5(2) [Stoneskin(2x)]
Yazdım büyülerimi. şimdilik böyle seçeyim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Kural olarak aynı kaynak olduğu için belt of strenght+4 ve bull strenght toplanmaz. Vigor'un verdiği artının ismi yok o yüzden kemerin artısıyla toplanabilir.CLiCKs wrote:Ben druidlerin bütün büyüleri yapabildiklerini biliyordum. Yani combat sırasında kalan büyülerini istediğin gibi seçebilirsin gibi. Darkgnome söylemişti bana onun oyununda da dediğim gibi kullanıyorum büyülerimi![]()
Ayrıca şunu sorucam. şimdi bende giant belt of strenght+4 var bull strenght'i basabilirmiyim kendime? Yani vigorla felan beraber kullanabilirmiyim?
Bak yalana.CLiCKs wrote:Ben druidlerin bütün büyüleri yapabildiklerini biliyordum. Yani combat sırasında kalan büyülerini istediğin gibi seçebilirsin gibi. Darkgnome söylemişti bana onun oyununda da dediğim gibi kullanıyorum büyülerimi![]()
Druidler kendileri için çıkan bütün büyüleri yapabiliyor. Ancak büyülerini sabahtan hazırlamaları gerekiyor. İstedikleri zaman bir büyülerini yok edip yapabildikleri büyüleir ise summon büyüleri.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Yalnız Kalas'a bakar mısın; kendini öptürmüyor felan! Tam keşiş yani! 
.............
Avcılar kurtlar yemeğini bitirdikten sonra yeraltındaki tapınak odalarına girecek misiniz?
Bu arada geddin ve Lupus nasıl yiyiyorsunuz keçi adamı; elbiseleriyle, eşyalarıyla filan mı yoksa önce soydunuz mu cesedi; ya da çatır çutur giriştiniz vahşi bir şekilde, ağzınıza yenmeyecek bir şey geldiğinde ise tükürüyor musunuz?
Bir de grubun diğer üyeleri bu manzara karşısında tepkisiz mi? Naome'nin midesi bulandı, uzaklaştı hemen yanlarından.
.
.............
Avcılar kurtlar yemeğini bitirdikten sonra yeraltındaki tapınak odalarına girecek misiniz?
Bu arada geddin ve Lupus nasıl yiyiyorsunuz keçi adamı; elbiseleriyle, eşyalarıyla filan mı yoksa önce soydunuz mu cesedi; ya da çatır çutur giriştiniz vahşi bir şekilde, ağzınıza yenmeyecek bir şey geldiğinde ise tükürüyor musunuz?
Bir de grubun diğer üyeleri bu manzara karşısında tepkisiz mi? Naome'nin midesi bulandı, uzaklaştı hemen yanlarından.
.
.
Edmond (ve avcı arkadaşlar)
ben güya ipucu olsun diye şöyle bir şey yazmışım:
Ama burda maalesef ters yazmışım
(pardon)
şöyle söyleyeyim hadi açık açık; tuzağın DC:31
Yani en az zarında 13 gelmesi lazım tuzağı etkisiz hâle getirmek için. Gerçi elektrik seni yakalayamıyor Berilac; bi yakalasa 11d6 çarpacak ama reflexlerin güçlü maşallah
.
Edmond (ve avcı arkadaşlar)
ben güya ipucu olsun diye şöyle bir şey yazmışım:
dwaxer wrote: Mekanizmayı etkisiz hale getirebilirsin ama kolay değil; (Naome sana +1 bile verse) şansının %65 civarında olduğunu tahmin edebiliyorsun.
Ama burda maalesef ters yazmışım
şöyle söyleyeyim hadi açık açık; tuzağın DC:31
Yani en az zarında 13 gelmesi lazım tuzağı etkisiz hâle getirmek için. Gerçi elektrik seni yakalayamıyor Berilac; bi yakalasa 11d6 çarpacak ama reflexlerin güçlü maşallah
.
Yalnız belirtmek istiyorum.
BEnim MONK NAZARULLAH'A bakarsan eğer
-Bonus Feat: Improved Evasion (Bunu biliyorum bu güzel bir şey )
9. seviye'de bunu almış olduğunu göreceksin.Hatta ref zarını TUTTURAMAZSAM bile yarı hasar alacaktım, tutturdum, hiç hasar almamam gerek.
I love Dexter characters
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Tamam ondan sileriz hasarı.Edmond wrote:BEnim MONK NAZARULLAH'A bakarsan eğer
-Bonus Feat: Improved Evasion (Bunu biliyorum bu güzel bir şey )
9. seviye'de bunu almış olduğunu göreceksin.Hatta ref zarını TUTTURAMAZSAM bile yarı hasar alacaktım, tutturdum, hiç hasar almamam gerek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I love Dexter characters![]()
![]()
.
Ya şimdi aklıma şey geldi, bir oyunda arkadaş yanda heykelleri görünce kapıyı açınca ready action geriye kaçıyorum demişti. Kapıyı açmıştı ve heykeller canlanmamıştı ama geriye kaçarken kapıya giderken basmadığı tuzağa basmış ve heykelleri canlandırmıştıdwaxer wrote:.
Bi kere de canlanmayan heykel olsun şu D&D aleminde, dişimi kırcam yaa!![]()
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
CLiCKs wrote:Dwaxer inşallah bu heykeller ota, ağaca takılır cinstendir
Sen öncelikle "entagle" büyüsünü bir incele bence; büyünün merkezi neresi olacak (gördüğün bir yer olmalı) kendinizi de yakalamayın. Hem bastığınız yer zindan taşı, orada otlar büyür mü emin değilim, ayrıca eğer heykeller canlanırsa onları sarmaşığa dolayıp napacaksınız merak ettim doğrusu.
Edmond kapının tokmağını çevirdi birer tur hazırlık yapabilirsiniz diğerleri; heykeller kapı tokmağını çevirince canlanıyordu.
Edmond kapı kilitli ve heykeller canlandı.
.