Ölüm Zamanı (Ortak Öykü) -Tanıtım ve tart
Edelim, ben neler göreceğimi bilmediğim için topu sana atıp bıraktım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
ama her karakteri de ben düşünemem ki şimdi edmond hayalet halinde onu düşünerek ona elektrik vermedim. hiç doğru dürüst hikayede güçleriniz daha gelişmedi ki hem sadece edmond güçlerini adım adım kazandığını öykü formatına yazdı. yani tanıtım sayfasına gücünden bahsetmiş olabilirsin ama öyküde bu gücün pat diyye gelmiyor ki yavaşça kaznıyorsun ve nasıl o gücünü geliştirdiğini de öyküde yazman gerekiyor. o gücünü geliştiremeden o gücün olduğunu ben enreden bilebilirim ki?
arkadaşlar neden silahları yok ettim, çünkü bazı arkadaşlar güçlerini kullanmak yerine ellerindeki tabancaları kullanıyorlar. mesela alenthas hiç gücünü kullanmıyorsun bile, bu yüzden silahları elemek zorunda kaldım. biraz güçlerinizi göstermenizi istiyorum artık clicks ve edmond gibi. Lydronk biliyorum kurşunları hızlandırmak senin işine yarıyor ama hep aynı numaradan başka bir şeyin yok mu? yeteneğin sayesinde başka şeyler de yapabilirsin sanıyorum, bunu keşfedebilmen için elindeki kurşunları eritmem gerekiyordu. bakalım şimdi ne yapacaksınız? 
Bence Alenthas sevdi ama Slicer sevmedi.catboy wrote:bayağı yetenekliymişsin alenthas, çok güzel bir çalışma olmuş...![]()
Ya bir de keşke karakterine başka bir güç seçseydin, pek sevmedin sanıyorum yeteneğini. Kullanmak bile istemiyor gibisin...
O değil de ses dalgaları yaptığı hava akımıyla sanırım ben hava hâlindeyken benim için ölümcül derecede can yakıcı olabilir
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Sağ ol. Bir şeyler yanlış gibi sanki ama...neyse.catboy wrote:bayağı yetenekliymişsin alenthas, çok güzel bir çalışma olmuş...![]()
Ya bir de keşke karakterine başka bir güç seçseydin, pek sevmedin sanıyorum yeteneğini. Kullanmak bile istemiyor gibisin...
Evet, ben seviyorum ama Slicer sevmedi